хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У США набирає популярності гра Нокаут або Вирубай білого

У США набирає популярності гра "Нокаут" або "вирубати білого". У мережі з'явилося відео, на якому стають зрозумілими правила гри "Нокаут".

Компанія темношкірих вибирає так званого ведучого, який має з одного удару відправити у нокаут першого-ліпшого "білого" перехожого.

У результаті "жорстоких ігор" вже загинули кілька людей у Сіракузах, Сент-Луїсі і Нью-Джерсі. Число жертв продовжує зростати. Один з нью-йоркських телеканалів оприлюднив кадри таких ігор компанії чорношкірих хлопців, в ефірі були показані кілька роликів.

На одному з них 46-річний Ральф Сантьяго Хобокен з Нью-Джерсі від отриманого удару помер на місці. Лікарі констатували у нього перелом шиї. Камера відеоспостереження зафіксувала, як Сантьяго йде по провулку, проходячи повз групу підлітків, він отримує найсильніший удар. Один з "геймерів" повідомив, що в такі ігри вони грають "заради втіхи". "Нам просто цікаво, чи вистачить у нас сил, щоб когось вирубати", - заявив хлопець.

Нью-Йорк новомодна гра не обійшла стороною. Жертвою подібних "забав" стала місцева мешканка. Група з восьми підлітків на велосипедах під'їхала до неї ззаду, і один з хлопців вдарив її по голові. Проте поліція кваліфікувала інцидент, як "простий напад". Жінка заявила виданню The Washington Post, що іншим "білим" мешканцям міста також слід побоюватися нападу.

http://molotoff.info/events/world/6299-u-ssha-nabira%D1%94-populjarnosti-gra-nokaut-abo-virubaj-bilogo.html




6

Коментарі

119.11.13, 21:48

Тримаю парі, що ці "ігрища" тільки в "беззбройних" штатах. В штатах де зброя максимально лібералізована навряд чи у когось навіть думка може виникнути.

    219.11.13, 22:00Відповідь на 1 від gatyla

    Тримаю парі, що ці "ігрища" тільки в "беззбройних" штатах. В штатах де зброя максимально лібералізована навряд чи у когось навіть думка може виникнути.В Сент-Луїсі зі зброєю норм з точки зору закону. Нігріли звісно десь в Луїзіані чи в Алабамі так не пограються, але це пов'язано з людським матеріалом, на Півдні реднеки чорноржопих не люблять апріорі. Та там їх майже і немає. Ну а все що вище Кентуккі на Північ, там вже "цивілізовані" штати.

      319.11.13, 22:19Відповідь на 2 від Lost_paradise

      "цивілізовані" штати. Зі значними обмеженнями на отримання, носіння і використання зброї. Як наслідок і виникають такі забави. А коли людина захищаючись підстрелить виродка, починається галас, про не допущення вільного продажу зброї.

        Гість: R0mmel

        419.11.13, 22:22

        може пора вже білим починати лінчувати таких тварин? Теж цікава гра, з багатою історичною традицією та корисним повчальним ефектом

          519.11.13, 22:27Відповідь на 3 від gatyla

          Ну так на те й вони й "цивілізовані", щоб соплі пускати. На Півдні США такого немає, бо там люди нормальні живуть з більш-менш традиційними цінностями і здатні за себе постояти. Північ США - це гнійник. Не дарма на Півдні досі йдуть розмови, що давно пора поділити країну по лінії громадянської війни і хай північні ушльопки живуть в своїй цивілізації. Хоч звісно самі винні - треба було громадянську вигравати і задавити того Аврашку Лінкольна і демократичну шоблу. А сьогодні в Сент-Луісі я впевнений за себе постояти може лише кожен 5 максимум, більшість це розніжені гамбургеропожирачі не здатні натиснути на гачок. Вони негра президентом обрали, про що з ними ще можна говорити?

            619.11.13, 22:33Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

            може пора вже білим починати лінчувати таких тварин? Теж цікава гра, з багатою історичною традицією та корисним повчальним ефектомЦе ж нецевілізовано. Треба просто найняти їм гарного психоаналітика за гроші платників податків і водити раз на тиждень на релаксацію у спа-центр. А білі самі винні - вони провокують негрів своєю зухвалою білістю шкіри. Бути настільки білим у 21 столітті - це вже фашизмь

              719.11.13, 22:34Відповідь на 5 від Lost_paradise

              Бубрака взагалі вибрали 52 чи 55 %. Інші голосували проти. Тобто кожен другий повинен бути нормальним. А громадянську південні штати апріорі не могли виграти. Рабська економіка ніколи не виграє в капіталістичної.

                Гість: R0mmel

                819.11.13, 22:37Відповідь на 6 від Lost_paradise

                Це ж нецевілізовано. Треба просто найняти їм гарного психоаналітика за гроші платників податків і водити раз на тиждень на релаксацію у спа-центр. А білі самі винні - вони провокують негрів своєю зухвалою білістю шкіри. Бути настільки білим у 21 столітті - це вже фашизмь приколи приколами, а я колись розміщував відео про життя у Франції, там баришня, росіянка, розповідала, як на неї в трамваї один напав, вона на зупинці поскаржилась поліцейському, а той каже, типу, сама винна, бо дуже біла (вона блондинка), і виглядає по-буржуазному, а в мавпи від того нервовий стресс стався...

                  919.11.13, 22:51Відповідь на 7 від gatyla

                  Справа в тому, що всі негри в США голосували за негра, а половина білих проголосувала за негра, а не за білого. Це показник, що половина білих там як мінімум - ідіоти повні. І по географії там все видно - ідіоти живуть на Півночі, так склалося історично.
                  А щодо громадянської, то Конфедерати з цими ушльопками навіть воювати не хотіли, хай би жили своїми спекуляціями з єврейським капіталом і індустріалізацією шляхом загнання в країну мігрантів з усього світу. Провокацію вчинив Аврашка і розпочав війну, причому не цурався і геноцидити цілі міста. Ну і кредити з-за кордону також не треба забувати, та ж Росія спонсувала товарища Лінкольна, Франція також. Конфедератів ніхто не підтримував з-за бугра.

                    1019.11.13, 22:57Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    Так це дійсно реалії життя і мій стьоб від реаліїй дійсно недалеко. Якщо міністр у Норвегії заявляє, що жінкам норвежкам краще перефарбувати волосся, щоб не пророкувати приїжджих, а у Швеції уряд знімає пропагандиський ролик зі співами: "біленька розсунь ніжки перед мігрантом і допоможи йому інтегруватись", то тут і стьоба не придумаєш більш маразматичного за реалії "цивілізованого" світу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна