хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

20-ть днів війни: велика військова агресія РФ на Україну

Вже 20-й день війни України з Російською Федерацією, яка дотепер не визнає ні нападу як такого, ні що це є війна, а твердить про якусь "військову операцію", тобто вкотре бреше і використовує лінгвістичну казуїстику для цього. З нашого боку влада так само з проголошення війни проти РФ ще офіційно не визначилась, але водночас робить дивовижні заяви та ставить вимоги до інших країн світу типу "Закрити небо над Україною" провокуючи тим самим на глобалізацію воєнного протистояння, або прикриваючи бажання капітуляції під різними варіантами замирення, бо ніхто не помагає, а нам самим не вистояти. Не будемо наївними і розуміємо, що коли в сусіда палає хата, то кожен найперше дбає, щоб вогонь не перекинувся на його дім і саме з такого розрахунку допомагає сусіду в боротьбі з вогнем, а  не інакше: горить в сусіда - гори і моє. Такого не буде однозначно. Ніхто сам нариватися на війну не буде і не хоче, а ось помагати втриматись Україні буде і поможе, якщо схоче і в тому велика інтелектуальна робота української влади та дипломатичного корпусу: щоб хотіли Україні помагати чим більше країн Світу. А для РФ - максимальна блокада! 
Безперечно, що 20- день - то є великим дивовижним подвигом нашої Української Армії!  Вона вистояла та зупинила цю ворожу навалу і не дала захопити нашу столицю Київ, незламні міста-фортеці: Харків, Маріуполь, Миколаїв і ще багато чого в Україні, а тепер героїчно стримує і контратакує ворожі сили. З нашого боку за основу спротиву є героїзм та фаховість військових проти величезної військової потуги з боку РФ, де перевага в рази і рази більша від наших ЗСУ. Наголошую, що вся ця військова сила готувалася воювати і перемагати увесь блок НАТО, а спіткнулася об Україну абсолютно одну і без союзників по зброї. Жодна країна Світу з нами поряд не воює! Друзів багато є - союзників у боротьбі жодного. Мусимо самотужки розбити оце військо окупаційне і розіб'ємо! Тут немає фальшивого патріотизму, а як сказав один військовий експерт: війна - це в першу чергу математика, отже в кого більша армія - в того і більші витрати на неї. Кожен день війни обходиться РФ у 1% усіх їх загальних ресурсів (багатства країни). За 20-ть днів війни РФ збідніла вже на 1/5 вцілому і без надій якось поповнити усі ці втрати. Світова блокада країни агресора набула надзвичайних масштабів, яких ще не було ніколи. Причому як влучно було зауважено: дуже важко вводити санкції, але значно важче їх знімати. Простіше кажучи: руйнувати - не будувати! (ломать - не строить). Відновити роботу кожної складової виробництва дуже і дуже важкий і тривалий процес в часі суто логістично, тоді як закриття і припинення відбувається одномоментно.
З того всього визначаємо головне: час працює на Україну! Звичайно, якщо всі ми працюємо на перемогу України, а не вичікуємо на перемогу, як ману небесну. Бог допомагає тим, хто вірить і робить згідно віри вчинки до порятунку на землі, щоб мати також його і на Небі. Дія кожного порятує нас всіх разом!
20-й день війни вже є перемогою України, бо він є! Ворог марив захопити нас за 8 днів, але український народ розвіяв його марення дрючком по голові. Як і нам самим не потрібно впадати у марення, що будуть якість там репарації від РФ, чи споконвічне - "Захід нам поможе". Повоєнну знищену наніц Німеччину відбудували німці, повоєнну знищенну Японію відбудували японці, повоєнну Південну Корею відбудували корейці і повоєнну Україну відбудують українці! 
Все буде Україна! 
Слава Україні Героям слава!

Богдан Гордасевич
Львів
15 березня 2022 р.






0

Коментарі

115.03.22, 19:00

ну правильно як же вони об"являть війну, як навіть немає за що зачепитись з нашого боку, бо ніякої ворожнечі ми не виявляли )) а всі свої напади на інші країни вони завжди називали військовими операціями. мразота!

    216.03.22, 08:06Відповідь на 1 від Каре

    ну правильно як же вони об"являть війну, як навіть немає за що зачепитись з нашого боку, бо ніякої ворожнечі ми не виявляли )) а всі свої напади на інші країни вони завжди називали військовими операціями. мразота!
    Розумно. А як можна закрити небо країні, яка офіційно ні з ким не воює? Також ще те питаннячко. Воєнний стан є в країні, а війни - немає, не оголошено нікому.

      318.03.22, 15:04Відповідь на 2 від Богдан Бо

      ну правильно як же вони об"являть війну, як навіть немає за що зачепитись з нашого боку, бо ніякої ворожнечі ми не виявляли )) а всі свої напади на інші країни вони завжди називали військовими операціями. мразота!Розумно. А як можна закрити небо країні, яка офіційно ні з ким не воює? Також ще те питаннячко. Воєнний стан є в країні, а війни - немає, не оголошено нікому.ага