хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Не моліться на ідолів, моліться за Україну!

Друзі, вчора, 3 серпня, міліція в Чернігові затримала наших побратимів з Чернігівської резервної сотні ДБ ОУН "ОУН - Північ".
А саме, було затримано сотенного друга Легенду, інструктора сотні друга Командора, бійця сотні друга Кулю.
Затримання відбулися в брутальний спосіб, з традиційним вже підкиданням: другу Легенді підкинули якісь пігулки, ніби амфітамін, Командору підкинули гранату.
Трохи історії: Чернігівська резервна сотня ввійшла до складу добробату ОУН на початку квітня цього року. Декілька бійців сотні були в складі бату у Пісках. До цього більшість бійців брали участь як у київському, так і черніговському майданах.
Далі вся сотня була приведена до присяги і отримала назву "ОУН-Північ".
Так ось, нахабство міліції не знає меж: бійці сотні дисціпліновані, постійно вишколюються, постійно захищають громаду міста, мають вдосталь зареєстрованої зброї, чудово розуміючи, що вони стоять поперек горла нелюстрованій владі міста. Але міліції байдуже, міліція вирішила, як і за Януковича, репресувати патріотів, і задля цього не гребує нічим.
Вчора чернігівські патріоти, бійці "ОУН-Північ" пікетували Чернігівське МВС, принесли з собою шини. Я ходив до місцевого МВСівського керівництва, а саме пана Альошина. Ми дійшли згоди, що достатніх підстав для тримання під вартою немає. Домовились, що якщо у затриманих козаків при обшуку нічого не знайдуть, відпускають. Обшук провели. Звісно, нічого не знайшли. Але відпустили лише двох: Командора та Кулю. Легенду залишили, обіцяють відпустити завтра.
З огляду на ситуацію в країні й на той терор, який розпочав режим внутрішньої окупації на всіх "неугодних", а саме добровольців, націоналістів, громадських активістів, вважаємо, що цей репресивний маховик треба зупиняти у будь який спосіб.
Тому я, командир Добробату ОУН, відповідально заявляю: ми не дамо своїх побратимів на розправу системі!
Наказую всім командирам структурних підрозділів Добробату ОУН підготуватись, і в разі потреби, за наказом виїхати до Чернігова, де буде утворений оперативний штаб ОУН. Суворо припиняти будь-які провокації, проявляти максимальну витримку, діяти виключно за наказами.
Також закликаю всі громадські ініціативи, які пов`язані з батальйоном ОУН, правдивих журналістів, побратимські організації, просто небайдужих українців підтримати нас в цій борні. З Божою поміччю разом переможемо! Слава Україні!
Командир Добровольчого батальйону ОУН Буревій.

Світлина від Миколи Коханівського.
4

Коментарі