Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Чуркестан і "патріоти"

Розмова про чур..еее татар навіяла.  

Нещодавно в Києві відбулося чудове дійство круглий стіл на тему: "Тюрський фактор в Україні: чого хотят корінні народи?". Лицемірство організаторів вражає. На слуханні брали участь татари (типу корінні) і азери. Яким боком азери в Україні стали корінними незрозуміло. Але в них є хотіння, так само як і татарви. Але не обійшлось і без "патріотів", котрих відрізняє від патріотів (без лапок) патологічне бажання поцілувати тюрка в дупу. Тут засвітився Юрій Збітнєв, який дійшов до того (а він же позиціонує себе як патріот), що заявив, що "майбутнє України визначить тюрський фактор". Загалом завдяки старанням "патріотів" задній прохід тюрків блищав як яйця в кошака. 

Конференцію влаштувала не просто стурбована "громадськість", а впливові особи Туреччини та Азербайджану, що показує звідки ростуть пейси, в сенсі звідки росте тюрбан за цим всім дійством. Присутній на конференції колишній посол Азербайджану в Україні Талят Мусеїб огли Алієв заявив не мало, не багато: "Тюрські народи мають заявити про себе голосно". Що це значить поки не зрозуміло, але чур...ой тюрки працюватимуть в цьому напрямі. Але порішили на тому, що створять "Конгрес тюрських народів України". Але просто ізюмом зустрічі була заява Збітнєва, про те, що Україна "має стати спостерігачом в Міжнародній ассамблеї тюрських народів". Це об'єднання Туреччини, Азербайджану, Казахстану і Киргизстану. Мля ось воно, це навіть краще за Митний союз, браття по-крові просто.

Хоча відмітився не тільки Збітнєв. Ще 18 травня на мітингу, що організовував Меджліс, появився народний депутат Едуард Леонов (Свобода). Мало того, що народний депутат бере участь у тусовці, що організувала незаконна і нелегальна організація Меджліс, котру давно вже треба було розігнать, так виявилось, що депутат підтримує "природні бажання татарського населення". Це які цікаво? Захоплення земель, міграція татар і створення Чуркестана? В сенсі Туркестана. Треба було ще депутатам взяти участь у жалобній ході Хізб-ут-Тахрір. Мало хто звернув увагу по чому такі жалілись бідолахи кримські татари. А шкода їм була падіння останнього Халіфату. А останній Халіфат - це Османська імперія, султан якої мав титул халіфа. Тобто сучасна Туреччина, без деяких территорій, в тому числі і Крима. Але жаліють татари, що "Блискуча порта" не бере їх під руку. Хоча судячи по конференціям, які організовуються за турецькі та азербайджанські гроші, халіфи не забули про свої "втрачені коліна".

А в Туреччині є певні еліти, котрі споглядають з ностальгією і надією на ідею Туркестана. Наприклад нинішній президент Туреччини Абдулла Гюль, котрий вже заявляв в Казахстані, що "тюрський народ єдиний і в нього спільне майбутнє". Хоча Гюль вже стільки всього наговорив, що начштаба Туреччини Яшар Бююканит змушений був попередити Гюля, що якщо він ще щось подібне ляпне, то армія відреагує. Це до речі показово, що Гюль несподівано підтримав протестувальників в Туреччині "проти ісламізму та Ердогана" (будучи сам ісламістом, що Ердогану і не снилось), що вже говорять про розкол правлячої партії. Але про взаємну нелюбов Ердогана та Гюля вже всі знають, в тому числі і потурання Гюля своїм ідеям Туркестана (ще у 90-х він почав говорити свої думки про Туркестан в зв'язку з війною в Чечні і саме він, користуючись своїми потужними зв'язками з крупним турецьким бізнесом і маючи власний банк організував експорт вакхабітів і зброї чеченцям), тому скинення прем'єра йому тільки на руку. І тим паче Гюль вже має досвід з Чечнею тому Крим для нього вдалий мийданчик. Що до речі і свдчить активізація отаких от "круглих столів тюрського народа".

Або такі заходи, як наприклад минулого року в Симферополі якась "активна громадськість" влаштувала "Дні тюрської молоді в Україні", куди з'їхалась молодь з Туреччини, Азербайджана та місцеві татари. І тримали вони такі плакати:


Тобто для них Крим це не Крим, а Східний Туркестан.  
Оце лизання татарам дупи деякими "патріотами" вражає. Соплі в сторону. Татари не корінний народ Криму. Чому забувають наприклад про греків? Крим був місцем європейської культури, культури грецької, готської, руської (не російської, а від Русі, згадаємо князівсто Тьмутараканське в складі Русі). А татари загарбники, що прийшли разом з Ордою і знищили європейську культуру в Криму. Все пускаємо соплі за депортованими татарами. А хто пустить соплі за грецькою культурою Криму? А хто пустить соплі за готами в Криму? А хто пустить соплі за мільйонами вкрадених татарами в рабство українських дівчат? За мільйонами загиблих козаків, що воювали з цим Чуркестаном? Всі ці "патріоти-татаролюби" забувають історію. Історія в тому, що як Хмельницького, так і інших татари завжди кидали і зраджували, суючи ніж в спину. Так і з сучасними "патріотами-кафірами" вони поступлят. Цілючи вас в губи, їхній х... біля вашої дупи, шановні татаролюби. І для них ви такі ж "кафіри", не важливо якою мовою ви їм співаєте дифірамби. Мустафа Джемільов вже йде, він був не риба, не м'ясо, намагався виглядати пристойно. Замість нього прийде Рефат Чубаров, відомий своїми блазнівськими війнами з дитячою літературою, котра начеб то "ображає іслам", а ще тим, що в нього під крилом завжди грілося радикальне крило з татар. 

А правда в тому, що депортація татар з Криму була історичною справедливістю, бо вони не "корінні", а загарбники. І сьогодні вони себе ведуть як загарбники. Влада закриває очі на Меджліс і Хізб-ут-Тахрір, а "патріоти" цілюють їм дупи. А я скажу в дупу татар і їхні соплі про "гноблення", цих ординських потомків, що палили українські села. Як казав Сірко, з татарином не може бути і мови. Хай забирають з собою своїх "рускіх", ще одних "гноблених" і дають деру до Татарстану, а не качають в Україні права. 
18

Коментарі

Гість: R0mmel

118.06.13, 16:35

Бардак в країні, от різна наволоч тим і користується. Що в касаваротачках і лаптях, шо в тюрбанах...На рахунок наших татаролюбів - сліпці, що не винесли жодних уроків ні з кавказських ні з балканських подій. На рахунок татар - вчора спілкувався з товаришем з Севастополя. Йому особисто Джемілев колись так і розповідав, що більшість сучасних татар то потомки греків та італійців, а оті "кушельме-бешельме нащальніка" то загарбники, але так вже сталося, що більшість сприйняла їх мову і релігію...

    218.06.13, 16:39

    Тмутаракань - це Приаязов"я, Кубань!!!
    А зв"язок Києва з Кримом простежується крізь тисячоліття! Питань бути не повинно!

      318.06.13, 16:46Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

      Такі іграшки створюють Косово. Тим паче коли піде Джемільов і прийде Чубаров ще той покидьок і брехун
      http://novoross.info/politiks/16180-pravozaschitnik-apatrid-kommunist-iz-latvii-refat-chubarov-reshil-chto-imenno-on-deportirov annyy.html

      І там повно таких "депортованих"

        418.06.13, 16:55

        Гідно ісконного комуніста товагіш історична справедливість, решительное нет, націАнальний буржуізм - як багато в цих словах мудрості. сепаратизм треба давити, а справедливість ніяка вже без бійні не можлива. Сірко молодець, дарма що це було не вчора. нині нібито 21 сторіччя. пропоную задавити кожного пшека за зруйновані українські села і церкви (зробимо їм відповідь на волинське питання), потім придушимо кожного москаля, за Батурін, Січ та 300 річню брехню і нарешті переріжемо татар. Так, це замало...думаю таки треба німцям дупи надерти, румунів потопити в Дністрі. всі вони суки дочекаються, ага, ми такі доповните список, я не проти.

          518.06.13, 17:01Відповідь на 4 від Пробіотик

          Так депортація татар також була давно. Чого соплі ллємо? Нафіг татари сюди сунуться? Вже 21 століття, хай сидять в своїх Татарстанах та Узбекистанах і не пхнуться в Україну, Крим український.

            618.06.13, 17:14Відповідь на 5 від Lost_paradise

            Так депортація татар також була давно. Чого соплі ллємо? Нафіг татари сюди сунуться? Вже 21 століття, хай сидять в своїх Татарстанах та Узбекистанах і не пхнуться в Україну, Крим український.Я вас зрозумів. Ви слова з улюбленого християнства пам'ятаєте? Як робиш сам - на те і очікуй (адаптоване мною). Голодомор забути. Ваші марші нацистів Германії теж в ту область - досить скиглити, тримайся мужиком. На цей раз ви написали писанину гідну істинного комуняки чи фОшизда. Депортація не може бути справедливістю. Мені перейти на окультну термінологію? Не варто. Все відбувається як задумано. Душити оці виступи потрібно, а закликати до "справедливості" це в дусі Геббельса. Я коли читаю книжки про козаччину теж поринаю у ненависть до ляхів. Потім книжку закриваю і повертаюся назад.

              718.06.13, 17:25Відповідь на 6 від Пробіотик

              Добре, скажемо просто - татари отримали те, на що заслуговували, вони прийшли сюди загарбниками, і в решті решт отримали "депортацію". Карма, якщо бажаєте. А якщо про Голодомр і марші пам'яті, то ми маємо свою жалобу, в тому числі загиблих від рук татар. Вони начинають казати "це наша земля, ми жертви" (жидівська тактика), а це наша відповідь - Крим українська земля, а не татарська і використовувати депортацію як привід для захоплення української территорії ми не маємо допускати. Тому пора покінчити з Меджлісами і "солідаризацією" з кримськими татарами. Чи ви хочете мати своє Косово?

                818.06.13, 17:39Відповідь на 7 від Lost_paradise

                Ви розумна людина, то дійте по розумному. Як знайомий з правом напишіть звернення до СБУ чи ГПУ. Дайте почитати, винесіть на обговорення. Якщо мій підпис чогось вартий - я підпишусь. Є зазіхання на суверенітет України? Давайте з цим боротися! Суворо накажемо і заборонимо подібні виступи. Можемо подивитися як з цим борються у тій ж Росії. Дубиною по балді і всім тихо. А справедливість це таке, як Симаненка - бла-бла-бла, ми наш ми новий мир построим, порежем всех в капусту. Будьмо людьми, а не чурками

                  918.06.13, 17:47Відповідь на 8 від Пробіотик

                  Маю сумнів в СБУ і ГПУ. Декілька років тому в мене вже була боротьба з сепаратистами "руского міра" в Одесі, в тому числі через головне управління СБУ та ГПУ. Мені на всіх рівнях сказали "Давай, дасвіданія", в діях громадян України виявилось немає складу злочину, а мені це коштувало тільки дарма потрачений час та нерви. Це якби на патріотів якихось заяву накатати аля "васильківські терористи", оце воно, а протидіяти організаціям, в котрих замішана діяльність російських, турецьких чи якихось інших крупних спецслужб наше СБУ чи то боїться, чи то "наказ згори".

                    1018.06.13, 17:51

                    Згоден, з такого лайна починається Косово...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна