Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Яка насправді ціль підарасів та інших унтерменшей

Російська активістка ЛГБТ Маша Гессен відкриває справжнє обличчя гомосяцького руху.

"Ёжику понятно, что гомосексуалисты имеют право на создание брачных союзов, однако я также считаю не менее очевидным и то, что институт брака вообще не должен существовать Борьбу за право геев вступать в супружеские отношения обычно сопровождает ложь о наших планах относительно института брака как такового уже после того, как мы достигнем цели. Дело в том, что мы лжём, заявляя, что институт брака останется неизменным. Ведь это враньё.


Институт брака ожидают перемены, и он должен измениться. И, повторюсь ещё раз, он должен перестать существовать.

Я не собираюсь распространять домыслы о своей жизни. Это не то, что я намеревалась делать, когда начала заниматься общественной деятельностью 30 лет назад.

У меня трое детей, у которых было, более или менее (sic), пять родителей, и я не понимаю, почему у них не может быть пять родителей юридически… Я вступила в брак в Массачусетсе со своей теперь уже бывшей партнёршей (она была из России) К тому времени у нас уже было двое детей – один приёмный, другого родила я. Через несколько лет мы расстались, и я познакомилась со своей новой партнёршей, у которой уже был ребенок. Биологическим отцом этого ребенка является мой брат, а биологический отец моей дочери -- это мужчина, живущий в России, и мой приёмный сын также считает его своим отцом. В общем, пятеро родителей оказываются разбиты на две или три группы…

В самом деле, я хотела бы жить в условиях правовой системы, которая была бы способна отражать данную реальность. А она, полагаю, несовместима с институтом брака".

http://www.odnako.org/blogs/show_25332/

Інтерв'ю було дано західним ЗМІ, оригінал тут http://illinoisfamily.org/homosexuality/homosexual-activist-admits-true-purpose-of-battle-is-to-destroy-marriage/


19

Коментарі

Гість: R0mmel

117.07.13, 14:21

ти б ще фотку цієї потвори запостив, там би все ясно стало, що то за виродженка

    217.07.13, 14:27Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    ти б ще фотку цієї потвори запостив, там би все ясно стало, що то за виродженкаповний унтерменш, пика для підручника з біології та психопатолгії, як виглядають потвори. Таки треба в зоопарк або в цирк здавати, а воно інтерв'ю дає. Я до речі нещодавно дивився інтерв'ю якогось америкосівського типу мудреця, одного з радників Обами, він казав, що фріки зараз в тренді і наступає їхня ера. Так що скоро їх буде повно і усюди, той же Обама яскравий фрік, син нігера і потаскушки, що переспала з усіма кольоровими в своєму універі і тепер перше обличчя США. Експерт вважає, що такі мають визначати майбутнє, а раз Білий дім так вважає, то "скоро на всіх екранах країни"

      анонім

      317.07.13, 14:32

      Задовбали підари. Хочуть жити групами, як мавпи, хай собі живуть. А нас і наші звичаї хай не чіпають, бо зле буде.

        анонім

        417.07.13, 14:35Відповідь на 2 від Lost_paradise

        ти б ще фотку цієї потвори запостив, там би все ясно стало, що то за виродженкаповний унтерменш, пика для підручника з біології та психопатолгії, як виглядають потвори. Таки треба в зоопарк або в цирк здавати, а воно інтерв'ю дає. Я до речі нещодавно дивився інтерв'ю якогось америкосівського типу мудреця, одного з радників Обами, він казав, що фріки зараз в тренді і наступає їхня ера. Так що скоро їх буде повно і усюди, той же Обама яскравий фрік, син нігера і потаскушки, що переспала з усіма кольоровими в своєму універі і тепер перше обличчя США. Експерт вважає, що такі мають визначати майбутнє, а раз Білий дім так вважає, то "скоро на всіх екранах країни"У нас уже -- Овощ теж не зрозуміло з якої ... виліз, та й писок у нього далеко не спотворений інтелектом.

          Гість: Phoenix 28

          517.07.13, 14:50

          А самую прямую цель этого умопомешательства она так и не назвала - сокращение населения планеты Земля.

            Гість: R0mmel

            617.07.13, 14:51Відповідь на 2 від Lost_paradise

            Це якась вроджена ненависть до всього благородного, виродженці хочуть, щоб скрізь все було потворне, як вони самі. Хтось з класиків сказав, що настануть часи, коли всі навкруги будуть хворими, але хворими вважатимуть якраз здорових...Варто тільки подивитися на обличчя кавалерів Залізного хреста (та й багатьох радянських героїв) і порівняти їх з пиками червоних комісарів та отакої гидоти типу Гессен, і все стає зрозуміло. Сьогодні якраз читав про Йоахіма Пайпера - яке світле обличчя було в людини...І не тільки в нього - Роммель, Хартманн, Баркхорн, Покришкін, Зайцев. Шкода, що "Гессени" зіштовхнули їх між собою, і багатьох винищили. Винищили благородний генофонд, розмножившись самі, ще й піднявши на тому такі капітали...

              717.07.13, 14:53Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

              ти б ще фотку цієї потвори запостив, там би все ясно стало, що то за виродженкаТам такая рожа!!! Увидев себя в зеркале Маша поехала рассудком!

                817.07.13, 14:56

                А почему заметки нет в ленте?

                  Гість: R0mmel

                  917.07.13, 14:58Відповідь на 7 від gav5713

                  ти б ще фотку цієї потвори запостив, там би все ясно стало, що то за виродженкаТам такая рожа!!! Увидев себя в зеркале Маша поехала рассудком! тут ще рожа формується під впливом способу життя. Біологічне виродження це сприятливий фактор для розвитку морального і духовного виродження, та якби ця Маша вела нормальний спосіб життя, в неї б було людське обличчя. Може не дуже симпатичне, але людське, з нормальним людським поглядом...

                    Гість: R0mmel

                    1017.07.13, 14:58Відповідь на 8 від gav5713

                    "фошиздів" в ленту не пускають

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна