Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Книгозбір «ВАРТИ»

Книгозбір «ВАРТИ» ---
--- Під цим гаслом розміщуймо короткий опис книг, що сподобались та відповідають головним напрямкам співтовариства. При розміщенні нової книги у «мітках» вказуйте слово «книгозбір» для зручного пошуку.

Отже – раджу прочитати всім друзям, хто ще не читав, книгу ---

Василь Кожелянко
"Д е ф і л я д а    в    М о с к в і"
Роман

Написано: 1997 року
Опис: Основою сюжету стала альтернативна історія про перемогу військ Вермахту і Української повстанської армії як найбільш боєздатної частини цих військ під час Другої світової війни. Червону армію відкинули за Урал, Гітлер і Бандера приймають парад на Червоній площі в Москві. По суті у художньому просторі книжки Україна постає геополітичною потугою, яка у Другій світовій війні здолала Росію і протистоїть Німеччині. Твір написано в гумористичному стилі. Його можна вважати похідним від фольклорно-анекдотичної традиції.

Роман «Дефіляда в Москві» — лауреат премій «Гранослов» та журналу «Сучасність». Переможець акції «Книжка року 2000».

Трикутник з однією стороною

  • 05.04.11, 21:54
Віктор Федорович знову пожартував. І жарт вийшов першокласний, гідний 1 квітня, хоча відповідний указ було підписано днем пізніше.
Йдеться про Національну тристоронню соціально-економічну раду, покликану, як зазначено в цьому документі, забезпечити «ведення соціального діалогу в Україні».

пункт перший указу:

«Утворити Національну тристоронню соціально-економічну раду (далі – Національна рада) як постійно діючий орган»

пункт другий указу:


«Призначити визначених сторонами соціального діалогу національного рівня співголів Національної ради:

від сторони органів виконавчої влади – Тігіпка Сергія Леонідовича – Віце-прем’єр-міністра України – Міністра соціальної політики України;

від профспілкової сторони – Хару Василя Георгійовича – керівника Спільного представницького органу профспілок на національному рівні;

від сторони роботодавців – Фірташа Дмитра Васильовича – голову Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні».

Ось де високий клас! Хоч яку зі «сторін соціального діалогу» візьми – всюди те саме. Скрізь владна олігархія України в особі її економічних та політичних репрезентантів.

http://www.ut.net.ua/Politics/20069

19%, 6 голосів

0%, 0 голосів

3%, 1 голос

77%, 24 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Коломойський нагородив Януковича. Фашизм труситься від страху

  • 05.04.11, 16:23
На європейському єврейському форумі президент Віктор Янукович був відзначений нагородою за послідовну боротьбу проти героїзації фашизму.

Номінації присуджувалися учасниками форуму шляхом голосування.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель одержала нагороду "За послідовну позицію в підтримці Ізраїлю". Екс-прем'єр Іспанії Хосе-Марія Аснар відзначений нагородою за послідовну боротьбу з делегімітацією єврейської держави.

Як відомо, президентом форуму є Ігор Коломойський.


Ключові слова для пошуку: маразм

Джерело: Українська Правда

Росії не сподобалися японські підручники

Росії не сподобалися японські підручники для середньої школи

Міністерство закордонних справ РФ виступило з критикою підручників історії, географії та суспільствознавства, допущених міністерством освіти Японії для використання у середніх школах.

У заяві російського МЗС йдеться, що використання в японських середніх школах підручників з формулюваннями про «незаконну окупацію» південних Курильських островів свідчить про те, що у підростаючого покоління в Японії формують недружнє ставлення до сусідньої держави.

Російська сторона наполягає, що «суверенітет Росії над зазначеними землями не підлягає сумніву».

Зовнішньополітичне відомство висловило жаль з приводу того, «в якому недружньому дусі у Токіо продовжують формувати у підростаючого покоління ставлення до сусідньої держави».

Нагадаємо, Росія також раніше висловлювала претензії і з приводу українських підручників, після чого Україна і Росія домовилися створити робочу групу у складі вчених-істориків з підготовки єдиного навчального посібника для вчителів історії.

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вже пообіцяв, що з 1 вересня в школах України 11-класники вчитимуться по новому підручнику історії України, який буде «об’єктивним».

Джерело>>>


77%, 33 голоси

5%, 2 голоси

0%, 0 голосів

12%, 5 голосів

7%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"ВАРТА" в інтернеті

  • 05.04.11, 00:15
Замітки співтовариства "ВАРТА" публікуються
також в:

Лінки.Канали новин.Товариство
"Варта"


Facebook

Livejournal

Список буде
розширюватись

ВАРТА


Юзеф Брандт “Варта над Дніпром”

                                          Шановні учасники і читачі співтовариства «ВАРТА»!

        Вітаю Вас з відкриттям нашого спільного проекту, який покликаний об’єднати і згуртувати на одному інформаційному терені всіх тих, кому не байдужа доля України. Хто народився або оселився на цій Богом освяченій землі з її власною історією, традиціями, цінностями і абсолютно унікальною культурою.

Співтовариство радо прийматиме учасниками всіх, хто може гордо себе ідентифікувати як "патріот", сміливо називати себе "націоналіст", не вважає образою прізвиська "бандерівець", хто не розмінює Україну на вождів і псевдопатріотів і має за життєве кредо - "Україна понад усе!"

З тих пір, як Україна стала незалежною, ворогів у неї ніколи не бракувало. Сусіди, які живилися за рахунок нашого народу, дуже не хотіли, щоб цей народ мав свою державу. Бо державу підкорити набагато важче, ніж територію; населення підпорядкувати набагато легше, ніж націю!

Перевертні і яничари, манкурти із втраченою національною пам’яттю стали основним козирем у боротьбі проти незалежної Української держави. А головною зброєю стали різні ідейки і теорійки, які мають розхитувати національну самосвідомість нашої спільноти, розсівати зерна меншовартісності, відбирати історичну пам’ять.

Мета нашого співтовариства – це утвердження української ідеї, яка століттями пробивалася із темряви гноблення до світла свободи – це самостійна, незалежна, соборна, демократична, національна держава Україна!

Публікації у нашому співтоваристві можуть містити актуальні питання, хто ми, українці, якого кореня; чому на двадцятому році незалежності нам ще так далеко до справжньої незалежності; чому дехто, як той манкурт, втратив історичну пам'ять і що треба, щоб її повернути йому; як українофоби з різних гілок влади пропагують антиукраїнську політику і через інформаційні джерела маніпулюють свідомістю недозрілого до Нації населення.

Чому саме «ВАРТА»?
Бо немає іншого шляху, як постати пильною ВАРТОЮ, щоб протистояти інформаційній навалі її ж зброєю, але правдиво-хлисткою, вдосконаленою і примноженою.


Сторінки:
1
334
335
336
337
338
339
340
341
попередня
наступна