хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ален Делон наша людина

77-річний французький актор Ален Делон в інтерв'ю швейцарській газеті "Le Matin" заявив, що підтримує праву партію "Національний фронт", яку очолює Марін Ле Пен.


"Жан-Марі і Марін Ле Пен боролися довгі роки, але боролися поодинці. Зараз з ними - французький народ", - заявив актор.

До слова, "Національний фронт " виступає не лише проти одностатевих шлюбів, а й проти єдиної Європи та єдиної валюти, припливу іммігрантів.

Все це миттєво відгукнулося Делону: він залишив посаду почесного голови конкурсу "Міс Франція".

Організатори поспішили відхреститися від його заяв і закликали учасниць і членів журі утриматися від політичних заяв.

У свою чергу, Делон відгукнувся обуреним листом, в якому заявив, що розриває з конкурсом всі відносини: "...Це не ви мене відпускаєте - це я сам йду".

Раніше актор вже встиг зачепити геїв: він повідомив, що "гомосексуальність - це протиприродно: ми тут, щоб любити жінок".

До слова, Алена Делона розкритикував навіть власний син Ентоні. Він здивувався, що батько виступає проти геїв, при тому що сам жив "в оточенні гомосексуалістів". Так, Делона зробив зіркою в 60-ті роки режисер Лукіно Вісконті, який не приховував свою орієнтацію.

Ентоні додав, що батько "любить провокувати", раз у п'ятнадцять років обов'язково здійснює дурість, і порадив не зображати з себе політолога, а зніматися в кіно.

http://molotoff.info/events/world/6261-alen-delon-proti-odnostatevih-shljubiv-mi-tut-schob-ljubiti-zhinok.html



14

Коментарі

131.10.13, 22:32

що втрачати людині в такі роки? говорить мабуть мудрість, а не якийсь острах чи там гламур.

    анонім

    231.10.13, 22:39

    Сміливий вчинок, як для Франції.

      331.10.13, 22:44Відповідь на 1 від Пробіотик

      що втрачати людині в такі роки? говорить мабуть мудрість, а не якийсь острах чи там гламур.ну є разні, навіть у віці. Принаймні активну політичну позицію серед французького бомонду всупереч тотальный пропаганді зайняли тільки він і Катрін Деньов. Всі інші або відмовились щось казати як Каас, або підтримали цю вакханалію. Я вже мовчу про Депардьє, який тільки но притиснуло вдома, відразу ж злиняв з Батьківщині. До речі Делон і про Депардьє сказав, що така поведінка не гідна француза. Класний дядько, справжній мужик

        анонім

        431.10.13, 23:06

        Чоловік з великої букви... Особистість.
        Катрін Деньов теж завжди імпонувала...і як жінка...

          531.10.13, 23:06Відповідь на 3 від Lost_paradise

          що втрачати людині в такі роки? говорить мабуть мудрість, а не якийсь острах чи там гламур.ну є разні, навіть у віці. Принаймні активну політичну позицію серед французького бомонду всупереч тотальный пропаганді зайняли тільки він і Катрін Деньов. Всі інші або відмовились щось казати як Каас, або підтримали цю вакханалію. Я вже мовчу про Депардьє, який тільки но притиснуло вдома, відразу ж злиняв з Батьківщині. До речі Делон і про Депардьє сказав, що така поведінка не гідна француза. Класний дядько, справжній мужикможливо. Боря Моісеєв завди Боря. навіть старий Боря

            61.11.13, 02:16

            Делон взагалі цікавий чувак, особистість зі "складною долею". У молоді роки його взагалі підозрювали (і не безпідставно, а нмд то 100%) у зв'язках з мафією... А так - правильно він все сказав, чоловік!

              71.11.13, 03:23

              Ален Делон наша людина? Ален Делон просто людина.

                81.11.13, 19:09


                "...Ален Делон говорит по-французски
                Ален Делон говорит по-французски
                Ален Делон не пьет одеколон
                Ален Делон пьет двойной бурбон
                Ален Делон говорит по-французски..."

                  91.11.13, 23:20

                    104.11.13, 11:53Відповідь на 6 від Танк_

                    Делон взагалі цікавий чувак, особистість зі "складною долею". У молоді роки його взагалі підозрювали (і не безпідставно, а нмд то 100%) у зв'язках з мафією... А так - правильно він все сказав, чоловік!Мабуть таки не з мафією. Подейкують, що в післявоєнній Европі існує такий собі правий рух аристократів духу. Більмондо та Делон, знову ж таки кажуть, входять до нього.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна