хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Всі суди в Україні куплені бандитами!

Суд  відмовив у задоволенні позову "Батьківщини" про визнання сфальсифікованими   вибори  в ОВК 94,  члени якої  куплені  Засухою.

Таке рішення зачитав головуючий суддя Олег Головенко після півночі в п'ятницю.

"Суд постановив у задоволенні адміністративного позову  відмовити", - зачитав він.

"Беручи до уваги наявність судових рішень про  «протиправний»  не допуск   бритоголових бандитів-спостерігачів від ПР на   голосування   в  ОВК94  суддя   прийшов до висновку про не  обгрунтованість позовних вимог"  … ???

У рішенні купленого суду не встановлено, що під час засідання ОВК№94 розглядалося питання про визнання голосування не дійсним на 27 ділянках,  не враховуючи протоколи з мокрими печатками, що є грубим порушенням закону.  Кожен протокол  з  мокрою печаткою  має  юридичну силу  і  є ДІЙСНИМ !!!

Крім того, куплений  Засухою  суд відмовився приймати до розгляду клопотання  одного з лідерів опозиції Арсенія Яценюка, в якому він просив суд долучити до  справи документи, які   свідчать про те,  що кандидат в депутати від ПР Засуха брала кредит в Укргазбанку  для підкупу  окружної  комісії. Яценюк  маючи неспростовні  докази стверджує, що ці гроші пішли на підкуп  членів окружної комісії. Є свідки! Він також просив суд  звернутися до прокуратури з проханням   розслідувати цей злочинний  факт.

"Клопотання задоволенню не підлягає", - заявив  суд. "Заявлене клопотання не містить достатніх нам доказів,  які свідчать  про порушення закону з боку кандидата Засухи", - зачитав рішення куплений  суддя Головенко.

Таким чином, суд залишив у силі рішення ОВК про визнання  не  дійсним голосування на 27 дільницях, які складають 30 000 голосів  виборців !!!

Адвокат позивача  А.Яценюка Володимир Ковтунець стверджує,   що всі доводи Засухи в принципі не можуть бути   підставою для не  визнання голосування  !!!

Ось  так  бандитська владає  фальсифікує  волевиявлення українського  народу,  … підкупами, брехнею,  залякуваннями, …

22

Коментарі

19.11.12, 15:49

    29.11.12, 19:43

    А кто бы сомневался

      38.02.13, 21:16

      Та мені і не хочется на цю тему відповідати,бо я стікнувся з судами і сміятися хочется і плакати.Уявить собі перший раз ЖКГ подала заяву і суд як у 30х роках тихо не повідомляючи мене задовільнив позов ЖКГ.Апеляційний суд повернув на допрацювання.І суд скасував рішення попереднього суду.Так ЖКГ удруге подало заяву і суддя задовільнив позов,показую судьї рішення попереднього суду,ні .Спочатку хто вчив ціх суддів-іхню маму вдоль і поперек.І яких долбнів набрали

        426.02.13, 13:48

        де ви бачите суди?

          526.02.13, 13:50Відповідь на 4 від Hudson Hawk

          то подавайте позов у Європейський СУД !!! Чи і цього суду теж немає ???

            626.02.13, 14:30Відповідь на 5 від КумПаніЯ

            є

              726.02.13, 19:35

              Навіть не сумнівалася, що так буде.

                811.03.13, 16:21

                У мене питання : а чому "хт ось" не застрілить ту засциклю?...і всі питання відпадуть...і суд почне правильно судити. Бо з такими виродками - до тероризму вже не рукою подати... а він ось, на устах народу. І я переконаний, шо якщо таке почнеться то народ це підтримає...і я також!

                  95.04.13, 19:16

                  я взагалі не розумію як я виборець одного з мажоритарних округів на якому невстановлені результати виборів можу визнати діяльнисть цієі ради.

                    108.04.13, 13:47

                    УСІ суди України куплені бандитами !!!