Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Ваш - з рогами - буде з вами)

Світлина від Український інформаційний простір.

Люди пишуть, Гундяйку приберуть скоро. 

Важка замітка


Світлина від Бессмертный барак.



В начале декабря 1930 года в Харьковском оперном театре состоялся Съезд народных певцов Советской Украины, куда из разных областей были свезены 337 делегатов. Основная задача Съезда - привлечение народных певцов к социалистическому строительству. После съезда, под предлогом поездки в Москву, незрячих участников погрузили в эшелон и подвезли к окраинам станции Казачья Лопань (Харьковская область). Поздно вечером кобзарей и лирников вывели из вагонов в лесополосу, где были заранее вырыты траншеи. Построив незрячих кобзарей и их малолетних поводырей в одну шеренгу всех расстреляли. Тела расстрелянных засыпали землей. Музыкальные инструменты сожгли рядом. Борьба с кобзарством велась не один год. Исследователи утверждают, что народных исполнителей хватали и расстреливали, как нищих и бомжей. А скрывать следы расправы людей "без прописки" было несложно. 


Світлина від Бессмертный барак.


Більше тут

Залишу тут для себе

  • 28.11.18, 16:26
Знаете, в чем прелесть этого, пусть и весьма половинчатого ВП?

Оно сразу показало, ху из ху.
Со многими и до него всё было ясно, но теперь все пазлы сложились четенько.
Разделение на граждан и "простий нарід" настолько яркое, что хоть мелом круг обводи. Воистину - простота хуже воровства.

Граждане тихо (и громко) хихикают, нарид паникует.
Граждане вступили в войну в марте 2014 года, нарид же не хочет видеть эту войну даже в ноябре 2018.
Граждане проверяют рюкзаки (мужчины - боевые, женщины - медицинские), нарид интересуется, будет ли мобилизация и не перекроют ли границы.
Граждане докупают патроны и перевязочные средства, нарид - соль (блд, почему соль???) и гречку.
Граждане стебутся в ФБ, нарид тупо репостит российские фейки и вбросы.
Граждане понимают, что без адекватного руководства не победить, нарид же в своей ненависти к Порошенко не заметил, как полюбил Путина.
Граждане ждут нашей победы, нарид - окончания войны (хоть их эта война никак не коснулась).
Граждане хотят, чтобы была Украина, нарид - хоть Малороссия, хоть Новороссия, лишь бы кормили и били не часто.

И кем вы будете - гражданином или наридом - решать только вам.

Искренне ваш, Роберт Хайнлайн.

Алгоритм всьопропальщіка. Не моє, ділюсь. Матюки, 18+

  • 27.11.18, 14:01
Інструкція, шо робити, коли вводиться воєнний стан

1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку “ПІЗДЄЄЄЦ, ВСЬОМУ ПІЗДЄЄЄЄЦ!!!!”. Кажи шоб вони це поширювали в геометрічній прогресії

2. Пиши во всі соціальні мережі побільше постів, шо всьо пропало, піздєц і ми всі помремо, хунта і все таке. Пости сопровождай картінкамі Вєлікой Дєпресії США 30-років.

3. Діставай великі чумайдани, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх, включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо піздєц скоро. Пизди тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить.

4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй нахуй акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо піздєц. Гроші ховай в труси - так і ходи завжди.

5. Не забувай: ВСЬОМУ ПІЗДЄЦ!

6. Купи рибальську лєску і кручок, бо скоро піздєц і їжи не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак - пригодяцця під час голоду.

7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно піздєц. За інтернет плати, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро піздєц. За мобільний зв'язок теж плати, шоб координувати набігі на АТБ можна було.

8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі, бо піздєц. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоб тебе не помітили.

9. Не пускай дітей в школу і садік, розбери машину на запчастини, бо пісдєц і хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай.

10. І головне: побільше волай ПІЗДЄЄЄЦ! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.