хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Героїчні бандити чи бандити в героях?

Москаль заявив, що 80% "Правого сектора" Закарпаття мають судимості
Понеділок, 20 липня 2015, 01:10



80 відсотків бійців закарпатського "Правого сектора" мають по три-чотири судимості.

Про це розповів в ефірі "5 каналу" новопризначений голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Москаль стверджує, що на півроку "Правий сектор" Закарпаття просто вийшов з підпорядкування керівництва або ж політична сила в Києві недостатньо звертала на них увагу.

"Я кажу, що хоч покличте їх в армію, якщо вони хочуть воювати. Мені воєнком каже: "Кого? Там 80% мають по три-чотири судимості?".

Москаль висловив здивування, чому представники "Правого сектора", будучи членами політичної сили, в балаклавах ховають від своїх виборців обличчя.

Нагадаємо, Геннадій Москаль очолив Закарпатську ОДА 15 липня - через кілька днів після стрілянини в Мукачевому.

Причиною конфлікту, який у підсумку призвів до смерті людей та гучного скандалу, стали непрості стосунки народних депутатів Михайла Ланьо ("Воля народу") та Віктора Балоги (позафракційний).

13 липня відбувся допит Ланьо, який натякав на причетність Балоги до "Правого сектора" на Закарпатті.

Балога заявляв, що конфлікт у Мукачевому виник через боротьбу за право покривати контрабанду між представниками "Правого сектора" та його колишнім соратником Ланьо.

Лідер ПС Дмитро Ярош виступає за вступ "Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" до складу Збройних сил в обмін на амністію членів організації, що брали участь в перестрілці в Закарпатській області

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/20/7075005/

Варто нагадати про "героїв минулих днів"



Олександр Іванович Музычко
український політик і приватний підприємець, голова Рівненської обласної організації партії Українська національна асамблея, голова Політради УНА-УНСО, і координатор структур "Правого сектора" на Західній Україні - Вікіпедія

Дата і місце народження :
    19 вересня 1962 р., Кизел, Пермська область, РРФСР, СРСР
Дата і місце смерті :
    24 березня 2014 р. (51 рік), Бармаки, Ровненский район, Ровненская область, Україна


Саша Білий убитий в ході спецоперації МВС України

Активіст українського націоналістичного руху "Правий сектор" Олександр Музычко (також відомий як Саша Білий або Сашко Билый) убитий під час спецоперації міліції. Така заява у вівторок, 25 березня, зробив заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов, передає УНН

У операції по затриманню Саші Білого брали участь співробітники ГУБОП і бійці спецпідрозділу " Сокіл", розповів Євдокимов на прес-конференції. За його словами, МВС вирішило затримати Олександра Музычко із-за кримінальних справ про "злісне хуліганство" і протидію міліціонерам, збудженим проти нього.

Саша Білий, починаючи з 12 березня, знаходився в розшуку. Вийти на слід активіста "Правого сектора" вдалося в ніч на 25 березня - його знайшли в кафе "Три карасі" недалеко від Рівного. "На крики міліції Білий хотів втекти через вікно і відкрив вогонь на поразку по " Соколові". Перша куля потрапила в співробітника " Сокола" в шолом, але отрикошетила в передпліччі. Другим пострілом Музычко потрапив в погон цьому співробітникові", - розповів Євдокимов.

У МВС стверджують, що бійці " Сокола" стріляли по ногах Саші Білого. При цьому частина співробітників стріляла в повітря. У певний момент міліціонерам вдалося обійти Музычко і повалити на землю. "Коли його намагалися затримати, побачили, що він поранений. Викликані лікарі що Сашко Билый убитий пострілом в серці.

Представник МВС відмітив, що в Рівненській області пройшла операція по знешкодженню злочинного угрупування, в діях якої "чітко видимі ознаки бандитизму". В ході спецоперації міліціонери затримали трьох активістів "Правого сектора", які грали роль охоронців Музычко. У затриманих вилучені автомати Калашникова і пістолети Макарова, додав Володимир Євдокимов. За його словами, охоронців Саші Білого відвезли на допит в Головне слідче управління в Києві.

Окрім України кримінальні справи проти Олександра Музычко порушені в Росії. Його підозрюють у вбивствах російських військових в Чечні в 1994-2000 року. У березні 2014 року російський суд заочно заарештував Сашу Білого.

Саша Білий широко відомий завдяки роликам з його участю. На одному з них Музычко прийшов з автоматом на засідання Рівненської облради і зажадав від депутатів " скинутися" на квартири для сімей активістів, загиблих на Майдані. З 2013 року Музычко був координатором "Правого сектора" на Західній Україні.

Олександр Бакланов / 25.03.14



2.

6 якостей Сашко Билого  

Олександр Музычко (бойове прізвисько - Сашко Билый) убитий в ніч на 25 березня під час спецоперації по його затриманню. Раніше МВС України оголосило його в розшук у справі про злісне хуліганство і протидію співробітникам правоохоронних органів. "Сноб" дізнався, які якості мав герой української революції, що не відбувся

Людина військова

У 1981-1983 роках  Олександр Музычко проходив термінову військову службу в 144-ій зенітно-ракетній бригаді (Тбілісі). Через декілька років вступив в націоналістичну організацію УНА-УНСО (Українська національна асамблея - Українська народна самооборона).

У 1994 році Музычко прилучився до чеченських сепаратистів. У Чечні отримав кличку "Сашко Билый", а також позивний " Консул". Командував загоном УНА-УНСО " Вікінг", який був в складі За його словами, особисто підбив три танки, шість БТР і збив літак. За участь у бойових діях отримав орден "Герой нації" з рук Джохара Дудаева. 7 березня 2014 року Слідчий комітет Росії оголосив Олександра Музычко в розшук. Йому заочно були пред'явлені звинувачення в "створенні стійкої озброєної групи (банди) в цілях нападу на російських громадян і керівництві нею".

Людина творча

Після вступу в УНА-УНСО Музычко став головним редактором газети "Наша справа", а на територію Чечні він проник по турецькому паспорту під виглядом журналіста. При цьому паспорт і посвідчення були справжніми.

Людина політична

Коли в 1997 році УНА-УНСО була зареєстрована в якості політичної партії, Музычко очолив її Рівненське відділення і керував ним до лютого 2014 року (тоді організація увійшла до складу "Правого сектора").

На виборах в 2012 році Олександр Музычко балотувався в якості самовыдвиженца у Верховну Раду України. Під час виборчої кампанії був представлений як "легендарний герой Чеченської війни". У результаті зміг набрати лише 1,14%% голосів.

У 2014 році Музычко неодноразово говорив про наміри балотуватися на пост президента України.

Людина сиділа

У 1995 році Музычко був засуджений по ч. 1 ст. 101 УК України (спричинення тяжких тілесних ушкоджень) за побиття відвідувача кафе. Через два роки Музычко влаштовує тоді він виявився на лаві підсудних за звинуваченням у викраденні бізнесмена, з якого разом із спільниками мав намір отримати 1000 доларів США. У цій справі, незважаючи на спроби УНА-УНСО представити його як політичне переслідування, Музычко був засуджений на три з половиною роки.

Людина запальна

27 лютого 2014 року Музычко ударив по обличчю прокурора Рівненського району Андрія Таргония в його ж кабінеті. За цей інцидент він не був затриманий, але ЗМІ повідомили, що в Рівненському відділі УМВС порушена кримінальна справа за фактом нанесення побоїв співробітникові прокуратури (до п'яти років позбавлення волі). У відповідь Музычко пообіцяв в.о. глави МВС України Арсену Авакову,  що "живим не здасться". Соратники Музычко по "Правому сектору" перекрили вулицю Симона Петлюри в Рівному, заявивши, що не дозволять заарештувати їх лідера. Конфлікт вдалося вирішити примиренням сторон.

Антон Чугринов / 25.03.14
http://snob.ru/selected/entry/74124



На мітингу "Правого сектору" у Києві 21 липня 2015 р. на Майдані - тут коментарі зайві
6

Коментарі

123.07.15, 01:06

Сашу Музичка звірськи застрелили менти за наказом жидякова і я про це писала, а всі боягузливо мУвчали. Тепер вся ментярська сутність проявляється все більше і більше. Тепер і законопослушні громадяни знають який кращий мент.

    223.07.15, 03:05Відповідь на 1 від Alter ego*

    А що Музичко людей грабував - вас ніскільки не турбує. То прошу маєте повний Донецьк таких Музичків. Раідійте з того, а ми не хочемо.

      323.07.15, 06:55Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Донецькі ху*ловці убивають українців. Сашко Білий нищив ху*ловців. Чи, Ви цієї різниці не помічаєте?

        423.07.15, 09:13Відповідь на 3 від Мольфар

        Донецькі ху*ловці убивають українців. Сашко Білий нищив ху*ловців. Чи, Ви цієї різниці не помічаєте?
        Прошу навести приклад такої події, бо за Музиченком не числилось такого. Коли хуйловці Крим брали - він на Волині з своїм автоматом вифоцував. Тільки не треба Чечню згадувати, де він був звичайним найманцем за значну грошову винагороду.

          523.07.15, 09:24

          *** 80% бійців закарпатського "ПС" мають по три-чотири судимості.***
          Так у нас в Україні навіть ПРЕЗИДЕНТИ = УГОЛОВНИКІ, або СИНИ "Уголовних Авторітетів" \наприклад, Вальцман\!
          То й що?
          ---
          Новий губернатор Закарпатщини (він же - Старий губернатор Луганщини),
          пан Москаль, на запитання "Чи зустрічались ви з "Правим Сектором"
          або з з його лідером Ярошем?" - відповів:
          "А мне похер, чи там правый сектор, чи левый! Я буду наводить порядок
          на Закарпатье точно так же, как в Луганске!
          Где сейчас там "добровольцы"? Половина РАСФОРМИРОВАНЫ - а половина СИДИТ! Зато - ПОРЯДОК!"
          ---
          По планах Головнокомандуючого та його *ГЕНІАЛЬНОГО* Штабу,
          ВСУ повинна була ЗНИКНУТИ ще РІК ТОМУ – але від ПОВНОГО КРАХУ
          її ВРЯТУВАЛИ ДОБРОВОЛЬЧІ БАТАЛЬОНИ і ПАТРІОТИ-ВОЛОНТЕРИ!
          Вони ===>>>>

            623.07.15, 09:25

            Вони і досі продовжують виконувати ті функції, які повинен виконувати Головнокомандувач ВСУ, та його ГенШтаб! – але чомусь
            НЕ виконують.

            Тепер ці добровольчі батальони, які взялись НАВОДИТИ ПОРЯДОК
            на Фронті і в Тилу – звинувачують у Немислимих Гріхах ("Торнадо",
            організовують Збройні Провокації ("Правий Сектор" у Мукачеві), і
            СПІШНО РОЗФОРМУЮТЬ...– бо ОЗБРОЄНІ ПРОЗРІВШІ і ЗЛІ ХЛОПЦІ
            МОЖУТЬ НЕНАРОКОМ СКИНУТИ ЗРАДНИЦЬКУ ВЛАДУ...

              723.07.15, 09:33Відповідь на 3 від Мольфар

              Донецькі ху*ловці убивають українців. Сашко Білий нищив ху*ловців. Чи, Ви цієї різниці не помічаєте?Схоже, що на Западенщині Світ ПЕРЕВЕРНУВСЯ догори дригом - у них вже ХУ*ЛОВЦІ стали ПРАВЕДНИКАМИ!
              Тому що ГОТУЄТЬСЯ Закарпатський "Луганськ-2" = https://www.youtube.com/watch?v=w7jS9-NISrU

              По замыслу Бога порядок таков,
              Что теплится всякая живность,
              И если УМЕНЬШИТЬ ЧИСЛО ДУРАКОВ –
              У НИХ ВОЗРАСТАЕТ АКТИВНОСТЬ...
              ---

              Толпа Людей - Живое Существо;
              В нем разум есть, и дух, и ток по нервам...
              И сразу очень видно Вещество,
              Которое Всегда Всплывает Первым
              ---
              Сквозь общие радость и смех,
              Под музыку, песни и танцы...
              ДЕРЬМО поднимается вверх –
              И туго смыкается в ПАНЦИРЬ!
              \Гарики Игоря Губермана\

                анонім

                823.07.15, 21:57Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                Донецькі ху*ловці убивають українців. Сашко Білий нищив ху*ловців. Чи, Ви цієї різниці не помічаєте?Схоже, що на Западенщині Світ ПЕРЕВЕРНУВСЯ догори дригом - у них вже ХУ*ЛОВЦІ стали ПРАВЕДНИКАМИ!
                Тому що ГОТУЄТЬСЯ Закарпатський "Луганськ-2" = https://www.youtube.com/watch?v=w7jS9-NISrU

                По замыслу Бога порядок таков,
                Что теплится всякая живность,
                И если УМЕНЬШИТЬ ЧИСЛО ДУРАКОВ –
                У НИХ ВОЗРАСТАЕТ АКТИВНОСТЬ...
                ---

                Толпа Людей - Живое Существо;
                В нем разум есть, и дух, и ток по нервам...
                И сразу очень видно Вещество,
                Которое Всегда Всплывает Первым
                ---
                Сквозь общие радость и смех,
                Под музыку, песни и танцы...
                ДЕРЬМО поднимается вверх –
                И туго смыкается в ПАНЦИРЬ!
                \Гарики Игоря Губермана\
                Відео було видалено користувачем

                  923.07.15, 22:18

                  Підтримую написане. Надто різні бувають герої на війні. І в кожного, як правило, по дві сторони... А то і більше.

                    1024.07.15, 00:15Відповідь на 8 від анонім

                    Схоже, що на Западенщині Світ ПЕРЕВЕРНУВСЯ догори дригом - у них вже ХУ*ЛОВЦІ стали ПРАВЕДНИКАМИ!
                    Тому що ГОТУЄТЬСЯ Закарпатський "Луганськ-2" = https://www.youtube.com/watch?v=w7jS9-NISrU
                    Відео було видалено користувачем
                    Заходите на ЮТУБ, задаєте пошук "закарпатье отделяется от украины" -
                    і отримуєте ДЕСЯТКА ТРИ схожих відео!
                    Ну наприклад = https://www.youtube.com/watch?v=dHqbOH0NIxI = одне з них!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна