Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб»

Готель Старий дуб

Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» розташований у лісопарковій зоні курортного Трускавця, із двох сторін оточений дубовим мішаним лісом.
Безпосередньо із території можна потрапити в чарівний світ карпатської природи, де із-за кожного дерева за Вами може спостерігати пара чиїхось допитливих оченят: чи то білка шукала минулорічні горішки, чи заєць поспішав кудись у своїх справах, а, може, й їжак. А тепер вони причаїлися і уважно стежать за гостями їхніх володінь.

Очевидці розповідають, що кілька десятиліть тому сюди часто навідувалася дика свиня із малими дитинчатами, щоб поласувати жолудями. Так-так, відразу за огорожею «Старого дуба» починається справжнісінький ліс! Мелодійні трелі лісового птаства тут стартують, ледь сонце торкнеться верховіття старих дубів, (а літом - ще до його сходу!) і не вщухають аж до пізнього вечора.

Але не тільки природа приваблює сюди відпочивальників. У лікувально-оздоровчому комплексі «Старий дуб» створені всі умови для найкомфортнішого відпочинку із широким спектром медичних послуг.

Капітально відремонтований та оснащений новим обладнанням сучасний заклад має вже й чималу історію. Він побудований ще далекого 1974 року на місці однойменної колиби спеціально для візиту в Трускавець генсека колишнього СРСР Леоніда Брєжнєва. Пізніше довгий час пансіонат «Старий дуб» служив навчальною базою для працівників харчової промисловості.

Теперішній, відреставрований та добудований, Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» відновив свою діяльність у 2019 році. Дотримано стиль добудови, збережена назва колишнього пансіонату. А ще назву креативно показано у брендингу - зображення крислатого старого дуба гармонійно вписалося у найрізноманітніші місця інтер’єру.

Родзинкою готелю є його оригінальний номерний фонд. Він налічує 84 комфортабельні номери, і, що цікаво - у цілому закладі Ви не знайдете двох однакових! Кожен номер виконаний у різному дизайні - тут Вам Париж із Ейфелевою вежею, тут бароко та хайтек. До послуг наших гостей: 1-, та 2-місні номери, 2 номери класу «люкс», решту - стандарт.

Медичний центр оснащений новим, сучасним обладнанням та укомплектований кваліфікованим персоналом. До Ваших послуг також власний бювет мінеральних вод, тренажерний зал, конференц-зал, дитячий майданчик, паркінг.

Їдальня та вишуканий ресторан, інтер’єри яких виконані в класичному стилі, пропонують відвідувачам широкий асортимент європейської кухні - від перших страв до оригінальних десертів. Також в теплу пору року трапезу можна проводити на свіжому повітрі - на території комплексу є альтанки.

У ресторані Ви можете спробувати всі види м’яса, риби, приготовлених у різний спосіб, з найніжнішими соусами, а також українські борщі, угорський бограч, випічку від шефа та ще багато смаколиків. Золотиста хрумка скоринка, соковите смачненьке м’ясо під апетитними соусами у поєднанні із різноманітними гарнірами, салатами, не залишать байдужими навіть вимогливих гурманів.

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, мінеральні води, пташиний щебет, у поєднанні із комфортом, якісними медичними послугами, доглянутою територією, розвинутою інфраструктурою - все це про лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб». В партнерстві із природою ми створили привабливі умови для всіх категорій наших гостей - чи то відпочинок із сім’ю, чи оздоровлення, а чи просто ділове відрядження.

Медичний центр лікувально-оздоровчого комплексу «Старий дуб» надає медичні послуги широкого спектра. Окрім цілодобового нагляду медичних сестер тут є кабінети вузькопрофільних спеціалістів:

- терапевт;

- гастроентеролог;

- педіатр;

- гінеколог;

- УЗД-кабінет.

У медичному центрі функціонує бювет із 3-разовим постачанням мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія».

- Гідропатія: усі види мінеральних ванн, гідромасаж, душ (висхідний, циркулярний, душ Шарко).

- Кабінети: озокеритотерапії, процедурний, масажний, фізпроцедурний.

- Одна з найкращих у регіоні соляна кімната; аромокімнати.

 

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, щебетання птахів у поєднанні із комфортом, медичними послугами - все це - Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб».

Запрошуємо на лікування та відпочинок!

1

Коментарі

115.08.22, 08:35