Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Сингапур - відповідь комунякам та ліберастам

Отже я так зрозумів часто шаблон такий - або ти знаходиш прихисток у дебілкуватому тоталітаризмі чучхонців в КНДР, зате не маєш підарасів, порнухи і наркотиків, або стаєш ліберастом, зате не голодуєш. Отже, розриваємо шаблони. Знайомтесь - це Сингапур.

Сингапур в свій час, як і багато азіатів (корейців наприклад) зрозумів, що ні фіга в нього немає, окрім каміння. Коли чучхонці і китайці (благо чіни потім опомнилися) кинулися будувати комунізм, Лі Куан Ю, прем'єр-міністр Сингапура почав робити ставку (як і південні корейці) на технології. В економіці Сингапур пішов схожим шляхом на Тайвань та Південну Корею. Спочатку почали виробляти в себе іноземну техніку, потім вкинули грошви у розвиток технологій і поступово створили власний високотехнологічний продукт. Цікаво, що дуже допогла Сингапуру не дуже сприятлива ситуація в регіоні. Сусіди - Малайзія та Індонезія накинули оком на державу, а кількість армії в них була більшою. Тоді Лі Куан Ю вирішив не кількістю, так якістю, почавши стоврення "армії нового покоління". Безумовно, як завжди буває, модерніазація армії потягла за собою увесь шлейф модернізації всієї країни. Отже на сьогодні Сингапур один з лідерів експорту в світі з поставок інформаційних технологій, побутової електроніки, фармацевтики та фінансових послуг. На сьогодні Сингапур лідер регіону та один з лідерів світу за рівнем зросту економіки та за рівнем заробітних плат.

Але це не все. Маючи "просунуте" економічне законодавство, Лі Куан Ю (котрий був прем'єром з 1959 по 1990 рік, що не може не шкульнути ярим демократам, хоча пам'ятайте друзі, що реформи Південної Кореї, за рахунок яких вона зараз живе, провів Генерал армії і за сумісництвом диктатор Південної Кореї (так, так, вона не завжди була демократичною) Пак Чон Хі. Так що диктатура залежить від диктатора, може бути такий полудурок як Кім Ір Сен, а може бути і Піночет або Пак Чон Хі), провів в країни суворе, антиліберальне та антитолерантне законодавство в цивільній сфері. Отже, в Сингапурі заборонено жити педерастам; якщо вас тричі зловлять за тим, що ви кидаєте сміття на вулицю, ви по неділях будете прибирати вулиці з табличкою "Я смітив" і вас покажуть по ТіВі; за росповсюдження порнографії - кримінальна кара від в'язниці то смертної кари; за корупцію - одразу смертна кара; заборонено на вулицях з'являтись в дуже відвертому вбранні; усі машини обладнанні спеціальною сиреною і в разі перевищення швидкості, вона одразу вмикається і поліція все про вас знає (не треба гайців у кущах); в містах немає місця, де б не стояла відеокамера, а отже грабунки на вулиці не прокатять; грабіж, насилля, наркотики, вимагання, корупція - все карається смертною карою одразу ж у вигляді повішення. За деякі злочини - тілесні покарання. Цензура в ЗМІ - заборонено писати про секс та політику. Введена стерилізація неблагонадійних елементів.

На сьогодні в Сингапурі майже зникла як факт корупція, одна з найменших кількість злочинів (найменша в Азії і одна з в світі), друга в Азії по рівню життя після Японії. Щоправда Сингапур лідер Азії по винесенню смертних вироків (навіть Китай обігнав), але воно того варте. 

Отже, друзі, всіх комуністів та ліберастів дружно шліть...в Сингапур.


Ну і власне автор цього дива - Лі Куан Ю



17

Коментарі

12.04.13, 17:35

Фантастам першої половиниХХ століття і не снилися такі дива...
Гаразд, можливо й снилися...
А що про совків говорити? Немає в них нічого, а саме головне --- немає совісті, немає розуму...

    анонім

    22.04.13, 17:40

    Мудрий чоловік Лі Куан Ю -- усе по ділу!

      32.04.13, 20:06

      та ми їх закидаємо ядерними амбами - головне щоб нас усі боялися. (підпис -комуноїд).

        42.04.13, 20:52

        Острів із населенням 5 млн.
        Потенційно, чого ми б могли досягти...? Все є, чого лише душа бажає! Риторичне питання. Біча треба!

          52.04.13, 21:18

          Все ж таки Сингапур це занадто. Не писати про політику - таким чином там до влади воже Кім Ір Сен прийти.. Та й не тільки це... Ні, нмд - занадто.

            62.04.13, 21:29Відповідь на 5 від Танк_

            Так в них в політиці все норм, що її мусолити з пустого в порожнє? Якщо Лі Куан Ю толковий дядько, то нафіг мені переобирати його чи змінювати, тільки заради демократичного принципу? Хай хоч пожиттєво сидить, як мужик толковий. Малайзія поруч, також не остання країна, там взагалі монархія і нічого охайно живуть і біди не знають. У нас вже двадцять років мусолять, хто скільки і де сфальсифікував на виборах, а результату і близько немає. Хоч якогось, я вже мовчу про такий, який досягнув Сингапур. В усьому іншому порядок має бути, в нас історія вже показує по іншому не буде, треба жорсткі міри. І такий момент. Всі знають Азійських тигрів і їхнє економічне диво. Так ось досягнули цього при демократії тільки Гонк-Конг і то того шо був колонією.

              72.04.13, 21:32Відповідь на 5 від Танк_

              А Тайвань провів реформи при диктатурі Цзян Цзинго, Південа Корея - диктатор Пак Чон Хі, Сингапур - Лі Куан Ю. І поруч там розвинути вже країни Індонезія - диктатура Сухарто, Малайзія - монархія. Так що для економіки та реформ диктатура штука вигідна. Тільки треба дядька толкового, а там гори вона попелом та демократія, якщо в нас буде така країна як Сингапур. Потім вже і побавимось в демократію

                82.04.13, 21:37Відповідь на 7 від Lost_paradise

                А звідкіля ти дізнаєшся, що у політиці все норм? Ну якщо про це писати не можна?
                Я також проти такого широкого (та шо там широкого, я взагалі проти) застосування смертної кари. Це НЕПРИПУСТИМО. За будь-якої мети.

                  92.04.13, 21:56Відповідь на 8 від Танк_

                  Так можна вийти з будинку і побачити навколо. Якщо навколо Пхеньян, то щось в політиці не норм, а якщо Сингапур - то порядок. Якийсь такий принцип, а хто там скільки ковбаси на виборах обіцяє, то вже справа десята.
                  А я за смертну кару, тільки так можна навести порядок. Сингапур в 60-ті був однією з перших корумпованих країн світу, я думаю смертна кара за корупцію зіграла не останню роль в тому, що там корупція зникла як явище. А ми все "формулу любові" шукаємо, як алхіміки, а воно все гірше і гірше. Яка б там опозиція не прийшла, хоч найопозиційниша опозиція з усіх опозицій

                    102.04.13, 22:22Відповідь на 8 від Танк_

                    І то ще можна зрозуміти і якось пояснювати у нас, що типу бідність, умови погані, тому грабують і корупцію розвели. Але якщо тобі побудвали державу, з таким рівнем зарплат як в Сингапурі, а ти ще при цьому береш хабара чи крадеш у людей, то звиняй - це вже свинство повне, знач такі люди повні асоціали. Або плюють і смітять на вулицях, то що все будувалося для бидла? Так що все по справедливості там, хочеш жити нормально - то працюй, всі умови і можливості є, а якщо не хочеш, то суспільство горбатилось не для того, щоб тягнути в себе на шиї чергового дармоїда-асоціала. Така робота була проведена, щоб з каменюки першу державу світу побудувати, не для того щоб зараз р'яні революціонери чинили розбрат і соплі пускали. Тому то Сингапур, а це Україна. На жаль...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна