Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Стоп контрабанді бурштину!

Міліція знайшла склад одіозного депутата з величезною партією бурштину



 04.08.2015 08:54

 Міліція у Рівненській області перехопила рекордну партію бурштину.

Про операцію розповідає у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.



"Це не мішки з будівельним сміттям. Це мішки, набиті бурштином! Цієї ночі спеціальна група МВС в Рівненській області затримала більше 2,5 тонни (!) незаконно добутого сонячного каменю, упакованого для відправки за кордон. Рекордна за обсягом партія затриманого бурштину коштує за попередньою оцінкою близько трьох мільйонів доларів (3 000 000 $) !!! Більш точно - вага і склад каменів за фракціями, яка саме партія готувалася для контрабанди, загальну вартість -- визначать експерти в Києві, куди вантаж доставлять у супроводі озброєної охорони.

Ця велика операція з викриття найбільшої злочинної групи, що діє в Рівненській області та паразитує на незаконному видобутку бурштину, підготовлена МВС та ДФС. Буде продовження, з'являться прізвища -- в минулому відомого одіозного депутата П., продажні правоохоронці та чиновники...

- Ми свою роботу будемо робити. Але!.. ПОТРІБНО, як уже писав раніше - ухвалювати закон, що регулює державний контроль, видобуток і збут бурштину!

...Вилучений бурштин буде проінвентаризований і представлений публічно незабаром у Києві, щоб нічого з ним не «сталося». Далі потрапить до казни держави", -- пообіцяв Аваков.

5

Коментарі

Гість: Велеslav

15.08.15, 10:32

Название неправильное. Не стоп контрабанде. А передача кантрабаса в более надежные руки. Ребята ну завязывайте уже мечтать. Блин прийдите в себя. Живите реалиями. Где это видано чтоб конрабасисты сами с собой боролись, и победили? Вы блин гоните.

    25.08.15, 14:08

      36.08.15, 19:01

      http://petrimazepa.com/news/a-little-mistake