хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Обікрали - ось наша головна проблема!

Інтелігенцію у нас зараз особливо влада полюбила - і в списки її різні включають, і на зустрічі запрошують. Це, чесно кажучи, не дуже хороший симптом - зазвичай послугами приручених інтелектуалів намагаються заручитися саме тоді, коли влада і «еліта» в цілому втрачають суспільну підтримку, починають відчувати можливість краху і переконують суспільство: ну чого ви? Адже самі розумні і популярні - за вас, а ви не розумієте, який ми подарунок. Це такий шаманський танець - авось повірять!

Так завжди буває перед крахом - коли ніякої логіки вже немає. Наприклад: ось зустрінеться Янукович з інтелектуалами. І вони йому розкажуть, яка смертельна небезпека загрожує українській мові, а він візьме і підпише закон.

Або навпаки - інтелектуали - адже можна і таких знайти - розкажуть Віктору Федоровичу про те, як новий закон все гармонізує і він з легким серцем не підпише документ. Тоді нове питання: а навіщо збирав-то? Адже людей, які проти такого закону, жодні інтелектуали не переконають. А тих, хто за - ну так їм ніякі інтелектуали не потрібні? Ото ж то, ... бо просто приємно посидіти з освіченими людьми - неможливо ж бути «татом» тільки для депутатів і чиновників, хочеться, щоб академіки визнали.

Вони ж  визнають,  - академіки у нас навчені. Тільки це вже нічого не змінить. Бо мова - це не головна проблема цієї країни. Головна проблема - це її економічний крах. Проблему мови ви придумали самі, щоб відвернути увагу населення від цього краху. Але відвернути - не значить запобігти. І рішенням мовної проблеми економічних труднощів не вирішиш. У нас немає проблеми з мовами,  У нас дві проблеми - Баньдюкович з командою і немає грошей. І навіть якщо першу проблему можна вирішити електоральним чином, гроші від цього не з'являться. Баньдюки Ви ж їх не віддадуть, правда ж?

І інші теж не віддадуть.

Тому замість того, щоб нудьгувати з інтелектуалами, зустріньтесь з економістами. І навіть якщо вони скажуть, що нашим чиновникам - і вашим соратникам - потрібно просто для початку перестати красти - не виганяйте їх. Прислухайтеся. Це ваша єдина можливість зберегти владу - зупинити тотальне розкрадання країни вашим оточенням. І часу для того, щоб використати цю можливість, залишається все менше. Навіть якщо економісти скажуть, що і вам потрібно припинити - теж не виганяйте відразу, подумайте. Може вам особисто і не потрібно так багато?

А законом не заморачивайтесь .. Це все тимчасові документи, навіть дуже. Зосередьтесь на насущному. На грошах. На крадіжці. На корупції. На економічному колапсі країни. Я, звичайно, не дуже великий інтелектуал, але чомусь впевнений, що і ті інтелектуали, яких ви зберете - що україномовні зі Львова, що російськомовні з Харкова - думають так само  як і я.

30

Коментарі

113.08.12, 21:06

Послухай Кому Вниз - Ворони. Там все викладено.

    213.08.12, 21:08Відповідь на 1 від Fred Perry

    Дякую. Послухаю.

    П.С. А тобі пораджу виставити кліп і розповсюдити всім !!! Чи це я маю робити ???

      313.08.12, 21:11Відповідь на 2 від НиколайВторой

      я не знаю чи він існує

        413.08.12, 21:13Відповідь на 3 від Fred Perry

        не вмієш качати кліпи ??? Позор джунглям !!!

          513.08.12, 21:24Відповідь на 4 від НиколайВторой

          з моїм інетом це не можливо взагалі.
          http://www.youtube.com/watch?v=x1mWrIIAE_w

            613.08.12, 21:25Відповідь на 5 від Fred Perry

            а ти що на мобільнику ???

              713.08.12, 21:28Відповідь на 5 від Fred Perry

              дякую за ютуб... качну ... потім

                813.08.12, 21:30Відповідь на 6 від НиколайВторой

                в основному

                  913.08.12, 22:15

                  зрозуміло, що екноміка та соціум зараз - найголовніше, але ж і питання мовні не повинні бути позаду!

                    Гість: Премьер_Я

                    1014.08.12, 09:59Відповідь на 9 від bekirini

                    забрали у вас мову потихеньку заберемо і все решта а ви мовчіть ... казли

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна