Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Сьогодні

  • 15.04.11, 09:07
 Сьогодні вночі на думку прийшло в голову як двома словами описати тих хто знищує Україну.

українофобськокомуністичнокомсомольскономенклатурноолігархічнобандитська гідра

Довгоочікувана зустріч

 Сьогодні вранці зустріли хлопців. Самий приємний момент в цьому році.
Шкода фото не дуже вийшло.








"Русскій мір" з Білорусі вже добрався і до нас???

  • 14.04.11, 19:24
На станцiї метро "Унiверситет" у Києвi виявлено сторонній предмет.

Про це повідомила керiвник прес-служби Київського метрополiтену Надiя Шумак.

"Виявили сторонній пакет. Було викликано оперативну групу. Станція закрита на вхiд i вихiд, поїзди станцією слідують без зупинки", - заявила вона.

Прес-секретар уточнила, що детальної інформації поки немає, біля станцiї чергують автомобiлi "швидкої допомоги", пожежна машина і рятувальний пiдроздiл МНС, працівники СБУ та вибухотехнічного підрозділу МВС.

"О 17.32 виявлений підозрілий пакунок з дротами, що стирчали назовні. Пакунок виявили працівники метрополітену в так званому машинному залі, що розташований під ескалаторами", - повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко.

http://kiev.pravda.com.ua/news/4da719c3c86ec/

Є питання

"Достойна людина не йде по слідах інших людей"
Конфуцій

Вам не здається, що нас розділили? Я не про традиційне «схід – захід», «російська-українська», «православ’я - католицизм», я про те, що наш мозок розірвали якимось міфічним цивілізаційним вибором. «Ми повинні чітко сказати, що ми рухаємось до Європи і європейські цінності – є нашими цінностями» - казав Ющенко. «Такої держави, як Україна не існує» - казав Путін. «Так точно» - кивнув Янукович.

Подивіться уважно на кон’юктуру політичного ринку. Ти патріот? Тоді давай до нас. Ми націоналісти, але ми виступаємо за європейські цінності. Ми рухаємось до Європейського союзу, бажаємо влаштувати тут демократію західного зразку. Так ми проти російської мови, але ми за толерантне ставлення до мігрантів і під… вибачте, геїв. Так ми за незалежність, але усім сердцем бажаємо віддати частину свого суверенітету якійсь установі чи то Євросоюз, чи то НАТО, а бажано усім одразу…окрім Москви звісно. Так ми за УПА, але ми забули прочитати ідеологічну програму ОУН, адже там не слова не було про демократію, а лише про націократію. І Микола Сціборський вдало описав, що являє собою по - суті демократія. І ми вже найшли докази того, що українці були від початку свого зародження природженими демократами, а князь Святослав та Богдан Хмельницький вже крутяться бідні в домовині як дзиґа.

Придивіться уважно, вам Євросоюз нічого не нагадує? Мені вже смердить «совєтським союзом». І коли Симоненко каже, що «Євросоюз живе по заповітам Леніна» не треба посміхатись, бо так і є. В чому різниця? Так там прапор синій, а в союзі був червоний, але й там і там п’ятикутні зірочки, як і на прапорі США. Це не просто спостережність, в цьому є суть, але не будемо влазити в езотеричні доктрини. Ах, так там є свобода і немає репресій, чи не так? Згадайте справу Дем’янюка або Граффа, згадайте Гуантанамо. Капіталізм кажете? Почитайте Маркса – коммунізм і капіталізм є два брати - близнюки. І коріння демократії і коммунізма одне – гасла масонів часів французької революції. 

Ах так ти не підтримуєш цю ідею? Тоді ти москальский запроданець!

Так ти проти Євросоюза і США? Тоді welcome to «русскій мір». Ми проти того всього, що перелічено й бажаємо відновити великий союз України з Росією. Тільки «Велика Росія» врятує і бла, бла, бла. Підпади під лапки Кремля, зненавидь усе українське, як австрійську чи то жидівську видумку. Ну а те, що в Кремлі засідає та сама комуноїдно - гебіська кліка, що прийшла до влади за американські гроші – то нічого. Адже ми тепер «рускіє» і єврей Мєдвєдєв нам ближче негра Обами, викидень КДБ Путін рідніший за єврея Саркозі. Чи не так?

Ах ти проти цієї ідеї? Тоді ти америкосовсько – жидівський запроданець, фашист недобитий!

І ось сидить уже такий собі Морфеус і простягає вам дві пігулки – синю та червону. Обирай кому продаси Україну – синьому Євросоюзу чи червоному Кремлю. Ковтни її і ти прокинешься під чужим прапором, обирай яка матриця вигідніше. Іншого не дано, чи не так?

І хай кожний задасть собі питання: хто цей Морфеус? Яку пігулку ковтнути чи може краще залишитися при своєму глузді і не треба ковтати психоделіків?

                




58%, 25 голосів

0%, 0 голосів

23%, 10 голосів

19%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Щастя

  • 14.04.11, 13:22
Подяка за фото [info]did_panas23   

Военная доктрина Украины:дискредитация власти – угроза безопасти

  • 14.04.11, 13:01
В новой военной доктрине Украины, принятой 13 марта Кабмином, закреплен отказ от вступления в НАТО, определены новые угрозы безопасности страны, к которым причислена поддержка политических сил, неправительственных организаций, чья деятельность направлена на дискредитацию власти, пишет “Коммерсантъ-Украина” в статье “Украина держит оборону”.

В документе приводятся не только внешнеполитические риски возникновения военных конфликтов, но и внутренние. По сравнению с предыдущей редакцией, где главными внутренними угрозами назывались неудовлетворительное состояние вооруженных сил и деятельность экстремистских и сепаратистских организаций, их перечень расширился. Теперь, помимо проявлений сепаратизма внутри страны, угрозой считается “вмешательство во внутренние дела, осуществляемое с помощью информационного влияния, экономического давления, финансовой и моральной поддержки отдельных политических сил, неправительственных организаций”, чья деятельность направлена на дискредитацию власти.

В новой военной доктрине четко прописана политика внеблоковости Украины, тем самым отказавшись от перспективы вступления в НАТО. “Украина придерживается политики внеблоковости, расценивает ее как важный фактор снижения напряженности военно-политической обстановки в регионе”,– говорится в документе. По словам экспертов, именно отказ от перспективы участия в военных блоках послужил причиной того, что в Украине решили обновить военную доктрину.

Особенно примечателен пункт о том, что будет считаться началом военного конфликта внутри страны:
 “любые действия (акции) не предусмотренных законом военизированных или вооруженных формирований, которые направлены на захват государственной власти или изменение конституционного строя путем насилия; возникновение межнациональных или межконфессиональных столкновений; блокирование или захват особо важных объектов или территории, сопровождающиеся насилием над гражданами; дезорганизация деятельности органов государственной власти и местного самоуправления”.

Тимошенко теж не вирізняється грамотністю. ДОКАЗ

  • 14.04.11, 08:40

Юлія Тимошенко звинувачує чинну владу у крадіжці в країни шельфу Чорного моря.

"У казці Корнєя Чуковського крокодил гасив синє море. А "наші" аллігатори Чорне море сьогодні вкрали. Уряд уклав мирову з Venko. Нема слів. Орда!" - написала вона у своєму Twitter.

"Сьогодні мафія забрала шельф Чорного моря. Шельф-це весь стратегічний запас нафти та газу України. Янукович, шельф на Кіпр не вивезеш! Повернеш!", - наголосила Тимошенко.

Як відомо, у середу Кабмін затвердив мирову угоду з компанією Vanco Prykerchenska Ltd.

Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович.

Тимошенко написала назву компанії Vanco з двома помилками. Слово алігатор пишеться в українській мові з однією "л". Та й "Корнєй" логічніше писати як "Корній".

Ключові слова для пошуку: грамота

Джерело: Українська Правда

Александр Данилюк: «Оппозиция не стимулирует людей к протестам»

 

Сразу после Налогового майдана 2010 года один из его лидеров, руководитель Гражданского движения «Спільна Справа» (укр. «Общее дело») Александр Данилюк стал заместной персоной украинского Интернета. До россиянина Навального ему, конечно, ещё далеко, но предпосылки к этому уже есть, поскольку свою деятельность возглавляемое им объединение представителей малого и среднего бизнеса распространяет далеко за пределами Сети. А 14 мая активисты и вовсе проведут Общеукраинский День Гнева.

Кто же такой Александр Данилюк? Что он из себя представляет? Кто за ним стоит? Почему другие лидеры предпринимательских профсоюзов зовут его «провокатором», а под конец 10-дневной акции на Майдане Независимости его перестали пускать на сцену? По каким причинам Партия регионов без боя захватила сцену и привела милицию? Обо всём этом UAINFO беседует с самим фигурантом слухов и кривотолков, молодым, амбициозным и, как оказалось, уже видавшим виды уличным оппозиционером.

Когда было создано движение «Спільна Справа»? Кто инициатор?

ЧИТАТИ ДАЛІ 

14 квітня - Смолоскипний Марш Коліївщини


14 квітня 2011 року Черкаська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та Черкаська обласна молодіжна громадська організація "Сокіл" проведуть Марш Коліївщини в Умані. Адже саме Умань є визначним місцем у історії, зокрема національно-визвольного повстання гайдамаків під проводом Максима Залізняка та Івана Гонти у 1768 році.

Свободівці пройдуть центральними вулицями Умані, щоб нагадати українцям про боротьбу за соціальну та національну справедливість, яку у XVIII столітті проводили гайдамаки та вшанувати пам'ять цих самовідданих та полум'яних борців проти чужинського гніту, духовної окупації та поневолення.

Збір о 19-30 біля Хреста борцям за волю України у парку на Садовій вулиці.

Запрошуються усі бажаючі.

Оновлена інфа по тризубівцям

  • 13.04.11, 21:13
 Андрій Парубій  Усім дуже дякую за підтримку! Хлопці лишаються в Запоріжжі, бо завтра в 11.00. Продовження засідання суду ! Але вони проведуть цей вечір з батьками,котрі приїхали на суд! До речі адвокати переконують,що максимум можуть дати умовно! Отже для хлопців це божевілля напевно закінчилось!