Найбільші вороги преси !!!


 1 місце - кровосісь

2 місце - янукурвіч

3 місце - даунецкій садюга ментозавр

П.С.:

Добрый день, КумПаніЯ.


Ваш прикол (картинка) "Найбільші вороги української преси" не был пропущен в раздел "Приколы" на сайте I.UA, поскольку не является приколом.

--
С уважением, команда I.UA
www.i.ua

roflrofl roflrofl rofl

Так хто ж є господарем в Україні ???

Ми провели опитування у всіх  регіонах України і отримали  наступні дані:

1. Українці, чи почуваєте Ви себе господарями в Україні ???

17%  -  так
73%  -  ні

2. Кого Ви  в  Україні  ненавидите найбільше ??? (по блокам - законодавча, виконавча, судова гілки влади)

72%  -  владу
69%  -  суди
64%  -  прокуратуру
65%  -  міліцію

А Ви  як  вважаєте, Друзі ???

93%, 26 голосів

0%, 0 голосів

7%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Будь патріотом – приєднайся до громадського руху !!!

Лідер опозиції Юрій Луценко формує  громадський рух «Відновлення і  будівництво ВІЛЬНОЇ України». Про це він заявив в ефірі каналу «ТВі».  Луценко підкреслив, що це не буде політична партія  -  це  буде  всеукраїнське  громадянське  об'єднання.

«Україні вкрай потрібна надпартійна структура, яка буде контролювати і підштовхувати сплячу опозицію до революційних, правильним кроків, - по боротьбі  з кримінальною,  бандитською, злодійськию   владою  зека  Януковича», - сказав лідер опозиції Юрій  Луценко.

Ядро такого об'єднання вже формується … . Туди вже увійшли Тарас Стецьків, Роман Безсмертний, Володимир Філенко ... і звичайно ж,  що і  сам політв'язень  та  лідер опозиції Юрій Луценко.


Учасники вже погодили дату початку  своєї  діяльності,  протии  злочинної,  бандитської  влади  в  Україні.

Громадська організація лідера опозиції Юрія Луценка буде підтримувати на наступних президентських  виборах тільки єдиного опозиційного кандидата, який користується авторитетом в  українського народу  і  який  погоджується  вести  непримириму  боротьбу  з  злочинною,  бандитською  владою  олігархів.

Нагадаю, що 7 квітня під тиском світової громадськості бандитська,  кримінальна влада  зека  Януковича  змушена була випустити політичного в'язня, лідера української опозиції Юрія Луценка  з  в'язниці. 

 Він вийшов на свободу після 2-ох  річного незаконного ув'язнення і відразу ж,   з перших хвилин свободи,  вступив в нерівну  боротьбу з бандитською,  кримінальною,  олігархічною,  злодійською владою  зека  Януковича.

П.С.:  велике  прохання !!! - розішліть УСІМ !!!


80%, 41 голос

2%, 1 голос

18%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Всі суди в Україні куплені бандитами!

Суд  відмовив у задоволенні позову "Батьківщини" про визнання сфальсифікованими   вибори  в ОВК 94,  члени якої  куплені  Засухою.

Таке рішення зачитав головуючий суддя Олег Головенко після півночі в п'ятницю.

"Суд постановив у задоволенні адміністративного позову  відмовити", - зачитав він.

"Беручи до уваги наявність судових рішень про  «протиправний»  не допуск   бритоголових бандитів-спостерігачів від ПР на   голосування   в  ОВК94  суддя   прийшов до висновку про не  обгрунтованість позовних вимог"  … ???

У рішенні купленого суду не встановлено, що під час засідання ОВК№94 розглядалося питання про визнання голосування не дійсним на 27 ділянках,  не враховуючи протоколи з мокрими печатками, що є грубим порушенням закону.  Кожен протокол  з  мокрою печаткою  має  юридичну силу  і  є ДІЙСНИМ !!!

Крім того, куплений  Засухою  суд відмовився приймати до розгляду клопотання  одного з лідерів опозиції Арсенія Яценюка, в якому він просив суд долучити до  справи документи, які   свідчать про те,  що кандидат в депутати від ПР Засуха брала кредит в Укргазбанку  для підкупу  окружної  комісії. Яценюк  маючи неспростовні  докази стверджує, що ці гроші пішли на підкуп  членів окружної комісії. Є свідки! Він також просив суд  звернутися до прокуратури з проханням   розслідувати цей злочинний  факт.

"Клопотання задоволенню не підлягає", - заявив  суд. "Заявлене клопотання не містить достатніх нам доказів,  які свідчать  про порушення закону з боку кандидата Засухи", - зачитав рішення куплений  суддя Головенко.

Таким чином, суд залишив у силі рішення ОВК про визнання  не  дійсним голосування на 27 дільницях, які складають 30 000 голосів  виборців !!!

Адвокат позивача  А.Яценюка Володимир Ковтунець стверджує,   що всі доводи Засухи в принципі не можуть бути   підставою для не  визнання голосування  !!!

Ось  так  бандитська владає  фальсифікує  волевиявлення українського  народу,  … підкупами, брехнею,  залякуваннями, …

Вставай страна огромная, вставай на смертный бой !!!

  

Дорогі мої українці !!!

Вітаю Вас усіх з нашим головним Святом !!! Святом НЕЗАЛЕЖНОСТІ !!!  Сьогодні нашій з вами незалежній Батьківщині 21 рік ... 21 рік незалежності: 21 рік перемог і помилок, злетів і падінь.

Це той вік, коли у людини закінчується період юнацтва, він стає по-справжньому дорослою людиною. 21 рік - це в загальному сприйнятті та грань,за якою вже не варто покладатися на батьків або кого-небудь, вже небезпечно діяти нерозважливо ... Є тільки самостійність, відповідальність і рішучість.Словом - незалежність, з якою треба вміти впоратися.

У психології є таке поняття - криза двадцятирічних. Це коли хочеш стати вцей час найуспішнішим і найкращим. Але це все не вдається з першої спроби. Якби зараз було все добре і Україна переживала саме цей природний криза позитивного максималізму, притаманний її віку - хотіла б бути успішною, прагнула бути гарною, перемагати, дивувати світ, будувала модернові плани - ми могли б бути спокійні за її двадцатиодноліття  і  взагалі за її надійний стратегічний шлях.

Я хочу у вас саме сьогодні запитати, незалежно від вашої партійності чи взагалі аполітичності: ви готові погодитися з таким безславним розвитком нашої національної історії ??? Ви готові все це проковтнути і з цим жити, незалежно від того, де ви живете - на Заході чи на Сході, на Півдні чи в іншій частині  України ??? Я не хочу вірити, що ваша відповідь на це питання буде"ТАК".  А якщо хтось готовий сказати ТАК - то чому, за що здаєш Україну? За посади, за близькість до годівниці, за чергові обіцянки мафії, за подачки перед виборами ??? Воно не вартує і ломаного гроша.

Я не хочу вірити і не буду, що у гордих українців гідність і чесність підмінені шлунком, а інтелект і мудрість ліквідовані брехливою пропагандою і мовним авантюризмом. Я знаю, що ви не такі. Ви - інші. Ви - справжні. Просто трохи втомилися від політичних розчарувань і обманів.

Всі ми знаємо, що нас з вами - цілий народ, цілу націю - хочуть штучно зістарити. У нас відбирають надію, намагаються загасити мрії, затоптати наш давно намічений позитивний шлях.

Тому, піднімайтеся на боротьбу !!! Зараз ніхто, чуєте мене, ніхто, - не має права на міжусобиці, протистояння, пристосуванство, "противсіхство",відстороненість !!! Чуєте? Ніхто на це не має права! Жоден відповідальний чоловік не має права бути нейтральним.

З одного боку Україна - її успішність, її життя, її краса, її перемоги. З іншого - мафія, яка у кожного забрала країну і сімейний спокій. І не має значення, яку форму своєї власної боротьби вибере кожен з вас. Просто дійте самостійно або з командою, відкритими або конфіденційними способами. Тільки дійте,  в першу чергу дійте. Адже , Ви  цим будете захищати себе і свої родини. Це не боротьба опозиції з владою. Ці вибори - це боротьба всіх розумних і сильних людей з абсолютним злом, яке невпинно зростає і міцнішає.

На твій День народження Україно, я бажаю тобі, моя Україна, розправити плечі, вдихнути на повні груди і знову впустити в свою душу віру і надію, які були відібрані у тебе після Помаранчевої революції пройдисвітами. Я знаю, що ще болять рани від цинічних зрад тих часів, але треба потроху їх загоювати і видужувати. Повертатися до боротьби, а значить - повертатися до життя.

Вірю в кожного з вас, вірю, що знайдете в собі мудрість і силу, вірю, що підніметеся в атаку, а не сховаєтеся в окопах зі зручностями і ворожою їжею.Буде дуже важко, буде важко, як ніколи, деякі вважають, що наш бій вже  програно, але перемога у ваших руках. Все ще можна змінити !!!

Перемагайте! Перемагай, моя Україно! З Днем народження! 

roserose rose rose roserose roserose rose rose rose roserose rose rose rose rose rose rose roserose

 Ю.Тимошенко

Дурдом по-українськи!

У більшості донецьких шкіл дітей змушують писати оповіданняі розповідати позитивні розповіді про українського президента Віктора Януковичата депутата і олігарха Рината Ахметова. 

Невеликий, але серйозний штрих з приводу того, як змінюєтьсясвіт.

До мене звернулася моя стара знайома з дивовижною історією здонецької життя. Її дочка перейшла у 2-ий клас однієї зі шкіл Кіровськогорайону Донецька,   і 1 вересня в школі буде «перший» урок,присвячений видатним жителям Донбасу … !!! … Їй дочці дістався убивец і злодій  Ринат Ахметов.

Інший дівчинці дістався презик-зек Янукович, але це ще хочякось можна зрозуміти, все-таки Баньдюковіч, ... який сфальсифікувавши вибори президента, - і ...  став президентом ???!!!

??? … Алевчителька категорично наполягає, щоб розповідь складався виключно з позитивнихмоментів ???! І додає, що треба стати  передкласом і розповісти написану брехню, ... і тепер дівчинка з мамою повиннінаписати розповідь про злодія Ахметова, збрехати,  що він зовсім не злодій, ... після чоговивчити цю брехню напамять ... і розповісти цю брехню перед однокласниками?!

????????????????????????????????????????

Зрадником України є Литвин !

Голова Верховної Ради Володимир Литвин після голосування по законопроекту про мови намагається прикрити свою відверту зраду Україна фальшивими звинуваченнями на адресу опозиції.  

Черговим проявом його зради,  стали дії  під час ганебного сфальсифікованого голосування за законопроект Партії регіонів про фактичний  статус російської  окупаційної мови як державної.  Адже без матюків члени партії регіонів розмовляти не вміють. 

Цей законопроект зусиллями ПРматов і підлабузника Литвина ще більше розколює
Україну і закладає на майбутнє міну під її державність. Тепер  ж «спікер» намагається перевести стрілки на опозицію, як завжди брехливо ухиляючись,  ... прагнучи зберегти залишки рейтингу у виборчому окрузі на Житомирщині, який йому приготували Рігнали.  

Нелюд Литвин швидко" забув ", як він вкотре вже цинічно порушив регламент Верховної Ради і рішення погоджувальної ради фракцій про порядок розгляду законопроектів. ... І як слухняний виконавець вказівок бандитської Партії регіонів, взяв під козирок і, використавши момент,  простягнув ганебний законопроект
Колесніченко-Ківалова-Підрахуя. 

Всі погані рішення парламенту, від більшості, тобто від імені Баньдюковіча
приймалися при прямій участі єхидини-брехуна-спікера. Тепер, з наближенням
виборів, він шалено злякався, що може їх програти, навіть в "підгодованому" за державний рахунок виборчому окрузі,  навіть при  масовій  фальсифікації  виборів,  .... Мене тепер вже не цікавить, що влада з огляду на його минуле як КГБ-тського донощика, підвісила Литвина. Бо це й так усім було відомо. Мене вражає його цинізм  і  дурість, коли він так прагне зберегти свою шкуру і хоче продовжити своє перебування в хлібному кріслі, що аж готовий на будь-яку підлість, брехню і зраду  українського народу. Але нехай запам'ятає! ...

Всі зрадники рано чи пізно отримують по заслугах від свого народу.

Экс-премьер Польши призывает к давлению на украинские власти!

Председатель крупнейшей оппозиционной партии Польши «Право и справедливость»,  Ярослав Качиньский призвал сегодня руководство УЕФА перенести финал чемпионата Европы по футболу из Киева в Варшаву.

Как сказал Качиньски, чтоби  изменить отношение  режима Виктора Януковича к оппозиции можно лишь «энергичным» массовым давлением на украинские власти  всего мира, ведь геополитическая ситуация Польши в какой то степени зависит и от ситуации в Украине.

«Украина наш сосед, который практически с самого начала своего существования, как независимого государства,  сталкивается с попытками втягивания в сферу влияния криминалитета. Поэтому мы не можем молчать в деле лидера опозиции Юлии Тимошенко и стандартов в Украине», - написал Качиньский. В связи с этим,  необходимо громко требовать изменения курса украинского правительства,  которое  тотально  корумпированное.

Польское высшее руководство положительно отреагировало на заявления политиков и чиновников ряда европейских стран о бойкоте чемпионата Европы по футболу ЕВРО-2012 в Украине  в связи с политическим «насилием» в отношении лидера оппозиции, заключенной в тюрьму, Юлии Тимошенко  и предлагает  УЕФА перенести финал чемпионата Европы по футболу из Киева в Варшаву

Бойкот Евро-2012 продолжается !!!

Член королевской семьи Британии и глава Футбольной ассоциации Англии принц Уильям категорически отказался посещать Украину во время чемпионата Европы по футболу, сообщает британская газета Daily Mail.

В начале мая ряд европейских политиков заявили о намерении бойкотировать Евро-2012 в Украине в связи с ситуацией вокруг лидера оппозиции Украины  Юлии Тимошенко, которая заявила об
издевательствах над ней в колонии и объявила голодовку. Этот факт подтвердила  омбудсмен Нина Карпачова. Такие же  заявления прозвучали и  из уст политиков Австрии, Германии, Голландии, а также ряда главных чиновников Еврокомиссии.

Британское издание отмечает, что официальная причина решения принца - это установление  диктаторского режима в  Украине. Интересно  то, что принц Уильям ранее не отказывался от посещения игр английской сборной на чемпионате мира даже  в   ЮАР, которая территориально намного отдаленнее Украины, и это может свидетельствовать о том, что «королевская семья, протестует против несправедливости которая осуществляется  в  Украине  украинскими властями».

«Отсутствие герцога Кембриджского, который является президентом FA (Футбольной ассоциации Англии), является еще одним ударом по олигархическому, антидемократическому, тоталитарному режиму в Украине, который уже не однократно был смущен отказом нескольких европейских лидеров присутствовать на турнире  и  ялтинском саммите», - пишет газета.

Евро-2012 пройдет в июне-июле в Украине и в Польше. Матчи первенства примут четыре украинских города (Киев, Харьков, Донецк и Львов) и четыре польских (Варшава, Гданьск, Вроцлав и 
Познань). Матчи сборной Англии на групповом этапе пройдут в Донецке и Киеве 11, 15 и 19 июня.

Мы стремительно беднеем !!!

В Украине половина населения тратит более 65% своего бюджета на продукты питания, что в соответствии с международными критериями говорит о том, что практически каждая вторая семья живет за чертой бедности. 

Об этом нам сообщает Людмила Черенько, кандидат экономических наук, директор отдела исследований уровня жизни Института демографии и социальных исследований имени М. В. Птухи при Национальной академии наук Украины. 

По ее словам, сегодня больше  половины всех граждан Украины в соответствии с критериями, которые используются для международных сопоставлений бедности, относится к категории бедных  и  очень  бедных. 

Только за последний год этот показатель увеличился с 42,8% до 44,1%. То есть, по сути, вернулись обратно показатели 2007 года (44,7%). 

В  то же  время  небольшая  кучка  очень  богатых  «украинцев»  обогатилась  в  десятки  раз,  увеличив  своё  состояние  до  десятков  миллиардов  долларов !!!

smilesmilesmile