хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

В Іловайську батальйон Донбас затримав російського актора



В Іловайську батальйон Донбас затримав російського актора громадянина Франції


Антон Геращенко

Говорив з Іловайськом. Тільки що батальйон “Донбас” затримав групу сепаратистів з 8 осіб, надіслану для підкріплення Иловайському угрупованню сепаратистів.

У числі затриманих цікава людина – Юрченко Юрій Васильович.

Юрченко Юрій Васильович (Париж), драматург, актор, поет, лауреат міжнародних конкурсів, Президент театральної асоціації «LES SAISONS RUSSES» («Русские Сезоны»), Франція.



Юрій Юрченко працював перекладачем звернень і новин терористів французькою для, як він каже – “прориву інформаційної блокади Новоросії в франкомовних країнах Євросоюзу”. Був особисто знайомий з Павлом Губарєвим.

Можна сказати, що ця заблудшая душа – такий собі співак чи поет ДНРовского тероризму.

Думаю, що насправді Юрій Юрченко, така ж заблудшая і отруєна путінською пропагандою душа як і тисячі інших росіян який приїхав в Донбас врятувати його від міфічних і придуманих загроз. Про його не просте життя є багато відео в Yuo Tube.

Юрій Юрченко як і решта полонених, і в тому числі затриманий вчора громадянин Словаччини, будуть передані слідчим органам, коли Іловайськ буде остаточно очищено від терористів.


http://ukrpohliad.org/news/v-ilovajs-ku-batal-jon-donbas-zatry-mav-rosijs-kogo-aktora-frantsuz-kogo-pohodzhennya.html

Б.Г.: Спочатку не хотів піарити цього месьє, але продивився його коментар на відео і зрозумів, що треба, бо варто вслухатись, що він каже про поміч місцевим гробами, що каже про закордонну пресу і на якому моменті його обрізали також цікаво. Преса з РФ так само тільки картинку бере, а тексти вже готові лежать... І якось не стикується теза страху перед РФ з тим, що Франція вперто продає їм бойові кораблі "Містраль".



71%, 10 голосів

29%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

120.08.14, 19:51

Я голосую за оба пункти відразу

    220.08.14, 22:22Відповідь на 1 від uraha

    Я голосую за оба пункти відразуПісля перемоги можна і в людяність пограти. А сьогодні ця "заблудшая-овца" стріляла б в наших друзів.
    Тому рішення очевидне - є де посадить - посадити, хай до нашої перемоги сидить, а
    немає -
    Хоча життя підказує, що за одного такого "павліна" можна двох наших хлопців з полону визволити.

      321.08.14, 08:14

      Дурак! Что тут скажешь!

        421.08.14, 20:13

        Ну для чого тратити час і тримати його, годувати до "...передачі слідчим органам..."? Справедливо буде розстріляти в першій-ліпшій канаві....

          521.08.14, 21:19

          Я б обміняв на нашу льотчицю Савченко, яку вивезли до сізо Вороніжа, але ж маскалям цього мудака не шкода, щоб обмінювати.

            623.08.14, 16:41

            У мене на дачі СТІЛЬКИ !!! роботи.... Хоча б 2-х полонених.