хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Трускавець знову оживає!

Трускавець: бювет та садочки відчинити,громадські перевезення відновити !

санаторий карпаты, санатории трускавца, отдых в трускавце, риксос прикарпатье, риксос трускавец, миротель трускавец, санаторий карпаты трускавец, женева трускавец, санаторії в трускавці, відпочинок трускавець, готелі в трускавці, квартири в трускавці, санаторій Карпати Трускавець, відпочинок та лікування в ТрускавціУ Трускавці відновили повноцінну роботу бювету мінеральних вод, дошкільних закладів та відновили громадські перевезення.

Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії ТЕБ та НС. Комісія затвердила чергові послаблення карантину для курортного міста – повідомили у Трускавецькій міській раді.

Комісія дозволила:

– з 1 серпня 2020 року відновити діяльність бювету мінеральних вод з дотримання всіх протиепідемічних вимог до відповідної діяльності, встановлених МОЗ України та Головним державним санітарним лікарем України.

– з 3 серпня 2020 року відновити роботу закладів дошкільної освіти міста та інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 25 від 21.05.2020 року.

– з 4 серпня 2020 року відновити здійснення спеціальних регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 23 від 21.05.2020 року.

– скасувати заборону на роботу після 23-ї та до 7-ї години для суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів,  їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) крім діяльності з надання послуг громадського харчування та адресні доставляння замовлень і замовлень на винос.

Разом із послабленнями комісія продовжила заборону на:

– перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

– перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи;

– самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

– проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі);

– діяльність кінотеатрів та закладів культури з наповненістю кінозалів або залів понад   50 відсотків місць у кожному окремому кінозалі або залі. Організатор заходу є відповідальним за дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра у разі проведення заходу із розміщенням учасників стоячи;

– здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

1

Коментарі

115.08.22, 08:37