хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мудрі за співпрацю України з МВФ

Мудрі за співпрацю України з МВФ!
З серії «Мішанка 2020»



Тривалий час не хотілося нічого писати, бо як би і нічого, і нікому, і самому нудно, аж ось стало не нудно і я вирішив написати про МВФ (Міжнародний Валютний Фонд), а потім ще про продаж землі в Україні.
Для початку посилаю всіх на! Розумієте, куди? Так, на сторінку Вікіпедії, де йдеться про МВФ, а далі продовжую для тих, хто там побував і мало що зрозумів. Коли ви почуваєтеся зле, то викликаєте «швидку», або йдете до лікаря, хоча, звісно, можете того і не робити, а лікуватися самотужки і значно збільшуєте шанси погіршення свого стану. Можете і померти, аж тоді вам все одно надасть увагу медик – патологоанатом. Зрозуміли? Ще ні? Тоді пояснюю, що МВФ є міжнародна «швидка допомога» для країн, що опинилися в кризовому стані! Спеціалісти МВФ ставлять діагноз економічному стану і причин кризи в цій конкретно країні Світу та прописують рецепт для виздоровлення, а в разі згоди його дотримуватися – надають певну фінансову допомогу. Все! Можна не звертатися до МВФ? Звичайно! Так само можна і не дослухатися до порад МВФ, але тоді доздихуйте якось без чиєїсь щирої допомоги, недоумки. Що кому ще не зрозуміло?
Мене просто шокує фраза: «Вимоги МВФ», бо то як вимоги лікаря до хворого, щоб він став здоровим через дотримання режиму та лікування – жах! Що й казати, якщо хочеться збрехати. Ні, ну подумайте: ви самі звернулися до лікаря, який вам прописав рецепт ліків та процедури лікування, а ви то в наглу зовсім не виконуєте, вам стає гірше і гірше, отже знову приходите (чи вже привозять!) до лікаря і коли він дізнається, що його не слухають, то розводить руками і каже, що нічим допомогти не може, бо так не гоже! Хіба це є лікарський терор і злісний примус за умов, коли хворий має сам лікуватися – сам! Але не робить того і навіть каже, що лікар його тероризує… Точніше, не він особисто то каже, а всі його спадкоємці чи інші зацікавленні в здирництві особи.   
Придивіться уважно, хто в Україні виступає проти співпраці з МВФ і не помилитесь, якщо впізнаєте в них здирників, крадіїв, корупціонерів, злодіїв всіх мастей і рівнів, які особливо зосередились серед борців «за життя», зрозуміло своє – не чуже, бо вони злодії, а не дурні! Дурні ті, хто за них голосує і все далі бідує і бідує, а винні в тому «дермократы», «нацики», МВФ, «америкосы-барбосы»,  і ще всі, хто не з ними дуркує і за інших голосує. І якщо чесно – я тому навіть радію і нехай далі голосують за різні метастази «Совка» типу партії «За життя», або Мураєва і тому подібне лайно, бо тим швидше повиздихає оте здеградоване комуно-патроналістичне поспільство в Україні. 
Тепер основна частина: МВФ не є фінансова установа в розумінні заробітку – ні! Фінанси Міжнародного Валютного Фонду формуються з внесків держав Світу у різних співвідношеннях, у тому числі і з України. Це міжнародна організація в стилі «Кооперативної каси взаємодопомоги», тобто за надані кредити не беруть лихварські проценти, а тільки виключно за технічне обслуговування експертизи, надання і повернення кредиту. Все! Крапка! Нічого більше. Вся головна інтрига полягає зовсім в іншому: співпраця з МВФ є показником-індикатором для інших міжнародних фінансових гравців, що якраз і заробляють гроші на інвестиціях! Вони і є головні донори в економіки різних країн! І саме за ними ганяються уряди різних країн, щоб покращити власну економіку. Але всі і великі, і незначні інвестори в першу чергу дивляться на критерії оцінки в МВФ економіки тої чи іншої країни, а вже тоді вирішують чи розпочинати власну справу там. І саме цей контрольний момент від МВФ і викликає в багатьох злість і ненависть, а з того і оте брехливе дзявкання: «МВФ вимагає!»
Заключна частина коротка і проста: не вірте брехунам і злодіям, бо це одне й те саме: хто бреше – той і злодій, а злодій не може не брехати.
І не хотілося, щоб Україна довічно застигла в парадигмі приказки: «Чого бідний? Бо дурний? А чого дурний? Бо бідний!» Ось чому: мудрі за співпрацю України з МВФ. І за продаж землі, що є окрема тема!

Богдан Гордасевич
15 квітня 2020 р.
м. Львів-Рясне
2

Коментарі

115.04.20, 21:25

    216.04.20, 13:36

    Кошти МВФ формуються різними країнами у різних співвідношеннях. Хто більше платить, той і керує. Не варто демонізувати, але не треба й ідеалізувати цю організацію.

      316.04.20, 15:45Відповідь на 2 від Nech sa paci

      Кошти МВФ формуються різними країнами у різних співвідношеннях. Хто більше платить, той і керує. Не варто демонізувати, але не треба й ідеалізувати цю організацію.
      А чому з МОЗ не так? Отож.

        416.04.20, 16:02Відповідь на 3 від Богдан Бо

        І МОЗ так само.

          516.04.20, 16:04Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Ага. Я і не знав, що Трамп керував, а тепер каже - винуваті вони у МОЗ, а не я. Така ось фігня.

            616.04.20, 16:14Відповідь на 5 від Богдан Бо

            ВООЗ? Гадаю, вона якщо й винна, то не сильно. Трамп, як і Путін та Лукашенко, довго тягнув зі введенням карантину. По суті у США та РФ обмеження вводять скоріше самі регіони як суб'єкти федерацій. Це централізовано.

            Ми ж матеріально підготувалися погано, але з масовою відміною громадського транспорту відносно ефективно сидимо по хатах. Єдине, чого боюся, — що багато консервативно налаштованих вірян або напів-віруючих фетишистів (любителів посвятити паски) стануть кучно під храмами, як у Маріуполі під супермаркетом.

              716.04.20, 18:35Відповідь на 6 від Nech sa paci

              О! ВОЗ! Віз і нині там!

                816.04.20, 18:35Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Я за то не переживаю, бо дурним закон не писано.

                  916.04.20, 19:23

                  З огляду на те, як МОЗ "керує" пандемією короновіруса, бажаючі послати МВФ подалі не дурні, а патріоти

                    1018.04.20, 22:17Відповідь на 6 від Nech sa paci

                    Вибачаюсь! Звичайно ви праві - ВООЗ!