хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Багатій

                                                                  (продовження 3)   Мирон Степанович літав понад хмарами. В його уяві  проносились різні приємні картинки: то він сидить на балконі власної  квартири  з газетою, то порається серед

квітів біля власного особнячка, а то вже лежить на гарячому піску одного з санаторіїв, що на березі Чорного моря, і ще багато чого.

  Ось  нарешті наш герой опускається з-за хмар на землю і вирішує втілити свої

фантазії в дійсність. Він купляє газету і серед реклами,  в колонці про нерухомість, шукає того, хто б реалізував його мрії. Раніше йому ніколи не приходилось дзвонити по таких важливих справах. Та й чого б було  Мирону Степановичу дзвонити коли, крім власної  пенсії, інших грошей, останнім часом,  в нього й не траплялось. Добре що хоч домігся собі телефон якось провести.    Гм… Гм… В яку б то фірму подзвонити,  -  чухає собі голову наш герой. -  Трохи вже пізно. Але то все приватники, а ті,  напевне, ще працюють. А давай подзвоню  хоча би в ось цю.    Мирон Степанович читає:    « Фірма «Гарант» працює виключно для вас і приймає ваші замовлення,  як і вдень, так і вночі».    Тремтячими, від хвилювання, пальцями він набирає потрібний номер:

- Фірма "Гарант"?

- Так! - з трубки почувся глухий, трохи заспаний голос.
- Ви  працюєте з нерухомістю?   
- ...Можна й так  сказати, -  після невеликої паузи роздалось на тім кінці слухавки.
- Ну, а  щось на одного чоловіка, не дуже дороге, в тихому районі можете запропонувати?

- В нас  в основному на одного й замовляють. А місця, тихішого за наше, ви ніде більше не знайдете. Ви нашу назву читали?

-   Читав.   

-     Отож!   Одним словом -  фірма гарантує, - роздається   переконливий  голос з трубки.    
    (далі буде)
0

Останні статті

Коментарі