хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Підкуп на виборах-2012 побив усі рекорди !!!

Вибори до Верховної Ради - 2012. Під час проведення парламентських виборів був побитий рекорд за кількістю фактів підкупу виборців кандидатами.

Ніколи на виборах в Україні такої фантастичної кількості  фактів підкупу ми ще  не фіксували.  Вони обчислюються сотнями тисяч !!!

Минуле в неділю волевиявлення народу ніяк не наблизило Україну до демократичних стандартів через системні масові фальсифікації під час виборчої кампанії. Комісії не були збалансовані, бандитські формування найняті партією влади тероризують виборчі комісії, мажоритарні кандидати, нахабно порушуючи закон,  підкуповували електорат,  міліція не реагувала на порушення посилаючись на те що такий наказ їм віддало начальство, масово використовується адмінресурс, партією влади нагло проводиться агітація в день виборів, суди відмовляються приймати заяви про правопорушення, в виборах  не беруть участь лідери опозиції, так як бандитська влада свідомо усунула їх з процесу виборів, масово крутилися «каруселі», пачками вкидалися бюлетені, комісії затягують підрахунок голосів з метою їх фальсифікації, на сервер ЦВК масово передавалися і передаються окружними комісіями фальшиві дані, ЦВК повністю паралізований і бездіяльний і свідомо не впливає на масові системні фальсифікації, ...

Крім того, я впевнена, що на результати голосування швидше вплинуть фальсифікації під час підрахунку протоколів окружними комісіями, ніж під час самого голосування. Адже підрахунок голосів окружними комісіями ведеться з грубими порушеннями законодавства!  Дані «перекручуються навпаки»  на користь бандитської влади !!!

Тому Євросоюз оцінив вибори в Україні як непрозорі та недемократичності ,  ... але  зробив це з «песимістичним оптимізмом».

35

Коментарі

130.10.12, 17:36

значить гроші в Україні є ми вийшли з кризи.... але краще б ті фінансові потоки пускали на щось толкове

    230.10.12, 17:41Відповідь на 1 від Sunny Side

    вони мали у цьому році обікрасти український народ на 80 млрд грн і ці гроші мали вивести в офшори, але не вивели, бо вибори !!!

      330.10.12, 17:44Відповідь на 1 від Sunny Side

      Гроші є не в Україні.Гроші є на Філіпінах, Кіпрі, Панамі і інших екзотичних місцях.

        430.10.12, 17:46Відповідь на 2 від Mаряна*

        На одному ЄВРО тільки скільки вони вкрали. А на рахунок офшорів помиляєтеся. Вкрадені гроші відмиваються там а тоді вже повертаються в україну.

          530.10.12, 17:48Відповідь на 4 від uraha

          я що з тобою хіба спілкуюся ? а ну згинь сатано !!!

            630.10.12, 17:59Відповідь на 2 від Mаряна*

            ганстерські часи ще не закінчились

              730.10.12, 18:00Відповідь на 3 від uraha

              теж туди на пенсії збираюсь

                931.10.12, 09:36

                На Донеччині і в Луганській області вибори на 100% сфальшовані !!!

                  1031.10.12, 15:02Відповідь на 3 від uraha

                  Гроші є не в Україні.Гроші є на Філіпінах, Кіпрі, Панамі і інших екзотичних місцях.І в Австрії. Не дуже екзотичне місце, але чомусь для них зручне.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна