Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

МВФ і Світовий банк підтримали урядовий проект пенсійної реформи

МВФ і Світовий банк підтримали урядовий проект пенсійної реформи



04.06.2017
Міжнародний валютний фонд та Світовий банк висловили свою підтримку урядовому законопроекту щодо реформування пенсійної системи.

«Міжнародний валютний фонд та Світовий банк висловили свою підтримку урядовому законопроекту щодо реформування пенсійної системи, що був розроблений Міністерством соціальної політики України за дорученням Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що у Мінсоцполітики висловили щиру подяку «професіоналам з Міжнародного валютного фонду та Світового банку за допомогу у роботі над зазначеним законопроектом».

Як відомо, раніше Гройсман заявляв, що з 1 жовтня цього року після осучаснення пенсій 5 млн 620 тисяч українських пенсіонерів отримають до тисячі гривень додатково до своїх пенсій.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2241333-mvf-i-svitovij-bank-pidtrimali-uradovij-proekt-pensijnoi-reformi.html

Пенсійна реформа: урядовий проект розширить перелік пільг при виході на пенсію - Гройсман

01.06.2017
Ухвалення урядового проекту пенсійної реформи дасть змогу розширити перелік робіт та професій з правом пільгового виходу на пенсію, збільшити пенсійні виплати на понад 1 тис. грн і скасувати оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, спілкуючись із колективом одного з найбільших в Україні металургійних комбінатів «Азовсталь» під час поїздки на Донеччину

"У рамках (пенсійної) реформи ми плануємо розширити перелік. І ми домовилися із роботодавцями, профспілками, підписали угоди: після ухвалення реформи списки будуть розширені, і розширені суттєво», - заявив Прем'єр-міністр.

Він пояснив, що сьогодні в Україні проживають 1,2 млн пенсіонерів – «пільговиків», які отримують пенсії від 2,5 тис. до 4,5 тис. грн. А після осучаснення виплати цим людям зростуть більш як на 1 тис. грн. Збільшення до 1 тис. грн на постійній основі отримають загалом 5 млн 620 тис. пенсіонерів.

При цьому Гройсман нагадав, що осучаснення відбуватиметься автоматично, що дасть змогу  уникнути дисбалансу між пенсіями тих, хто виходив на відпочинок раніше, і тих, хто оформлює пенсію сьогодні.

"Несправедливість у пенсіях сьогодні полягає у єдиному: працював 40 років - пенсія 1500 грн, працював 15 років - теж 1500 грн. У мене питання: а де соціальна справедливість? Чому людина, яка  сумлінно працювала більше 25 років, сьогодні має мінімальну пенсію? А 80% пенсіонерів отримують мінімальну пенсію. Це виклик для усіх! Система викривлена, треба її змінити", - підкреслив глава уряду.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2240061-pensijna-reforma-uradovij-proekt-rozsirit-perelik-pilg-pri-vihodi-na-pensiu-grojsman.html

Пенсійна реформа збільшить на 8 мільйонів кількість платників ЄСВ - Рева

04.06.2017
Після проведення пенсійної реформи у Мінсоцполітики очікують зростання кількості платників єдиного соцвнеску на 8 млн осіб.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева заявив в ефірі телеканалу Еспресо.

«Якщо ми проведемо пенсійну реформу і посилимо вимоги до страхового стажу, то отримаємо мільйони союзників у боротьбі з тіньовою економікою. Тому що сьогодні робітник, наприклад, на будівництві, і його роботодавець укладають негласний пакт: я тобі плачу 10 тисяч гривень на місяць, але не плачу за тебе в ПФ, у тебе ж 15 років стажу є, тобі пенсію дасть держава. Коли ми переглядаємо ці умови, то, погодьтеся, що такий робітник обов'язково скаже цьому роботодавцю: Іван Іванович, усе це дуже добре, але страховий стаж у мене має йти, тож легалізуй і заплати 704 гривні на місяць за те, що я у тебе працюю», - сказав Рева.

Він зазначив, що коли і держава, і самі працівники разом почнуть виставляти вимоги несумлінним роботодавцям, то можна буде побачити, як зросте кількість платників ЄСВ.

«Потенціал ми оцінюємо у вісім мільйонів працівників. Тож наскільки зростуть доходи Пенсійного фонду, а відтак і пенсіонерів», - додав міністр.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2241401-pensijna-reforma-zbilsit-na-8-miljoniv-kilkist-platnikiv-esv-reva.html


Пенсійна система без реформ впаде протягом 3-4 років - Рева
11.05.2017 14:55 Переглядів: 523

Головна фінансова проблема на сьогодні - це нестабільний стан Пенсійного фонду. Пенсійна система України без реформ впаде протягом 3-4 років.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Головна фінансова проблема на сьогодні - це нестабільний стан Пенсійного фонду... Якби ми нічого не робили, то 3-4 роки - і все, система б завалилася", - заявив він.

За словами Реви, нині Україна в цьому питанні знаходиться перед точкою неповернення, і рішення потрібно приймати негайно.

"Це можна порівняти з онкологією: або ми зараз ризикуємо і діємо, або пухлина буде розвиватися і перейде з другої в третю стадію, і далі вже стане неоперабельною. Ми зараз знаходимося перед точкою неповернення, нам треба негайно приймати рішення", - додав він.

Раніше повідомлялося, що законопроект про пенсійну реформу повинен бути внесений до парламенту найближчим часом.

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2225811-pensijna-sistema-bez-reform-vpade-protagom-34-rokiv-reva.html

БГ: Мені дивно, що більшість людей в Україні не розуміє, що у нас фактично пенсіонери відсутні, тому що реальні пенсії отримують тільки колишні держслужбовців та силовики, а це прошарок паразитів, а не виробників. Вся маса виробничого прошарку з робітників, селян та ітеерівців отримують не пенсію, а соціальну допомогу! Наголошую: соціальну допомогу, а не пенсію, яка для всіх однакова. Це і є ганебна урівнялівка!
Вимога градації пенсій за трудовим стажем є правильною! А для тих, хто не мав можливості сплачувати внески до ПФ раніше збережено можливість сплатити їх у передпенсійний час і це є також правильно!

3

Коментарі

16.06.17, 11:20

Так що, кричимо УРРРАААА реформам жида Гройсмана!
Тільки ПЕРЕД тим моментом - хай зізнається, ДО ЯКОГО ВІКУ ПІДНЯВ він Середній Пенсійний Вік Людини?!
Зараз все зроблено для того, щоб ВИЙШОВ НА ПЕНСІЮ - І КІРДИК!
А якщо будучий пенсіонер кірдикнеться РАНІШЕ - то ще краще!

http://video.i.ua/user/295100/51651/441130/ = "ХОЗЯЕВА" УКРАИНЫ НИЧЕГО НИКОМУ НЕ ДОЛЖНЫ!

    26.06.17, 22:17

    По-перше, пенсії не виплачують тим окупованим на Донбасі, хто не оформив фіктивне вимушене переселення. Про кримчан уже мовчу — вони тепер типу не наші, ага.

    По-друге, основною задачею є ЗМЕНШЕННЯ ЗАГАЛЬНОЇ СУМИ ВИПЛАТ. Якщо при цьому комусь стане краще, я радий за них.

      37.06.17, 09:00

      А я цю "рехформу" назвала - прощавай пенсія!

        47.06.17, 11:02Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Мені дивно, що більшість людей в Україні не розуміє, що у нас фактично пенсіонери відсутні, тому що реальні пенсії отримують тільки колишні держслужбовців та силовики, а це прошарок паразитів, а не виробників. Вся маса виборобничого прошарку з робітників, селян та ітеерівців отримують не пенсію, а соціальну допомогу! Наголошую: соціальну допомогу, яка для всіх однакова. Це і є ганебна урівнялівка!
        Вимога градації пенсій за трудовим стажем є правильною! А для тих, хто не мав можливості сплачувати внески до ПФ раніше збережено можливість сплатити їх у передпенсійний час і це є правильно!

          57.06.17, 12:41Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Шахтарі ще непогані пенсії отримують. Диференціація формально існує. Мама отримує майже удвічі менше за тата. Але що та, що та пенсія — це мізер, навіть батькова менша за $100.

          P. S. Усе одно головна задача уряду — зменшити діру в бюджеті Пенсійного Фонду. Це можна зробити або піднявши податки, або зменшивши виплати. Так розумію, що буде застосовано скоріше другий спосіб.

            67.06.17, 18:57Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Мені дивно, що більшість людей в Україні не розуміє, що у нас фактично пенсіонери відсутні, тому що реальні пенсії отримують тільки колишні держслужбовців та силовики, а це прошарок паразитів, а не виробників. Вся маса виборобничого прошарку з робітників, селян та ітеерівців отримують не пенсію, а соціальну допомогу! Наголошую: соціальну допомогу, яка для всіх однакова. Це і є ганебна урівнялівка!
            Вимога градації пенсій за трудовим стажем є правильною! А для тих, хто не мав можливості сплачувати внески до ПФ раніше збережено можливість сплатити їх у передпенсійний час і це є правильно!
            згодна. В нас же спочатку кричать караул, а потім розбираються