Про співтовариство

Толерантність - біологічний термін, що означає поступливість живого організму до інфекції, втрату здатності до захисної реакції на зараження, відсутність імунітету до будь-яких шкідливих для організму впливів. Ми проти насаджуваної вимираючим білим людям "толерантності", як засобу їх поневолення і геноциду. Ми проти гомосексуалізму, розпусти, расового змішування, мультикультуралізму, ювенальної юстиції, гендерної політики, та інших факторів, що ведуть до деградації і загибелі суспільства. Проінформований - значить озброєний!
Вид:
короткий
повний

Антитолерантність

Лицеміри з ООН

  • 30.07.13, 19:24
В Молдові гучний скандал після доповіді Хайнера Білефельда, голови відділу по питанням релігії, який осудив те, що деякі нормативні акти Молдови містять посилання на традиційну для Молдови релігію - православ'я. В своєму інтерв'ю порталу Deutschland Білефельд заявляє:

Государство не может ставить перед собой цель защищать конкретные религиозные практики как таковые или же отстаивать достоинство религии. Государство должно заботиться о достоинстве, свободе, равноправии людей. Лишь тогда, через посредство людей, религия с ее содержанием, ритуалами и практиками, становится предметом внимания.


А в чому лицемірство шановного пана Білефельда, який так р'яно захищав права якоїсь людини, хоч і не називає її прізвища, ледь не вистрибуючи з трусів, що створив міжнародний скандал? А те, що ООН тут позиціонує себе як секулярна організація, хоча вже давно під дахом тої ж ООН промишляють різного штибу сектанти, яким ООН благоволить.

Хочу звернути вашу увагу на такого діяча як Роберт Мюллер, який був довгий час заступником секретаря ООН. Роберт Мюллер народився у Бельгії, переїхав у Францію, де був членом Компартії і членом комуністичного підпілля в часи окупації. Але він був не звичайним комуністом-атеїстом, а прямим учнем теософа Аліси Бейлі, яка власне і вигадала теорію Настання ери Водолія, термін Нью-Ейдж і т.д. Ярий послідовник Нью-Ейдж і став займатись питаннями освіти в структурах створеного ООН. Ним же під егідою ЮНЕСКО був створений так званий "Учбовий план по навченню світу" (The world core curriculum). Ось він на сайті ЮНЕСКО. Вчитель Мюллера Аліса Бейлі заявляла, що світу в ері Водолія потрібна єдина релігія. Мюллер не приховував, що саме в цьому контексті і створювався цей план. Він казав: "Ціллю людства має бути поспішна глобалізація релігій для того, щоб дати нам універсальне, космічне значення життя на землі і породити першу глобальну, космічну, вселюдську цивілізацію". Для цього ним же і були створені по всьому світу "Інтернаціональні школи Роберта Мюллера" (Robert Muller Schools International), ціллю яких і є навчання дітей в рамках програми ЮНЕСКО. Вважається, що Роберт Мюллер був "офіційним філософом ООН".

Далі більше. Мюллер притягнув з собою в ООН сектанта, який в 70-х роках став офіційним співробітником ООН. Мова йде про Шрі Чінмоя. Шрі Чінмой засновник секти імені себе, який не вжився в Індії і переїхав в США по стандартним шляхам інших сектантів Шріли, Ошо та іже з ними, ім'я їм легіон. Шрі Чінмоя вже неодноразово ловили на брехні і фокусах, також з ним пов'язані в 90-х два гучних скандала в США та Великобританії. В США колишні послідовниці Чінмоя звинуватили його у сексуальних домаганнях, а в Палаті общин деякі депутати подавали проект про повну заборону деструктивної секти, яка обдурює людей. Однак високі покровителі з ООН та інших організацій обидві справи зам'яли. Але не надовго в США з 2010 року знову йде гучний процес проти сект Чінмоя. Сам Чінмой був великим бізнесменом, з сіттю сект, магазинів та навіть "духовних ресторанів" по всьому світу (він помер у 2007 році, але справа його живе). Але як не дивно скандальна слава Чінмоя не вплинула на його позиції в ООН. Більш того в 2012 році ООН реалізувала проект Шрі Чінмоя і увела офіційне свято - 20 травня День щастя. І більш того першим заходом в рамках святкувань була презентація в ООН книги Чінмоя.

І після цього, як ООН став дахом для просування сектантів з Нью Ейдж, вони висувають звинувачення Молдові в тому, що там "ще лишились згадки про православ'я". Покидьки, що ще сказати. Ні Молдові, ні України не можна допустити, щоб сюди протягнули замість наших традиційних цінносетй, оцю сектанську хрінь Нью-Ейдж припорошену деклараціями прав якоїсь людини.

Бананова атака

  • 28.07.13, 16:56
Первая темнокожая женщина-министр в итальянском правительстве вновь столкнулась с несдержанностью граждан. На этот раз Сесиль Кьенге, которую уже однажды сравнили с орангутангом, закидали бананами во время выступления на партийном съезде в курортном городке Червия на северо-востоке Италии.

На мероприятие демократической партии, участие в котором принимал премьер-министр страны Энрико Летта, проникли ультраправые представители движения Forza Nuova, сообщают итальянские СМИ.

Именно один из оппозиционеров, выступающих категорически против выдачи итальянского гражданства детям мигрантов, родившимся в Италии, не смог сдержать свое возмущение. Когда министр по делам интеграции, уроженка Демократической республики Конго Сесиль Кьенге поднялась на сцену, чтобы обратиться к собравшимся с речью, в неё полетело два банана.

Ни один из брошенных бананов не достиг своей цели. Сама Кьенге прокомментировала произошедшее в микроблоге Twitter, назвав инцидент "грустным", а также отметив, что это лишь напрасный перевод еды в условиях экономического кризиса.

Незадолго до открытия съезда в городе Червия, активисты ультраправой Forza Nuova поставили на улицах манекены, облитые искусственной кровью. Рядом с ними разбросали листовки с надписью "Иммиграция убивает". Этот лозунг партия в свое время использовала для привлечения внимания к убийствам, совершаемым в Италии мигрантами.

Добавим, что Сесиль Кьенге уже оказывалась жертвой расистского скандала - ранее в июле сенатор от правой партии "Северная лига" Роберто Кальдерони сравнил ее с орангутангом. Он также заявил, что "Кьенге прекрасный министр, но было бы лучше, если бы она заняла эту должность в своей родной стране". Политик извинился за свои слова только после того, как они вызвали широкий резонанс, а об их неприемлемости заявил премьер-министр страны Энрико Летта.

48-летняя Кьенге стала первым темнокожим министром-женщиной в Италии в апреле 2013 года. Ранее она работала врачом-офтальмологом. Также она известна тем, что она организовала первую забастовку мигрантов в стране в 2011 году.



Респект Forza Nuova, не давайте ганьбити Італію ніггерами в уряді.



Жовтий та чорні поборяться за голубих (кольорова вакханалія)

  • 27.07.13, 19:36

26 июля Управление Верховного комиссара ООН по правам человека огласили запуск кампании "Свободные и равные". Об это передает "Телеграф", со ссылкой на пресс-службу Организации Объединенных Наций. Данная программа направлена на борьбу с гомофобией. Так, кампания ставит перед собой цель защитить лесбиянок, геев, бисексуалов и транссексуалов. Такую инициативу поддержали Пан Ги Мун (Генеральный секретарь ООН), Десмонд Туту (лауреат Нобелевской премии мира архиепископ), и Ивонн Чака Чак (южноафриканская певица).

Пресс-конференция по случаю запуска кампании состоялась в Кейптауне (Южная Африка). Верховный комиссар ООН по правам человека Нави Пиллэй отметила: "Изменить отношение к чему-либо не просто. Но это произошло в других сферах, и уже происходит во многих частях мира в отношении и этой проблемы".

Глава ООН подчеркнул, что необходимо бороться с дискриминацией людей по признаку их сексуальной ориентации. Такая дискриминация противоречит принципам международного права.

Организаторы кампании планируют выпускать фильмы и видеоролики, которые призывают к борьбе с дискриминацией бисексуалов, транссексуалов, лесбиянок и геев. На пресс-конференции поднимался вопрос о том, что во многих странах люди с нетрадиционной ориентацией подвергаются нападениям, ущемлениям, гонениям и даже убийствам. Представители ООН поставили перед собой цель бороться с такими проявлениями гомофобии

http://telegraf.com.ua/mir/drugie/684861-oon-budet-borotsya-s-gomofobiey.html


Так тримати!

  • 25.07.13, 15:26
Ще один виступ проти "європейських цінностей", тепер в Чорногорії. 

Перший гей-парад у історії Чорногорії закінчився вже через півгодини після початку, позаяк багато хто сприйняв вороже акцію секс-меншин. Мирно провести акцію ЛГБТ-спільноті міста Будва не вдалося - чорногорці були налаштовані агресивно, кидалися в людей камінням і яйцями. Поліцейські затримали близько 20 осіб, повідомляє 24 липняІТАР-ТАСС.

Акція проходила за підтримки уряду. До речі, серед потерпілих виявилися помічники міністра з прав людини та прав меншин Сабахудін Делич іБланка Радошевич-Марович.

Більше сотні радикально налаштованих людей, переважно футбольних фанатів, скандували "Убивай геїв!". Почалися бійки, в геїв полетіло каміння, пляшки, яйця, але поліцейські захищали учасників гей-параду. По маршруту руху активістів були розбиті вітрини в деяких кафе, кілька людей зазнали поранень.

Як повідомили представники МВС, в якийсь момент ситуація стала такою небезпечною, що співробітникам правоохоронних органів довелося евакуювати учасників параду, прикриваючись димовою завісою.

Все ж гей-активістам вдалося виступити. Однак промови заглушалися образами, які противники ЛГБТ вигукували з відстані. Всього в акції брало участь приблизно 120 осіб, серед яких були і представники уряду країни, опозиції та правозахисних організацій. Для захисту представників меншин було виставлено майже вчетверо більше поліцейських - близько 400 осіб. Чорногорія - досить консервативна країна, що наочно було продемонстровано під час параду. Згідно з даними опитувань громадської думки, більшість чорногорців виступає проти проведення гей-парадів.

Згадаймо, що травневий гей-парад у Грузії закінчився побоїщем: постраждали 17 людей.



Так тримати, на хер ЄС з її підрілами та єврокомісарами

Окупай-педофіляй

  • 23.07.13, 13:44
В Україні набирає обертів рух «Окупай-педофіляй», учасники якого полюють на розбещувачів малолітніх.
«- А скільки тобі років?
- 35. А що? Дуже багато, так?
- Та ні, просто мені 15 ».
Це уривок з листування двох користувачів на сайті знайомств. Спілкування дорослого чоловіка зі школяркою закінчиться їх зустріччю в парку. Але усамітнення буде недовгим. Через декілька хвилин після зустрічі до парочки підійдуть хлопці спортивної статури, в одного з них у руках буде поганенька відеокамера. І виявиться, що дівчинка була приманкою, частиною операції, мета якої - знайти потенційного педофіла і надати його прізвищу розголосу.
Ця історія відбулася в Миколаєві, за два дні до того, як в іншому населеному пункті Миколаївщини, обурені згвалтуванням своєї односельчанки жителі Врадіївки штурмували райвідділ міліції. Пікантності їй додало те, що, за твердженням мисливців на педофілів, вони знайшли у чоловіка посвідчення помічника народного депутата. Як повідомили ЗМІ, після цієї історії народний депутат від Партії регіонів Артем Іллюк звільнив свого помічника Сергія Скалова.
- Те, що там відбулося, не в дусі нашої організації, - коментує дії миколаївців київський борець з педофілами Андрій Лапшука.
Від манери спілкування з передбачуваним педофілом залежить, ким в очах громадськості постануть мисливці на розбещувачів малолітніх: звичайними хуліганами або, скажімо, санітарами суспільства. Мисливці за педофілами намагаються не потрапити в кадр в  ролику з міркувань безпеки: з'явився в кадрі - ризикуєш стати об'єктом кримінального переслідування. У деяких акціях хлопці надягають маски анонімусів.
Лапшук міг би дорікнути миколаївців ще й в якості відео: зображення занадто темне. Але цей недолік зустрічається у багатьох - не у всіх мисливців на розтлівачів малолітніх знайдуться хороші відеозаписуючі пристрою. За приблизними оцінками Лапшука, усього в Україні активному виявлення педофілів присвячують свій вільний час близько 600 чоловік. Пасивних однодумців у руху набагато більше. Киянин проти того, щоб таку ініціативу називали полюванням. «Це ніяке не полювання. Це порятунок просто », - заявляє Лапшук.
Ловля на живця
Жителю Білої Церкві Валентину 18. Він студент, займається веб-дизайном, продає роботи на фотобанках. Приблизно раз на місяць Валентин і його друзі виявляють чергового педофіла. Взагалі це рух називається «Оккупай-педофіляй». Його учасники впізнають один одного по характерному знаку - великому пальцю руки зігнутому літерою р. І звичайно, у них є свій ідеолог - росіянин Максим Марцинкевич на прізвисько Тесак. У Марцинкевича за плечима створення організації скінхедів, два терміни за розпалювання ненависті за національною і релігійною ознакою і написання книги про свій тюремний досвід. Тепер він полює на імовірних розбещувачів малолітніх і, начебто, намагається заробити на своїх прихильниках, рекламуючи спортивне харчування.
Тесак і надихнув Валентина відкрити полювання на педофілів. Для повноцінної команди потрібно не так багато: оператор, людина, яка буде спілкуватися з любителем неповнолітніх, силова група з декількох спортивних хлопців і юна наживка. Валентин таку зібрав. В якості наживки він вибирає хлопчиків.
Схема упіймання педофіла проста. Хлопчик реєструється на сайті знайомств. Нікому не пише, чекає, поки хтось познайомиться з ним. За день отримує близько 30-40 повідомлень. На сайті знайомств не можна вказати вік менше 18, тому, коли хлопчик говорить співрозмовникам, що йому 15, більша їх частина відразу відсіюється.
- Решта починають вести розмови на сексуальні теми. Хлопчик нібито збентежений: ой, я не знаю, не пробував і боюся. Не було ще такого, щоб спілкування припинялося, бо хлопчик ніяковіє. Потім йому пропонують зустрітися. На зустріч він приходить з диктофоном і провокує дядька на відверті розмови. Зазвичай вони гуляють по парку або заходять в кафе. Ну і тут підходимо ми з камерою, - розповідає Валентин. Інтернет щедрий на ролики про те, що відбувається далі.
Особливо ефектні відеосюжети з самим Тесаком в головній ролі, де все дійство відбувається в квартирі: хлопчик веде імовірного розбещувача в порожню кімнату, той сідає на ліжко. Раптово в кімнату ввалюється декілька хлопців, один з них з відеокамерою. Але ще страшніше, коли піднімається край настінного килима і з нізвідки з'являється атлет (виявляється, весь цей час він ховався тут). Цей чоловік з купою м'язів і є Марцинкевич. Імовірний педофіл наляканий. Його страх дбайливо підживлюють погрозами і глузуванням. Виправдатися намагається кожен: не знав, що хлопчикові 15, не планував його розтлівати, навпаки, хотів відрадити ... І тут виявити брехню допомагають вибрані місця з листування на сайті знайомств і свідчення самого хлопчика.
Для Валентина з Білої Церкви найважливіше у всьому цьому - публічність. Одне із завдань мисливця на педофілів - дізнатися ім'я можливого розбещувача і розтрубити його на весь світ. Імена дізнаються по-різному. Наприклад, у випадку з помічником депутата в Миколаєві при ньому були документи. Іноді підлітки можуть забрати у ймовірного педофіла телефон, подзвонити на один з номерів в його телефонній книжці і заявити: я знайшов цей мобільний на вулиці, підкажіть, як звуть його власника.
- Мета цього проекту: зламати педофілу життя. Виставити інформацію на загальний огляд, щоб його співробітники, члени родини це побачили. Також ми дзвонимо дружині, на роботу, скидаємо детальне листування, щоб знали, з ким вони живуть, з ким вони працюють, - каже Валентин.
Без рук
Коли білоцерківські активісти «Окупай-педофіляй» в одній із засідок побачили, як повз під'їзд пройшов худорлявий літній чоловік, вони вирішили: ні, це не їхній клієнт. Але чоловік взяв у руки телефон, і на мобільнику хлопчика-живця заграла музика. Випадок виявився з розряду «ніколи б на нього не подумали». 68-річний юрист на зустріч з хлопчиком приїхав спеціально з Дніпропетровська. До цього був вельми розкутий у листуванні і вислав кілька своїх інтимних фото. На побачення приніс вібруючий фалоімітатор - у подарунок дитині. Потім активісти з'ясували: одружений, є 30-річний син. Подзвонили його родичам, співробітникам і розповіли, з якою метою він приїхав до Білої Церкви.
Якщо батьки хлопчика готові писати заяву в міліцію, активісти «окупай» викликають наряд і віддають підозрюваного людям у формі. Правда, випадки, коли затриманий активістами поніс кримінальне покарання, вони можуть перерахувати по пальцях. Найчастіше покарання моральне. Останній гучний приклад у Росії: заступник керівника підмосковного управління Федеральної служби судових приставів Андрій Камєнєв подав у відставку після того, як активісти «Оккупай-педофіляй» заманили його на побачення з 14-річним хлопчиком.
Окрема тема для розмови - взаємини мисливців на педофілів з міліцією.
- Такого відвертого потужного опору я від міліції навіть не очікував. Ми пропонували їм проект, в якому організувалися б як цивільно-правова організація, по суті, як дружинники. Ми могли б таким чином плідно взаємодіяти, - розповідає Андрій Лапшук. Співпраці не вийшло.
Валентин теж не може назвати спілкування з міліцією вдалим. Згадує, як хлопці передавали затриманого разом із заявою до рук міліціонерів, а потім зустрічали його в громадському транспорті.
- Часто правоохоронці пропонували таку схему: ви ловите педофіла, ми збиваємо бабки і ділимо їх навпіл, - пояснює Валентин. - Але мета нашого проекту не заробити грошей, а очистити країну.
Найбільш спірний момент акції - насильство над розбещувачами малолітніх. В Україні представники цього руху є в багатьох великих містах, і методи їх різняться. Доходить і до фізичного впливу. Іноді тому, що одним лише моральним тиском на ймовірного педофіла не змусиш його розговорився перед камерою. Іноді тому, що мисливці на педофілів вважають свою агресію прийнятною. У МВС кажуть: поки зі скаргами на неправомірні дії активістів «окупаю» до них ніхто не звертався.
- Цілком нормальне явище, коли група людей, організація виявляє прихованих педофілів, різними шляхами примушує їх розкрити свої бажання. Якщо весь процес документується, ведеться відео-та аудіоспостереження, всі ці матеріали збираються і передаються в момент затримання в міліцію, то це нормально. Але коли вони починають застосовувати фізичний вплив, б'ють, зав'язують руки скотчем, кляп в рот вставляють ... Обмеження свободи чітко прописано в кримінальному кодексі, - нагадує правозахисник Едуард Багіров. І додає: рішення про покарання злочинців має приймати суд.
Але основна зброя Тесака і його прихильників не мускулисті руки, а інформація. В епоху Youtube і соціальних мереж нескладно зняти відео про імовірного педофіла, розмістити його в Інтернеті, і не тільки зіпсувати життя любителю малолітніх, але й застерегти інших: не намагайтеся спокушати дітей через електронну переписку, це може боляче для вас закінчитися.

      Ось так воно приблизно відбувається.Люб'язна розмова з педофілом.

Вільний вибр самознищення? Чи життя ?

  • 22.07.13, 09:41

..."Чому навіть жертви людей в ім'я свободи не зупиняють наступні покоління від помилок, від гріха, від божевілля, від крові? Та саме тому, що у свідомості людей сплутались два найбільших поняття, кожне з яких має цінність, але які необхідно розрізняти.

Людина повинна мати свободу вибору. Напевно, за цю свободу вибору і боролися люди, щоб ніякі зовнішні обставини, ніяка тиранія, ніяке панування багатих над бідними, одних станів над іншими не заважали людям вибирати те, що вони бажають обрати.

Але сам по собі вибір - це механізм. Забезпечити ним необхідно, але головним залишається питання: а що людина вибирає в результаті свободи? І ось у  уривку з Послання до Римлян,  апостол Павло і говорить нам, що найголовніше - це те, до чого веде свобода. Якщо людина в результаті здобуття свободи стає рабом гріха, то його кінець - смерть. Але якщо людина, знайшовши свободу, приймає Бога і стає рабом Божим, то тоді плід - святість, а кінець - життя вічне.

Як чудово ілюструє цю Божественну істину, передану апостолом, вся людська історія! Там, де після здобуття свободи обирається гріх, там смерть, там терор, там диктатура, незалежно від того, як ця диктатура оформляється, - диктатура особистості, партії, групи, диктатура фінансової потужності ... А там, де диктатура, там, де людина позбавляється свободи, людину дуже легко направити в будь-яку сторону, в тому числі до скоєння гріха, а де гріх, там смерть.

Може бути, не для всіх зрозуміло це вираження апостола Павла - «де гріх, там смерть», адже кожен знає, що грішачи, він тут же не вмирає; а іноді люди грішні, кощунники, які вкрай вороже відносяться до релігії, що ненавидять Бога і Церкву , живуть, і грім з неба не вражає їх, за рідкісним винятком ... Потрібно розуміти, що має на увазі апостол Павло, коли говорить про смерть. Йдеться про духовну смерть людської особистості. Там, де гріх, там смерть духу, там людина перетворюється на тварину, там вона позбавляється свободи вибору, тому що повністю керована своїми інстинктами, своїми потягами, своїм гріхом. І як просто управляти такою людиною!

Дайте такій людині де-небудь більше можливостей задовольняти свої інстинкти і грішити, і вона піде туди, вона відвернеться від усього, що ще вчора було для неї важливим, святим, заповітним, з чим зв'язувалися ідеали її батьків, її предків. Такий чоловік піде в те стійло, де ситно годують і де він може жити за законом інстинкту. Це і є смерть, тому що людина вмирає як вільна особистість, її розум перестає керувати почуттями і з'єднується з чуттєвим початком настільки, що працює на затвердження саме такого, а не іншого способу життя.

Історія дає нам безліч прикладів такої духовної смерті. На рівні особистості це, може бути не так помітно. Але коли гріх в результаті вільного вибору людини накопичується в масштабах суспільства, народу чи держави, тоді він стає зримим, видимим. У такого суспільства, у такої держави немає майбутнього - історія знову і знову показує, як моральне розтління, затьмарення свідомості, змішання добра і зла робило людське суспільство нежиттєздатним.

Ми живемо в той час, коли колосальні сили спрямовані на те, щоб переконати всіх нас у тому, що єдиною цінністю є свобода вибору і ніхто не має права зазіхати на цю цінність, навіть коли людина вибирає зло, навіть коли людина вибирає соціально небезпечну поведінку, - якщо тільки не порушуються норми цивільного закону. Але ми знаємо, як легко обійти всі ці норми. Ми знаємо, що ніякий, навіть найдосконаліший закон не може викорінити злочинність, корупцію, зло, неправди, конфронтації, - їх може викорінити тільки людина, яка зробила вільний вибір на користь добра.

Останнім часом ми стикаємося з величезними випробовуваннями, коли в ряді країн вибір на користь гріха затверджується і виправдовується законом, а ті, хто, ступаючи по совісті, борються з такими нав'язаними меншістю законами, піддаються репресіям. Це дуже небезпечний апокаліптичний симптом, і ми повинні робити все для того, щоб  гріх ніколи не затверджувався законом держави, тому що це означає, що народ вступає на шлях самознищення."...

Яка насправді ціль підарасів та інших унтерменшей

  • 17.07.13, 14:18
Російська активістка ЛГБТ Маша Гессен відкриває справжнє обличчя гомосяцького руху.

"Ёжику понятно, что гомосексуалисты имеют право на создание брачных союзов, однако я также считаю не менее очевидным и то, что институт брака вообще не должен существовать Борьбу за право геев вступать в супружеские отношения обычно сопровождает ложь о наших планах относительно института брака как такового уже после того, как мы достигнем цели. Дело в том, что мы лжём, заявляя, что институт брака останется неизменным. Ведь это враньё.


Институт брака ожидают перемены, и он должен измениться. И, повторюсь ещё раз, он должен перестать существовать.

Я не собираюсь распространять домыслы о своей жизни. Это не то, что я намеревалась делать, когда начала заниматься общественной деятельностью 30 лет назад.

У меня трое детей, у которых было, более или менее (sic), пять родителей, и я не понимаю, почему у них не может быть пять родителей юридически… Я вступила в брак в Массачусетсе со своей теперь уже бывшей партнёршей (она была из России) К тому времени у нас уже было двое детей – один приёмный, другого родила я. Через несколько лет мы расстались, и я познакомилась со своей новой партнёршей, у которой уже был ребенок. Биологическим отцом этого ребенка является мой брат, а биологический отец моей дочери -- это мужчина, живущий в России, и мой приёмный сын также считает его своим отцом. В общем, пятеро родителей оказываются разбиты на две или три группы…

В самом деле, я хотела бы жить в условиях правовой системы, которая была бы способна отражать данную реальность. А она, полагаю, несовместима с институтом брака".

http://www.odnako.org/blogs/show_25332/

Інтерв'ю було дано західним ЗМІ, оригінал тут http://illinoisfamily.org/homosexuality/homosexual-activist-admits-true-purpose-of-battle-is-to-destroy-marriage/


У Британії Палата лордів схвалила одностатеві шлюби

  • 16.07.13, 20:11

У Британії Палата лордів схвалила одностатеві шлюби Палата лордів британського парламенту схвалила законопроект, що дозволяє в Англії та Уельсі одностатеві шлюби, повідомляє The Times. Тепер законопроекту належить пройти остаточне затвердження в Палаті громад, після чого він надійде на підпис до монарха. Очікується, що це відбудеться вже до кінця поточного тижня. У разі прийняття закону він набуде чинності наступного літа.

Орангутанг в уряді Італії

  • 16.07.13, 10:42

Італійський сенатор Роберто Кальдеролі від антиіммігрантської партії «Північна ліга» заявив, що перший чорношкірий міністр в уряді країни Сесіль Кьєнге нагадує йому орангутанга. Висловлювання викликало хвилю обурення в соціальних мережах і серед політичного класу, повідомляє «ВВС».

«Я люблю тварин - ведмедів і вовків, як всі знають, але коли я бачу картинки Кьєнге, я не можу не думати про риси обличчя орангутанга. Хоча я не кажу, що вона орангутанг», - сказав Кальдеролі на мітингу в північноіталійському місті Тревізо.

Сенатор заявив, що успіх Кьєнге служить прикладом для «нелегальних іммігрантів», охочих приїхати до Італії. Він також висловився в тому сенсі, що Кьенге краще працювати міністром «у її власній країні».

Реагуючи на скандал, прем'єр-міністр Італії Енріко Летта заявив, що слова Кальдеролі «переходять всі межі», і висловив «повну солідарність і підтримку Сесіль».

Сам сенатор спочатку вибачився лише із застереженнями, наполягаючи, що його репліки з'явилися частиною більш широких дебатів про імміграцію. Пізніше він повідомив, що сам зателефонував Кьенге і вибачився, передає «Укрінформ».

Міністр інтеграції Сесіль Кьенге - громадянка Італії, але вона народилася в Демократичній Республіці Конго. Кьенге живе в Італії з 1983 року, за професією лікар. Вона вже не вперше стає мішенню расистських випадів політиків із «Північної ліги».

Раніше один із членів партії був виключений із фракції у Європарламенті за слова про те, що Кьенге насаджує в Італії «традиції родоплемінного ладу».

http://ua.for-ua.com/world/2013/07/15/130830.html