хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Зе зливає Україну"

"Зе зливаэ Україну”.Це заявив не я, а польська інтернет газета. Давайте спробуэмо їй дати відсіч. Якщо вийде. Так от, які підстави дозволили газеті таке заявити

По перше- Недолугі нефахові кадрові призначення за пять місяців призвели до невиконання планів по доходу до бюджету держави в ромірі — 25,8 ... млрд грн.та і змусили зробити запозичення в розмірі 351 млрд грн..   Найбільше невиконання - митниця, металургійна галузь,уранові і вугільні шахти,  машинобудування. Як наслідок затримка виплати зарплатні бюджетникам і шахтарям.

По друге- Чувак та його команда вирішили швиденько, пока є довіра виборців, все що є цінним в Україні скоріше розпродати- землю с.г призначення, надра, інфраструктуру, стратегічні підприємства а те що потім нічим буде наповнювати бюджет їм байдуже.

По третє- Зе не чіпає олігархів, а намагаєтся з ними фліртувати, що призводить до закріплення монополій, підвищенню цін та тариіфів і подальшої руйнаціїї економіки. Намагання збільшити навантаження налогами та штрафами підриває середній та малий бізнес спонукає трудову міграцію.

Четверте-Недолуга судова реформа пороха змінюєтся на недолугу судову реформу судів, прокуратури, СБУ від команди Зе. А це не надає належного захисту і відлякує потенційних інвесторів і тому очикувати бурного росту інвестицій- марна справа.

П'яте- У воєнному секторі тєж ідуть провали Через нерозуміння причин конфлікту,кадрові помилки, просувається згода на виконання вимог агресора, який добиваєтся щоб усі злодійства з війною на Донбасі перекласти на Україну і послабити дух та боєздатність збройних сил.

Шосте- На міжнародному рівні йдуть поступки інтересів України, немає зусиль по викононня міжнародних договорів та меморандума по ядерному розброєнню,просуванню українських товарів на іньші ринки збуту.

Сьоме і головне - не пропогується національна ідея української нації, тому не виконується в повному обсязі Конституція України. Немає повного державного герба, немає конституційних теріторіальних громад, необлікована їх власність.несраведливо діляться доходи від публічної власності. Все це призводить до громадянських і навіть збройних конфліктів.

Як ми бачимо по усім головним державним питанням мінус. А те що през відверто, ємоційно спілкується і ставить рекорди на марафоні пресконференцій не вливає суттево на ситуацію. Турборежим в ВР теж поки що якісних результатів не дає. Звідци по усім цім 

напрямкам можно робити висновок — політика Зе і його команди недолуга і вона дійсно приведе в кращому випадку до зливу держави, у гіршому- до громадянської війни. Тому сперечатися з польскою газетою ні про що.


Щоб не бути просто критиканом, висловлю заходи які потрібно в першу чергу зробити презу щоб вийти самому і всій Україні з цієї кризи.

Зе потрібно навчатися державному управлінню. У кого і як це окрема тема, а ось що вивчати в пешу чергу знаю:

- Конституцію

  • справжню історію України на артифактах

  • україньську культуру

  • управління державою

  • управління ринковою економікою

  • управління безпекою держави

Безумовно ці основні напрямки поділяться на іньші і їх треба теж засвоїти Я розумію що Зе в попередні роки було не до цього.тому раз склалася так доля, потрібно робити це зараз.Освідченність по цім напрямкам нарешті дасть йому змогу отримати бачення куди і як потрібно розвивати державу і нарешті сформує переконання в українській наційній ідеї .Нажаль зараз, як і більшість його покоління,він повернут на космополітичні цінності і це основна біда його, а значить і всієї нації. Якщо він ціх зусиль не зробить то тоді йому доведеться виконувати заклик з плакату -“Вова , синку тікай, Янукович”

11

Коментарі

15.11.19, 14:06

Як що він досі не зрозумів чому іде війна, як працює економіка і що треба робити для залучення інвестицій, то це діагноз. Ця хвороба не лікується, принаймі у такому віці. Тікати йому треба, і чим скоріше - тим краще

    25.11.19, 14:18Відповідь на 1 від Тарас Музичук

    Я, значить, написав тотожне вашому!

      35.11.19, 14:20Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Я, значить, написав тотожне вашому!Знач ставимо віники у нужник, нехай киснуть?

        45.11.19, 14:44

          55.11.19, 14:46

          Хтось чекав іншого від клоуна?

            65.11.19, 14:50Відповідь на 3 від Тарас Музичук

            Тобто ви мого не читали? Наступна тут публікація.

              75.11.19, 15:05

              ЗДОБУЛЫ, ЗЕБИЛЫ? про майбутнє:
              https://defence-line.org/2019/11/zdobuly-zebily/

                85.11.19, 16:04

                причина не только в зеленском
                само построение гос.социума с пост комуняцким прошлым ошибочно
                првавильно это Монархизм-Дорянство и прочее...по реалиям христианско-еврейских обстоятельств...мировой политики... а простота хуже воровства как это Украина доказывает уже двадцать годков

                  95.11.19, 17:27Відповідь на 1 від Тарас Музичук

                  Як що він досі не зрозумів чому іде війна, як працює економіка і що треба робити для залучення інвестицій, то це діагноз. Ця хвороба не лікується, принаймі у такому віці. Тікати йому треба, і чим скоріше - тим краще Може воно і так, але тоді виникає питання хто буде кращій на його місті.

                    105.11.19, 17:32Відповідь на 8 від atttonikam

                    причина не только в зеленском
                    само построение гос.социума с пост комуняцким прошлым ошибочно
                    првавильно это Монархизм-Дорянство и прочее...по реалиям христианско-еврейских обстоятельств...мировой политики... а простота хуже воровства как это Украина доказывает уже двадцать годков
                    Такі твердження не підтверджуються світовим досвідом. Ну ні як до монархій не відносяться успішні Сінгапур, Китай, Чехія, Фіндяндія Германія та іньші

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна