хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Не дам тому гаду пройти у нашу владу

Не дам тому гаду пройти у нашу владу



Не дуже хотілося, але написялося ось це, що і оприлюднюю.

Почну з того, що нагадаю, як у 2014-му обирали на позачергових виборах і Президента України, і особливо – депутатів до ВРУ як тимчасових. Але нічого не сталося, що ворогам бажалося, і країна Україна успішно прийшла до чергових перевиборів і того – і сього. Успіх! І не воріженьків, а України!
Також нагадаю, що в Україні є парламенсько-президенська республіка, а це якщо на пальцях пояснювати, то першою особою в державі є посада Прем’єр-міністра України, другою – голова Верховної Ради України і аж тоді – Президент України. Ще і ще раз підкреслюю, що головним державним органом в Україні є парламент! Наша ВРУ! Отже кожен депутат є влада! Безпосередньо! Вище нього в Україні немає нікого! (Бога  відокремлено законом!)
А тепер до діла: що б ви сказали, коли водій таксі завіз вас не туди, куди вам було треба, і почав у тому обвинувачувати неправильно збудовані дороги, які його не туди скерували, або недолугі вказівники чи щось подібне. Ваша реакція була б завжди однозначною: та мені до дупи твої пояснення, мудаку, бо як не можеш і не знаєш, то чого берешся завезти?! Щось аналогічне хочеться сказати кожному з народних депутатів України цього скликання і всіх минулих, які безкінечно ганчують нашу країну і її керівництво. Суки довбані, ви ж настільки дурні, що навіть не спроможні самим-собі пояснити, що це ваших рук справа, водії недолугі! Ви були і є біля керма держави, тому критикуючи поганий стан в державі, ви себе паплюжите, ідіоти! Так і тільки так! Все погане в Україні – це ваших рук справа, депутати всіх рівнів, скликань і ранжирів. І хороше, зрозуміло, хто ним хвалиться, але зараз мова про тих депутатів-дегенератів, що все про погане гарчать. 
Ось прямо в день відкриття 10-ї сесії ВРУ і потім депутат Володя Литвин плакався, наскільки він безпомічний перед бюрократією в боротьбі за екологію довкілля, неначе не він, курва, був багатолітнім головою ВРУ і не організовував цей абзець. А ось отримай по писку знайому нам тріску. Всі ми подібні відписки одержуємо завдяки і тобі, пробі.
Ляшко, що Оля чиясь, як звіт за свою діяльну бездіяльність тикає з трибуни чиїмись платіжками і ставить собі це в заслугу, хоча і дебілу ясно, що справжній політик запобігає проблемам в державі, а не хвалиться, що він така нездаль і нічого не зробив завчасно. Блокує роботу ВРУ, щоб стало добре кому? Ясно кому – Пуйлу! А раніше чому Ляшко впадав в кому? Схоже на лікаря, який правильний діагноз визначає тільки після розтину померлого хворого. На нам здалися такі лікарі та депутати?! А варто нагадати, що Оля Ляшко в політиці стара повія не дивлячись на молодий ще вік, бо Оля почала змалку присідати на палку. Я не проти ЛГБТ, а я проти продажності не стільки себе особисто, скільки державних регламентів та апартаментів задля власної наживи. Фракція імені Олі Ляшко у ВРУ в такому процесі особливо видатна, хоча й інші фракції не пасуть задніх.
Просто в насолоду слухати самокритичні виступи нардепа Шурми проти МОЗ та в.о. мініста Ульяни Супрун. Ах, епідемії, ах, епідемії!!! Знову ж згадаю дебілів, які краще за пана Шурму знають, що епідемії виникають внаслідок відсутності вакцинації кілька десятиліть перед тим, коли ще був нашим Крим і влада була ваша, мудаку Шурма.
Ну а Юля Тимошенко – це просто шедевр політичної спекуляції, бо саме у 2019 мав закінчуватися контракт України з Газпромом РФ про ціну газу у 50 американських долярів за 1000 кубів газу, який був завчасно денонсований під час прем’єрства Тимошенко 2008 р. взамін на договір в 600 дол. де в самій угоді був прописаний «відкат» для Юлі у так званій знижці на 100 дол. Абсолютно унікальна річ, коли рахують 600, а платити можна тільки 500, а 100-ка якби зависає в космічній невагомості боргу на невизначений термін… Ось і відповідь, як у безхатька-бамжихи Юлії Тимошенко існують незліченні капітали: обміняла повітря на газ, щоб поцілити у владу ще раз. А зась, Юлясь! І це кажу не злясь, а щоб по-пиці хитрій - лясь! 
Стосовно «Самопомочі», то тут в самій назві мастурбація прописана, а з того зачаття неможливе, отже і вродитись щось путнє ніколи і нізащо. Є свідчення штучного запліднення? Є! Кривий Ріг! Вібратор допоміг! Верховну Раду він нього аж знудило… А інший мер заледве не вмер, бо на посаді голови міста розжився на глиста - йому вороги не дали сміття вивозити, а він вже хоче державу рятувати, бо там вороги не такі лихі… Абзець і no comment.
І на завершення: не намагався і не буду когось ідеалізувати, а я дотримуюсь простої істини зі Святого Писання, до чого й усіх закликаю: Не по-словах, а по-ділах судіть. Амінь.

Богдан Гордасевич
6 лютого 2019 р.
Львів-Рясне
2

Коментарі

16.02.19, 12:56

Пєсков з Кремля виразив глибоке занепокоєння з приводу відкриття Генпрокуратурою України кримінальної справи на Мєдвєдчука !!! У Мєдведчука заявили що ці дії Генпрокуратури викличуть розширення військових дій на сході (з боку Росії?). А що Мєдвєдчук керує сепаратистами та військами еРеФії на Донбасі??? Нічого не розумію!

    27.02.19, 12:02Відповідь на 1 від Nikolka

    А шо не ясно? Він же ж кум Путіна.

      37.02.19, 12:17

      Прочитав. У цьому дописі за рівнем політично-сексуально-еротичної напруги Ви перевершили навіть Інну Германівну Богословську.

      Не зовсім згоден із Вами. По-перше, Президент відповідає за зовнішні справи та безпеку й відповідно призначає Міністра та Голову Служби. А це зараз чи не на першому місці. Є ще РНБО й додатково те, про що я забув, мабуть. По-друге, так якось випадково збіглося (хе-хе), що конкретний президент не є просто одинаком із народу, а контролює (хоч і частково) свою іменну (!) фракцію БПП у ВРУ, яка є частиною коаліції і призначає в т. ч. Голову Кабінету міністрів. Тобто він реально має більше можливостей, ніж просто сферичний президент у вакуумі. По-третє, у де-факто феодальних країнах, якою є Україна, завжди на чолі всіх феодалів стоїть король.

        47.02.19, 15:00Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Справді сексуальності занадто, але це зворотня реакція, бо нардепи постійно нас намагаються "виграти".
        Чекав від вас зауважень щодо фактів у дописі, але значних помилок там немає, як я зрозумів.

          57.02.19, 15:08Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Стосовно Юльки — тих 100 доларів були не матеріальним відкатом їй у кишеню, а скоріше передвиборчим для пом'ягшення підвищення ціни на передвиборчий період.

            67.02.19, 15:48Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Стосовно "Самопомочі" гіпотетично нічого поганого в назві немає. Коваль свого щастя — скоріше ти сам, а не король чи держава.

              77.02.19, 16:31Відповідь на 4 від Богдан Бо

              І відповідальні не лише депутати, а й ті, хто їх обрав, хто проплачував їм кампанію і вставляв у списки.

                87.02.19, 19:36Відповідь на 1 від Nikolka

                Медведчук падаль, але це чи єдина "гаряча лінія" з кремблядями.

                  97.02.19, 19:40Відповідь на 5 від Nech sa paci

                  Стосовно Юльки — тих 100 доларів були не матеріальним відкатом їй у кишеню, а скоріше передвиборчим для пом'ягшення підвищення ціни на передвиборчий період.
                  А ось тут не потрібно ля-ля. А ви в Києві знаєте, де Юля зберігає свої мільярди? А я вам скажу де: в Румунії. Крута баба, що й казати.

                    107.02.19, 20:01Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    У Румунії? Попрошу детальніше...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна