хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

ху@ло і у Туреччині ху@ло

"Adolf Putin" - у Туреччині Путіну влаштували «теплий прийом», - репортаж (ФОТО)
Денис Марценко 01 грудня 2014, 18:27

У центрі Анкари кримські татари Туреччини провели акцію протесту у зв’язку із візитом президента Росії Володимира Путіна. Люди закликали Путіна забиратися з Криму.

Новину передає Преса України.

Близько 300 представників суспільства культури і взаємодопомоги кримських татар у Туреччині, а також члени Молодіжної комісії вийшли на головну площу Анкари, щоб висловити російському президенту свою незгоду із анексією Криму та репресіями проти корінного народу півострова.

Дехто із мітингувальників тримав у руках портрети зниклих безвісти за час російської окупації кримських татар. "Путін, геть з Криму!" – таке гасло стало найпопулярнішим серед протестувальників.

Президент Російської Федерації Володимир Путін прибув з офіційним візитом до Туреччини, де він збирається обговорити з турецьким президентом питання закупівлі російського газу, розширення продовольчих програм, військово-технічного співробітництва та ситуацію в Сирії. 

Нагадаємо, у Меджлісі кримськотатарського народу заявили, що Путін з президентом Туреччини Реджеп Таїп Ердоганом обговорять проблеми татар у Криму, зокрема що стосується заборони в'їзду на анексований РФ півострів лідерам кримських татар Мустафі Джемілєву і Рефату Чубарову.

Як відомо, від початку окупації в Криму викрали 21 кримського татарина. Декого з них знайшли убитими.

Читайте також:

6

Коментарі

11.12.14, 19:47

    21.12.14, 19:56Відповідь на 1 від Остап 88

    Дякую друже!