хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Фальсифікація виборів набирає обертів !!!

Бандитська влада не допускає представників опозиції в окружкоми. Влада запустила наступну технологію фальсифікації виборів, суть якої полягає в недопущенні представників опозиції в окружні виборчі коміссіі. Про це нам  заявив народний депутат в ЦВК Сергій Підгорний.

«Суть технології полягає у створенні  будь-яких  «двійників» на місце кандидатів в комісію від Об'єднаної опозиції.  Від імені цих  людей,  /які попередньо мають бути погоджені в ОО/, невідомі аралельно пишуть заяви про їх бажання нібито представляти іншу політичну силу», - пояснив Підгорний.«Таким чином комісія, яка підконтрольна ПР,  автоматично викреслює цю особу,  і виходить,  що об’єднана опозиція не матиме свого  представника у ТВК. Це технологія злочинної банди ПР, яка дає їм можливість отримати більшість в комісії і позбутися від представників ОО  та сфальшувати усі протоколи по даному ТВК », - підкреслив він.

За словами Підгорного,опозиція зафіксувала вже близько трьохсот таких випадків у Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Київській, Волинській, …  областях та у місті Києві.

«Дуже наочний приклад -  це округ № 222. До нас звернулася наша представниця, яка повідомила, що невідомі зловмисники від її імені написали заяву від невідомої нам  партії «Держава». Крім того, виявилося, що дубльовану  заяву було написано іншим почерком і не було  підкріплено обов'язковою ксерокопією паспорту, … », - розповів Підгорний.

Найпоширенішими фальсифікаціями виборчого процесу на парламентських виборах цього року будуть саме масові  фальсифікації протоколів представниками ТВК і ЦВК.

48

Коментарі

128.08.12, 10:24

все они бандиты!

    228.08.12, 10:39

    просто це, напевно, єдиний вихід... серед них є розумні люди і вони, аналізуючи ситуацію, не можуть не підказати своїм керівникам, що й на донбасі їх вже не підлюблюють

      328.08.12, 10:46Відповідь на 1 від Dopler__

      а нам що від того - тепліше ??? Ми зобовязані відстояти чесне проведення виборів Тому не будьте байдужі !!! За кожен випадок аналогічних фальсифікацій - публікуйте замітку у блозі !!!

        428.08.12, 10:46Відповідь на 2 від Olenk@

        це не єдина технологія фальсифікацій - їх сотні !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          528.08.12, 11:16Відповідь на 3 від Julia_21*

          а нам що від того - тепліше ??? Ми зобовязані відстояти чесне проведення виборів Тому не будьте байдужі !!! За кожен випадок аналогічних фальсифікацій - публікуйте замітку у блозі !!!Если увижу какое либо нарушение, обязательно напишу в Вашем блоге!

            628.08.12, 11:21Відповідь на 5 від Dopler__

            боїшся ПРматів ??? а я вже їх боятися перестала - не вартують вони того, щоб їх боятися

              728.08.12, 11:39Відповідь на 6 від Julia_21*

              боїшся ПРматів ??? а я вже їх боятися перестала - не вартують вони того, щоб їх боятисяЯ где то написал, что я их боюсь? С чего такая мысль пришла вам в голову?

                828.08.12, 11:41Відповідь на 7 від Dopler__

                а їх усі бізісмени бояться як вогню то ти не бізісмен !!!?

                  928.08.12, 11:50Відповідь на 8 від Julia_21*

                  а їх усі бізісмени бояться як вогню то ти не бізісмен !!!?Нет, не бизнесмен! Сумею вас заверить, бояться этих гнид, себя не уважать!

                    1028.08.12, 12:43

                    ось і розкрита - одна з основних технологій фальсифікацій: це недопуск у комісії представників опозиційних партій !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна