хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Особливо тупим колаборантам

Запам'ятайте, мудаки кримські, щоб ви всі здохли до 7 коліна, - громадянин РФ після нових цін на комуналку
Володимир Сагайдачний 01 грудня 2014, 09:27
 3130  6
Запам'ятайте, мудаки  кримські, щоб ви всі здохли до 7 коліна, - громадянин РФ після нових цін на комуналку

Схоже, що ейфорія від розуміння того, що Крим став частиною Російської Федерації проходить, а взамін повертається реальність, що вимірюється високими цінами та браком коштів. Так, через небажання ділитись і так малими заробітками росіяни починають відкрито проклинати мешканців Криму. Повідомляє новину Преса України.

Один з мешканців Російської Федерації у своєму блозі на Livejournal опублікував лист-звернення, в котрому не намагався приховувати своїх емоцій, та щирої братерської любові.

«Це моя особиста точка зору, вибудована часом. Ви, тварюки невдячні, підтримали зелених чоловічків. Ви, мерзоти, обсирали Україну? Так, знайте. виродки і говно**си, кримські, ми росіяни вас ненавидимо. Ненавидимо не тільки за ваше зрадництво, а за те, що наші гроші відбирають для вас, ган**нів невдячних і чмирів. Зрадили все і вся... Запам'ятайте, виродки, я плачу за е/енергію в 4 рази більше вас, хоча живу в 200 км зоні від Ростовської АЕС. 4,43 в Ростові-на-Дону, 1,10 в Криму... І вас тварюк, я в Росії не чекав, ви, б**ді, самі приповзли... Запам'ятайте, мудачье, кримське, щоб ви всі здохли до 7 коліна... Ви тут на х** не потрібні... Нікому. Про це навіть бабусі в Сбербанку кажуть... Ви - гниди, яким немає місця на Землі..», - написав Андрій Палич.

Варто зауважити, що анексія Криму та ескалація конфлікту на Донбасі призвели до того, що проти Російської Федерації були введені санкції, що на фоні падіння цін на нафту призвели до витоку інвестицій з РФ та погіршеню якості життя громадян країни. Так, зі слів міністра фінансів РФ, Росія щороку буде втрачати по 140 мільярдів доларів.

3

Коментарі

11.12.14, 19:00

Виздихают собаки усі до одного...або будуть вирізані