хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Як робиться справжня акція протесту

Бійці IRA заявили, що успішно атакували за допомогою саморобної ракетної установки поліцейський офіс поблизу Деррі. Хоча, поліція заперечує, що ракети вразили ціль і завдали якоїсь шкоди.


Днями кілька озброєних осіб у масках увійшли в бар в північному Белфасті і зачитали заяву, в якій були названі імена двох людей, що перебували у великій банді. Цим чоловікам запропоновано покинути країну протягом 48 годин.

"Недотримання даного повідомлення призведе до швидкої реакції з боку ІРА", - йдеться в заяві.

Раніше члени IRA взяли на себе відповідальність за вбивство наркоторгівця Кевіна Кірнея, який ігнорував подібне попередження на свою адресу.

IRA заявила, що її бойовики вбили великого наркоторговця, який створив свою мережу збуту і розповсюдження наркотиків в Північному Белфасті.

Тіло Кевіна Кірнея (Kevin Kearney) було вилучено з озера біля його будинку. Він став другою жертвою нової ІРА після того, як організація провела в листопаді минулого року ліквідацію охоронця з в'язниці Магаберрі.


У заяві IRA говориться, що попередньо було проведено розслідування діяльності Кірнея. Його попередили про необхідність згорнути свою торгівлю наркотиками різних категорій. Однак він ігнорував попередження.


http://molotoff.info/events/world/6310-ira-vzjala-na-sebe-vidpovidalnist-za-vbivstvo-narkotorgovcja.html


Ось ІРА я розумію - опозиція так опозиція. ІРА респект і слава!





9

Коментарі

анонім

122.11.13, 17:37

Іра не балакає -- діє.

    Гість: R0mmel

    222.11.13, 22:25

    красавчики!

      323.11.13, 00:23

      молодці. не зрозумів в чому проявляється їх опозиція. вбивства кримінальних биків і повалення англійської окупації - різні речі. то ІРА перейшла до робінгудства?

        423.11.13, 01:21Відповідь на 3 від Пробіотик

        молодці. не зрозумів в чому проявляється їх опозиція. вбивства кримінальних биків і повалення англійської окупації - різні речі. то ІРА перейшла до робінгудства?І те, і те корисна справа. Це очищення Ірландії від сміття. Вони і окупантів, і биків, декілька років тому пару банкірів завалили. Створення Ірландії не значить боротьби тільки з іноземними окупантами, а це також і внутрішнього ворога треба давити

          523.11.13, 02:00Відповідь на 4 від Lost_paradise

          молодці. не зрозумів в чому проявляється їх опозиція. вбивства кримінальних биків і повалення англійської окупації - різні речі. то ІРА перейшла до робінгудства?І те, і те корисна справа. Це очищення Ірландії від сміття. Вони і окупантів, і биків, декілька років тому пару банкірів завалили. Створення Ірландії не значить боротьби тільки з іноземними окупантами, а це також і внутрішнього ворога треба давитизгоден. тільки для робінгудства не потрібна революційна армія.

            623.11.13, 02:58

            Ти що, симпатизуєш ІРА?

              723.11.13, 11:23Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

              красавчики!как раз к нашему разговору....про борьбу... про настоящую борьбу....;

                823.11.13, 11:45Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

                розповсюджуйте всім кому треба, 24го буде продовження http://video.i.ua/user/755801/69709/415237/

                  923.11.13, 14:05Відповідь на 5 від Пробіотик

                  молодці. не зрозумів в чому проявляється їх опозиція. вбивства кримінальних биків і повалення англійської окупації - різні речі. то ІРА перейшла до робінгудства?І те, і те корисна справа. Це очищення Ірландії від сміття. Вони і окупантів, і биків, декілька років тому пару банкірів завалили. Створення Ірландії не значить боротьби тільки з іноземними окупантами, а це також і внутрішнього ворога треба давитизгоден. тільки для робінгудства не потрібна революційна армія.Чого?

                    1023.11.13, 14:05Відповідь на 6 від Танк_

                    Ти що, симпатизуєш ІРА?так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна