хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Підписуюся під кожним словом

Евгений Шевченко: Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей...
Саша Юрчук 01 грудня 2014, 18:04
 723
Евгений Шевченко: Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей...


К сожалению, с абсолютно полной уверенностью, вынужден констатировать тот факт, что дела в Киеве плохи. Нужно готовится к худшему уже и здесь. Ничего хорошего нас в ближайшем будущем при нынешней власти не ожидает.

Пятый день я живу кулуарной жизнью наших политиков. Теперь, только теперь я понимаю, как нелегко сейчас и будет в будущем нашему комбату, Мустафе Найему, Егору Соболеву, Борису Филатову, Бориславу Берёзе и другим достойным людям, впервые зашедшим в это болото. 

Я слышу все эти разговоры, торги, заискивания, цель которых одна - получить всю полноту власти в стране. Зачем..? Судя по тому, что вижу, то только для одного - удержать в работе все свои схемы. Те схемы, которые работали при Януковиче, те схемы, которые весной обрели новые реквизиты в офшорах, те схемы, которые по сей день выводят из Украины сотни миллионов долларов... 

Война..? Кажется, здесь мало кто об этом заботится по настоящему. Лишь те, кого я назвал выше и ещё несколько человек.

Я вижу всех этих тварей: Вилкулы, Бойко, Довгие... Я вижу их так близко, что мой хук справа легко достигнет цели... Смерть или пожизненное заключение - это единственное, чего они достойны сегодня. Но они идут. Идут гордо и уверенно, с высоко поднятой головой, смотрят на нас без страха... У них здесь уже всё куплено и договорено - у них уже всё нормально...

Президент. Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей... Окружил себя кем угодно, кроме настоящих патриотов, готовых жизнь свою отдать за Родину - отдать без оглядки...но он их боится, как огня... Кажется, скоро он будет бояться свою тень. 

Про Яценюка & Co и говорить нечего - просто подонки. В высшей степени.

И вся эта сумасбродная компания, словно мантру, повторяет в кулуарах одну фразу: "Они ж нам все схемы поломают!" - сюда их нельзя, этот портфель только нам, тот комитет только нашим... Мы им дадим вот это, то, ну и там заместителя...ну, знаете, как кость голодной собаке...

Но нам не нужна кость. И мы - не собака. Мы - народ Украины! Нам нужна победа в войне! Нам нужны долгие тюремные сроки предателям, коррумпированным таможенникам, продажным судьям и беспринципным прокурорам! Нам нужен порядок и прозрачность в системе управления страной! 

Нам нужен не тлеющий уголёк надежды - нам нужно пламя победы, веры, свободы и любви! И мы его создадим! Потому что мы, чёртовы идеалисты, радикальные и целеустремленные, от своего не отступимся! 

Евгений Шевченко

7

Коментарі

11.12.14, 19:15

щось зарано розчарування настало у 54%, ще й року не пройшло.
А БПП та ФЗ хіба з неба впали?
homo sapiens від homo erectus відрізняється тим, що вміє думати і аналізувати, а не тільки ходити на двох. .

    21.12.14, 19:20Відповідь на 1 від helsan

    Владу потрібно дуже жорстко критикувати, тим більше що вона того заслуговує. Однак, хомо сапіенс має пам"ятати - хуйло 1 тільки й чекає масових заворушень щоб негайно розпочати широкомасштабне вторгнення для припинення громадянської війни в Україні!!!
    Нам потрібно пройти цю тонку грань без права звалитись у якусь одну із цих двох крайнощів.

      31.12.14, 19:37Відповідь на 2 від Мольфар

      Владу потрібно дуже жорстко критикувати, тим більше що вона того заслуговує. Однак, хомо сапіенс має пам"ятати-хуйло1тільки й чекає масових заворушень щоб негайно розпочати широкомасштабне вторгнення для припинення громадянської війни в Україні!!!
      Нам потрібно пройти цю тонку грань без права звалитись у якусь одну із цих двох крайнощів.[/ci]
      А хто закликає до масових заворушень? Сама влада це і робить своєю бездіяльністю, залишивши всю вертикаль в тому ж складі і з тими ж функціями.
      Не можна не бачати гри в 4 руки на фано.
      І не потрібно розповсюджувати ці мантри про путіна. Не здатна наразі рфіія нічого зробити. Україна це не Грузія і не Придністров'я.
      Влада повинна тримати Армію в тонусі, а не сподіватися на волонтерів. Де 10 млрд. грн для Армії? Хтось запитав?

        41.12.14, 20:08Відповідь на 3 від helsan

        А чи усі розуміють що сьогодні Україна іде лезом бритви? У світовому рейтингу армій кацапстан посідає друге місце, а ми двадцять перше... Однієї сили духу проти "Градів", "Ураганів", "Торнадо" замало. Чи Іловайськ нікого нічому не навчив?

          51.12.14, 20:23

            62.12.14, 01:36Відповідь на 4 від Мольфар

            А чи усі розуміють що сьогодні Україна іде лезом бритви? У світовому рейтингу армій кацапстан посідає друге місце, а ми двадцять перше... Однієї сили духу проти "Градів", "Ураганів", "Торнадо" замало. Чи Іловайськ нікого нічому не навчив?я вже відповів ком.3

              72.12.14, 06:20Відповідь на 6 від helsan

              Непереконливо.

                82.12.14, 07:41Відповідь на 5 від Остап 88

                Кіровоград СКОРО назвем БОГУНІВИМ ! Взагалі на думку священників УПА поширення цього МАТслова проти будького як і матюки це є бридке в Божих очах діяння а Путіна треба називати МУРЛО І ДУРЛО І ФУФЛО....А найстрашніше для ВОВИ і найправильніше називати його ЗВІРОМ пекла й Антихристом ! Порошенко і жидва світу тайно є в змові з ОБАМОЮ і Антихристом Путіним який є довгоочікуваним МЕШІАХОМ та ії 1им тайним МАСОНшефом й тому нас украінців вони дурять а нашим не дають перейти в наступ проти московських окупантів та майже не проводять диверсійну роботу в тилу ворога на Донеччині а в генералітеті АТО та серед ментів зрадників так багато як жаб в болоті ! Бережи й спаси нас БОГ ! Що далі буде чит наш блог! Щасливо ! http://blog.i.ua/user/4400999/ Слава УКРАІНІ*ua_flag

                  92.12.14, 07:49Відповідь на 2 від Мольфар

                  Владу потрібно дуже жорстко критикувати, тим більше що вона того заслуговує. Однак, хомо сапіенс має пам"ятати - хуйло 1 тільки й чекає масових заворушень щоб негайно розпочати широкомасштабне вторгнення для припинення громадянської війни в Україні!!!
                  Нам потрібно пройти цю тонку грань без права звалитись у якусь одну із цих двох крайнощів.
                  ЦЕ саме так але АНТИХРИСТ ПУТІН й масонжидва та китайці все одно готують війну до свята АНДРЕЯ 13\12\2014р під "андреєвскім флагом" зла проти не лиш з нами а й європейцями на РИМ і Єрусалим і вже ГЕНЕРАЛ ФСБісів РАШОпопів вищить брехні проти УГКЦта католиків й багато інших сектантів це кажуть теж

                    102.12.14, 12:53Відповідь на 7 від Мольфар

                    Непереконливо.і не буду. життя переконає.