хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Студенти-ретрогради з "Могилянки"

Студент НаУКМА невдало позивався проти Порошенка через заборону “Вконтакте” 14/06/2017

 Вищий адміністративний суд України відмовив у задоволенні позову студента Києво-Могилянської академії Микити Євстіфєєва про визнання неправомочним указу президента про заборону в Україні російських соціальних мереж.
Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Таке рішення суд прийняв на засіданні в середу, 14 червня, заслухавши позиції сторін.

Зокрема, колегія суддів ВАСУ відмовила у визнанні протиправними та нечинними низки пунктів указу президента від 15 травня про введення в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” 31 травня.

Це рішення суду може бути оскаржене у Верховному суді України.

Позивач Євстіфєєв після засідання суду заявив, що вирішить, чи подавати апеляцію на рішення ВАСУ, після вивчення повного тексту судовогорішення.

Читайте також:
Молодь вийшла на пікет під АП, вимагаючи зняти бан “Вконтакте”

Замаскований “Пошукач”. Стало відомо, як Mail.ru обходить заборону в Україні

Як відомо, 15 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких «Аерофлот», соцмережі «Вконтакте» і «Одноклассники», компанія «Яндекс» тощо.
Президент Порошенко заявив, що санкції щодо Росії, зокрема їх останнє розширення, можуть бути переглянуті після виходу російських військ з території України.
Після застосування санкцій аудиторія російських соцмереж в Україні значно скоротилас

http://novynarnia.com/2017/06/14/student-naukma-nevdalo-pozivavsya-proti-poroshenka-cherez-zaboronu-vkontakte/?aid=13P92Y.wghot


Богдан Гордасевич
Ще один прикрий показник, чим переймається сучасне студенство одного з начебто най-провідного і про-європейського вишу в Україні - Могилянки (НаУКМА): зняти заборону з соцмереж ФСБ РФ. І жодного альтернативного руху серед студентів за свою соцмережу в Україні та в підтримку її розвитку. 


2

Коментарі

115.06.17, 16:35

Працювала і навчалася у Могилянці ще у 90-ті. Занепав НаУКМА! Ото біда. Сумно.

    216.06.17, 07:53

    Молодёжи пора нюхнуть пороху в АТО, или провести для них экскурсию по разрушенным городам. Может тогда любовь к российскому поутихнет. "ВК", когда я там размещал свои посты против агрессии России, публиковал карикатуры на российское, меня дважды лишали доступа. В третий раз сделали так, что никто не мог войти на мою страничку. Честно скажу, что самым лучшим почтовым порталом является "Яндекс", которым я пользовался в творческих целях. Однако после запрета я даже не пытался делать попыток его обойти. Перешел на украинский почтовый сервер, укрнет и как вспомогательные использую яху и джмимейл. Дождемся, когда полноценно заработают украинские соцсети и будем развивать из. Я уже зарегистрировался на одном из них.

      316.06.17, 10:48Відповідь на 1 від GalinaKiev

      Працювала і навчалася у Могилянці ще у 90-ті. Занепав НаУКМА! Ото біда. Сумно.То НЕ біда...- біда коли ЗАБОРОНЯЮТЬ "ВК" та "Однокласники" - але у той же час ЗАЛИШАЮТЬ доступ до "ФЕЙСБУКА", де отих АнтиУкраїнських групп НА ПОРЯДОК БІЛЬШЕ!
      Біда - коли УКРАЇНСЬКІ банкі працюють виключно через Банківську Мережу РФії, і користуються РФ-Системою Безпеки!
      *** Тобто, кожна операція мід банками та філіями України - ВІДОМА РФії.., і РФія може одним щелчком "мишкі" ВИРУБИТИ Систему Безпеки!
      Біда - коли в УКРАЇНСЬКИХ найвищих органах \МінОборони, ГенШтаб, Верховна зРада\ окопались і спокійно продовжуть працювати агенти ФСБ!

        416.06.17, 12:51Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Це вже не біда, а трагедія!

          516.06.17, 14:49Відповідь на 2 від VChmyriov

          Будьласка, посилання на наші соцмережі вкажіть.

          Стосовно українського студенства, то тут багато запитань. Я нещодавно мав зустріч на вході до Універу Франка у Львові, то коли почали йти студенти після занять, то рівень матюків просто зашкалювало в їх спілкуванні. Не чутно про якість громадські потужні рухи з їх середовища тощо. Водночас "нюхати порох" не є панацеєю, бо там потрібні вмотивовані добровольці, а не заслані козачки.