Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Окупай-педофіляй

В Україні набирає обертів рух «Окупай-педофіляй», учасники якого полюють на розбещувачів малолітніх.
«- А скільки тобі років?
- 35. А що? Дуже багато, так?
- Та ні, просто мені 15 ».
Це уривок з листування двох користувачів на сайті знайомств. Спілкування дорослого чоловіка зі школяркою закінчиться їх зустріччю в парку. Але усамітнення буде недовгим. Через декілька хвилин після зустрічі до парочки підійдуть хлопці спортивної статури, в одного з них у руках буде поганенька відеокамера. І виявиться, що дівчинка була приманкою, частиною операції, мета якої - знайти потенційного педофіла і надати його прізвищу розголосу.
Ця історія відбулася в Миколаєві, за два дні до того, як в іншому населеному пункті Миколаївщини, обурені згвалтуванням своєї односельчанки жителі Врадіївки штурмували райвідділ міліції. Пікантності їй додало те, що, за твердженням мисливців на педофілів, вони знайшли у чоловіка посвідчення помічника народного депутата. Як повідомили ЗМІ, після цієї історії народний депутат від Партії регіонів Артем Іллюк звільнив свого помічника Сергія Скалова.
- Те, що там відбулося, не в дусі нашої організації, - коментує дії миколаївців київський борець з педофілами Андрій Лапшука.
Від манери спілкування з передбачуваним педофілом залежить, ким в очах громадськості постануть мисливці на розбещувачів малолітніх: звичайними хуліганами або, скажімо, санітарами суспільства. Мисливці за педофілами намагаються не потрапити в кадр в  ролику з міркувань безпеки: з'явився в кадрі - ризикуєш стати об'єктом кримінального переслідування. У деяких акціях хлопці надягають маски анонімусів.
Лапшук міг би дорікнути миколаївців ще й в якості відео: зображення занадто темне. Але цей недолік зустрічається у багатьох - не у всіх мисливців на розтлівачів малолітніх знайдуться хороші відеозаписуючі пристрою. За приблизними оцінками Лапшука, усього в Україні активному виявлення педофілів присвячують свій вільний час близько 600 чоловік. Пасивних однодумців у руху набагато більше. Киянин проти того, щоб таку ініціативу називали полюванням. «Це ніяке не полювання. Це порятунок просто », - заявляє Лапшук.
Ловля на живця
Жителю Білої Церкві Валентину 18. Він студент, займається веб-дизайном, продає роботи на фотобанках. Приблизно раз на місяць Валентин і його друзі виявляють чергового педофіла. Взагалі це рух називається «Оккупай-педофіляй». Його учасники впізнають один одного по характерному знаку - великому пальцю руки зігнутому літерою р. І звичайно, у них є свій ідеолог - росіянин Максим Марцинкевич на прізвисько Тесак. У Марцинкевича за плечима створення організації скінхедів, два терміни за розпалювання ненависті за національною і релігійною ознакою і написання книги про свій тюремний досвід. Тепер він полює на імовірних розбещувачів малолітніх і, начебто, намагається заробити на своїх прихильниках, рекламуючи спортивне харчування.
Тесак і надихнув Валентина відкрити полювання на педофілів. Для повноцінної команди потрібно не так багато: оператор, людина, яка буде спілкуватися з любителем неповнолітніх, силова група з декількох спортивних хлопців і юна наживка. Валентин таку зібрав. В якості наживки він вибирає хлопчиків.
Схема упіймання педофіла проста. Хлопчик реєструється на сайті знайомств. Нікому не пише, чекає, поки хтось познайомиться з ним. За день отримує близько 30-40 повідомлень. На сайті знайомств не можна вказати вік менше 18, тому, коли хлопчик говорить співрозмовникам, що йому 15, більша їх частина відразу відсіюється.
- Решта починають вести розмови на сексуальні теми. Хлопчик нібито збентежений: ой, я не знаю, не пробував і боюся. Не було ще такого, щоб спілкування припинялося, бо хлопчик ніяковіє. Потім йому пропонують зустрітися. На зустріч він приходить з диктофоном і провокує дядька на відверті розмови. Зазвичай вони гуляють по парку або заходять в кафе. Ну і тут підходимо ми з камерою, - розповідає Валентин. Інтернет щедрий на ролики про те, що відбувається далі.
Особливо ефектні відеосюжети з самим Тесаком в головній ролі, де все дійство відбувається в квартирі: хлопчик веде імовірного розбещувача в порожню кімнату, той сідає на ліжко. Раптово в кімнату ввалюється декілька хлопців, один з них з відеокамерою. Але ще страшніше, коли піднімається край настінного килима і з нізвідки з'являється атлет (виявляється, весь цей час він ховався тут). Цей чоловік з купою м'язів і є Марцинкевич. Імовірний педофіл наляканий. Його страх дбайливо підживлюють погрозами і глузуванням. Виправдатися намагається кожен: не знав, що хлопчикові 15, не планував його розтлівати, навпаки, хотів відрадити ... І тут виявити брехню допомагають вибрані місця з листування на сайті знайомств і свідчення самого хлопчика.
Для Валентина з Білої Церкви найважливіше у всьому цьому - публічність. Одне із завдань мисливця на педофілів - дізнатися ім'я можливого розбещувача і розтрубити його на весь світ. Імена дізнаються по-різному. Наприклад, у випадку з помічником депутата в Миколаєві при ньому були документи. Іноді підлітки можуть забрати у ймовірного педофіла телефон, подзвонити на один з номерів в його телефонній книжці і заявити: я знайшов цей мобільний на вулиці, підкажіть, як звуть його власника.
- Мета цього проекту: зламати педофілу життя. Виставити інформацію на загальний огляд, щоб його співробітники, члени родини це побачили. Також ми дзвонимо дружині, на роботу, скидаємо детальне листування, щоб знали, з ким вони живуть, з ким вони працюють, - каже Валентин.
Без рук
Коли білоцерківські активісти «Окупай-педофіляй» в одній із засідок побачили, як повз під'їзд пройшов худорлявий літній чоловік, вони вирішили: ні, це не їхній клієнт. Але чоловік взяв у руки телефон, і на мобільнику хлопчика-живця заграла музика. Випадок виявився з розряду «ніколи б на нього не подумали». 68-річний юрист на зустріч з хлопчиком приїхав спеціально з Дніпропетровська. До цього був вельми розкутий у листуванні і вислав кілька своїх інтимних фото. На побачення приніс вібруючий фалоімітатор - у подарунок дитині. Потім активісти з'ясували: одружений, є 30-річний син. Подзвонили його родичам, співробітникам і розповіли, з якою метою він приїхав до Білої Церкви.
Якщо батьки хлопчика готові писати заяву в міліцію, активісти «окупай» викликають наряд і віддають підозрюваного людям у формі. Правда, випадки, коли затриманий активістами поніс кримінальне покарання, вони можуть перерахувати по пальцях. Найчастіше покарання моральне. Останній гучний приклад у Росії: заступник керівника підмосковного управління Федеральної служби судових приставів Андрій Камєнєв подав у відставку після того, як активісти «Оккупай-педофіляй» заманили його на побачення з 14-річним хлопчиком.
Окрема тема для розмови - взаємини мисливців на педофілів з міліцією.
- Такого відвертого потужного опору я від міліції навіть не очікував. Ми пропонували їм проект, в якому організувалися б як цивільно-правова організація, по суті, як дружинники. Ми могли б таким чином плідно взаємодіяти, - розповідає Андрій Лапшук. Співпраці не вийшло.
Валентин теж не може назвати спілкування з міліцією вдалим. Згадує, як хлопці передавали затриманого разом із заявою до рук міліціонерів, а потім зустрічали його в громадському транспорті.
- Часто правоохоронці пропонували таку схему: ви ловите педофіла, ми збиваємо бабки і ділимо їх навпіл, - пояснює Валентин. - Але мета нашого проекту не заробити грошей, а очистити країну.
Найбільш спірний момент акції - насильство над розбещувачами малолітніх. В Україні представники цього руху є в багатьох великих містах, і методи їх різняться. Доходить і до фізичного впливу. Іноді тому, що одним лише моральним тиском на ймовірного педофіла не змусиш його розговорився перед камерою. Іноді тому, що мисливці на педофілів вважають свою агресію прийнятною. У МВС кажуть: поки зі скаргами на неправомірні дії активістів «окупаю» до них ніхто не звертався.
- Цілком нормальне явище, коли група людей, організація виявляє прихованих педофілів, різними шляхами примушує їх розкрити свої бажання. Якщо весь процес документується, ведеться відео-та аудіоспостереження, всі ці матеріали збираються і передаються в момент затримання в міліцію, то це нормально. Але коли вони починають застосовувати фізичний вплив, б'ють, зав'язують руки скотчем, кляп в рот вставляють ... Обмеження свободи чітко прописано в кримінальному кодексі, - нагадує правозахисник Едуард Багіров. І додає: рішення про покарання злочинців має приймати суд.
Але основна зброя Тесака і його прихильників не мускулисті руки, а інформація. В епоху Youtube і соціальних мереж нескладно зняти відео про імовірного педофіла, розмістити його в Інтернеті, і не тільки зіпсувати життя любителю малолітніх, але й застерегти інших: не намагайтеся спокушати дітей через електронну переписку, це може боляче для вас закінчитися.

      Ось так воно приблизно відбувається.Люб'язна розмова з педофілом.

14

Коментарі

123.07.13, 16:00

    223.07.13, 16:13

      323.07.13, 16:51

        Гість: R0mmel

        423.07.13, 17:46

        діло наче й правильне, але Тесак одіозний персонаж, і воно від нього виглядає гидко. І потім, там є купа моментів, хто хоче, хай погуглить. Дзвінок Вольнова Тесаку, і позиція Тесака з приводу педофілії: http://www.youtube.com/watch?v=6fbLeOgiWAU#t=70s

          523.07.13, 18:28Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          Проглянув тільки,там багато , прогляну повністю пізніше.Яка мені різниця хто і в який спосіб давить тарганів.Цим повинні правохоронні органи займатися а не Тесаки але поки цим не будуть займатися правоохоронні органи, а поки цим не займаються правоохоронці - цим будуть займатися небайдужі громадяни.
          http://www.youtube.com/watch?v=6o8yEfYaChc
          тут точка зору нашого окупая Лапшука.

            623.07.13, 18:55Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

            діло наче й правильне, але Тесак одіозний персонаж, і воно від нього виглядає гидко. І потім, там є купа моментів, хто хоче, хай погуглить. Дзвінок Вольнова Тесаку, і позиція Тесака з приводу педофілії: http://www.youtube.com/watch?v=6fbLeOgiWAU#t=70sпослухав перші декілька хвилин, капець розмова інтелектуалів. А щодо Марцинкевича, то він дійсно той ще персонаж, мені здається його спеціально "ведуть", щоб дискредитувати правий рух в Росії, бо він реально тупорилий або творить образ такого скінхеда-недоумка, щоб показувати пальцями: бачити які дяді нацисти погані і тупі

              723.07.13, 19:36Відповідь на 6 від Lost_paradise

              Тут не мова йде про Тесака.Я просто відео поставив з Тесаком щоби показати методи роботи з цією шушерою бо знайшов іншого відео.Методи вважаю правильними.

                823.07.13, 19:37Відповідь на 7 від uraha

                Тут не мова йде про Тесака.Я просто відео поставив з Тесаком щоби показати методи роботи з цією шушерою бо знайшов іншого відео.Методи вважаю правильними.та я згоден, цю гниду треба давити, я тільки за

                  Гість: R0mmel

                  923.07.13, 22:35Відповідь на 6 від Lost_paradise

                  А щодо Марцинкевича, то він дійсно той ще персонаж, мені здається його спеціально "ведуть", щоб дискредитувати правий рух в Росії, бо він реально тупорилий або творить образ такого скінхеда-недоумка, щоб показувати пальцями: бачити які дяді нацисти погані і тупі так ото ж...

                    1023.07.13, 23:35Відповідь на 9 від Гість: R0mmel

                    У мене немає сумнівів на рахунок розумових здібностей Тесака.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна