Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Пропозиції кандидатів по розбудові України

 Так міністр Ю.Бойко нарощував видобуток вугілля в країні

  Сьогодні проаналізуємо програму кандидата в президенти Ю. Бойко- що він пропонує дієвого для виборців щоб вивести Україну на стрімкий розвиток.

--Наладить отношения с Россией и другими странами-соседями-

Так, це б дозволило краще розвиватися, якби в кремлі не сиділи гопникі від ВПК, у якіх імперська хвороба. Вони любими засобами хочуть проковтнути Україну та задіяти її в своїх війскових конфліктах по всьому світу.

Снизить налоги для граждан и бизнеса, а для аграриев ввести льготы.

--Такі заходи допомогли би дійсно розвиватися, але які конкретно пропонуєтся знижки не вказується, а без комплекса інших заходів по корупції, рейдерству, судочинству, взагалі можуть не спрацювати.

Создать новые рабочие места для сокращения безработицы.

--Це буде можливим тільке якщо суттево зміняться умови ведення бізнесу: , кредити,налоги,адмістративний тиск, безпека від рейдерів, захист власності про що не говориться в програмі.

Сделать прямые выборы руководителей регионов, увеличив полномочия местной власти

 --Це дійсно крок до збільнення демократії, але такі дії можна буде робити тільке після закінчення агресії РФ проти України та ліквідація її наслідків. а зараз такі вибори призведуть до ще більшого роздраю в країні

Ось і всі напів дієви пропозиції опоблока і його лідера Ю. Бойко, . Знаючі підступність колишніх регіоналів всі ці обіцянки викликають недовіру у свідомих громадян, а ось обивателям, які згодні на мир з агресором шляхом поразки,які не мають честі, патріотизму, розуму дивитись в майбутне, вони здадуться досить привабливими.

А я нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і зробити Україну і україньців заможніми.

1

Коментарі

114.02.19, 13:30

Реклама путлерососа, бывшей шестерки Бандюковича!

    214.02.19, 14:34

    Все кандидаты что - то обещают, но не имеют механизма для реализации своих обещанок

      314.02.19, 20:01Відповідь на 2 від Тарас Музичук

      Все кандидаты что - то обещают, но не имеют механизма для реализации своих обещанок Обецяють звісно всі і це зветься -програма. Але не у всіх показані заходи за рахунок чого вони її сподіваються виконати. Є і ті хто пропонує механізьми досягнення проголошеного і я намагатимусь разом з Вами проаналізувати наскільке вони реальні.

        414.02.19, 20:20Відповідь на 3 від русич91

        Шрифти щось дивно грають.
        Стосовно Бойка, то не фартить хлопові зі виборами. Та і гуцул під москаля косить неадекватно.

          514.02.19, 21:23Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Шрифти щось дивно грають.
          Стосовно Бойка, то не фартить хлопові зі виборами. Та і гуцул під москаля косить неадекватно.
          За шрифти вибачаюсь. Про гуцула прошу детальніше

            614.02.19, 23:29Відповідь на 5 від русич91

            А всі "Бойки" на Донбасі - це з переселенців часів "Операція "Вісла". Воно і по писку видно звідки людина генетично. А ось психічно вона вже під москаля скурвилась. Бойко був і відомий ленінець з Азовмашу, вже покійний. Донбас і не таким хребет ламав.