хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Тепер або ніколи

Євромайдан: потрібно переходити до активних, рішучих дій, - Олег Соскін  
29 листопада 2013

 До Києва за повідомленнями ЗМІ звезені тисячі так званих «тітушок», найманих бойовиків, які вже двічі за п’ятницю напали на журналістів, при чому на очах у міліціонерів, які нічим не змогли допомогти.

Але чому ж в такому випадку не сформовані загони з числа активістів, які виступають за європейський вибір України, які б реагували на провокації «тітушків»? Невже немає спортивних хлопців, колишніх офіцерів, які могли би дати відсіч цим бандитам, почали на них полювати? Де взагалі Майдан? Чи тільки танцювати під музику можуть? Треба негайно знайти цих осіб, якщо вони поховалися. Якщо міліція не хоче цього робити, то люди самі повинні почати нейтралізовувати цих «ті тушок».
Потрібно переходити до активних рішучих дій, і формувати відповідні дружини для нейтралізації бандитів. Скільки можна це терпіти? Нехай шукають, фотографують, знімають їх на відео і з’ясовують, звідки вони, хто вони, де живуть, де їхні батьки. Що це за люди, звідки вони взялись? Потрібно почати за ними полювання. А якщо міліція не хоче захищати народ, то навіщо така міліція? Тоді потрібно встановлювати блок-пост  5 тисяч людей біля Міністерства внутрішніх справ,  а також біля Міністерства освіти, яке не дає студентам долучитися до страйку, біля Міністерства інфраструктури, яке не дає українцям із різних регіонів дістатися до Києва.
Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства
OSP-UA.INFO
14

Коментарі

Гість: NeManul

129.11.13, 21:58

Блін, ну вже показав би приклад

    230.11.13, 11:47

    во вех городах Украины перекриты подходы к площадям опг даи та беркут...

      330.11.13, 14:18Відповідь на 1 від Гість: NeManul

      пермудрим "пескарям" приклад нідочого

        Гість: NeManul

        430.11.13, 14:24Відповідь на 3 від Характерник+

        пермудрим "пескарям" приклад нідочогоfuf

          Гість: NeManul

          530.11.13, 14:24Відповідь на 3 від Характерник+

          пермудрим "пескарям" приклад нідочоготобто ага

            630.11.13, 14:36Відповідь на 2 від pravdun

            у нас вільно

              730.11.13, 18:12Відповідь на 6 від Hudson Hawk

              Шановний Howk, питання не за темою, якщо дозволіте. Не дуже пильно доглядаю за змінами в української лексиці, але вже досить давно помічаю слово, якого раніше не було в ужитку(або я не помічав), и я не можу підшукати адекватний переклад. Наприклад, таке речення з об'яви: "Навчальний посібник для студентів вищи Зайченко" .Скористувався послугами трьох он-лайн перекладачів. Усі перекладают слово "вищи" як "визжи". Розумию, що це нова мода скорочувати слова, и це слово має означати щось про ВУЗи. Але не розумию, чого про це нема в довіниках. Перепрошую, Вас я обрав випадково, просто мандрував по блогах.Якщо можете відповісти, будь ласка, особисто на мою сторинку.