Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Юля. Мій погляд.Перша частина.

              Оце дивлюся я, що роблять з Юлією Тимошенко, і не дивуюся. За інши почуття не буду казати. А чому не дивуюся, та тому, що очикував на щось подібне. Зрозуміло було, що ця гнила, смердюча,  комуно-бандитська шушваль, буде саме так себе поводити. А робить це вона від люті, від тупої  заздрості, від того, що їм ціна тридцять сребреників, а її купити, вони не можуть і за мільярди. Тому, що вона розумніша за всіх них разом взятих. Тому що, будь-кого з них вона може розмазати по підлозі, і мокрого місця не залишити. Тому що, вона красуня, а їхні червоні пики, що заплили жиром, нагадують мавп'ячи зади.
                І тому вони поводять себе ось так -




       
                 Хто-небуть віддає собі звіт, що по всій цій зграї, судять про нас всіх? Вони ж зараз при владі. Начебто ми їх обрали. Відповідно, вони кращі за нас.Хто-небуть хоче бути схожим на них?
                          Так, не буду далі про цю погань. Я про інше хочу написати.

                Добре, якби тільки ці гавкали, але і серед людей, також є бажаючи додати свій голос до цього хору. Це мене одразу вгоняє в ступор. В чому справа? В них очей нема? В них пам'яті нема? Чому, за рівнем ненависті до Тимошенко, вони доганяють оту сволоту?
                Я намагався це з'ясувати, але все зводилося до одного, що вона крадійка. Коли запитуєш, а що вона вкрала, то чогось зрозумілого, виразного, мені ні разу не доводилося чути. Ну, і, що в неї в партії багато зрадників, і сама вона, погана патріотка. Що, начебто, весь час заважала Ющенку.
                         Отже, вимальовуються два напрямки фобій. Кримінальний, та політичний.
               Одразу скажу, що Юля, не є для мене ідеалом українського політика. Як на мене, вона більше державний політик, ніж українській. То біш, в якій би державі вона не жила, вона буде цю державу захищати. Здебільшого тут, здається, спрацьовують ії амбіції. Тому що, історію, культуру, традиції українців, вона, м'яко кажучи, знає мало.
               Когось рівного їй, я поки що не бачу. Мені можуть заперечити, що є один, не буду називати його прізвища, щоб не спровокувати сварок. Можливо, але не зараз. Такі, як Саакашвілі, не з'являються в кожній країні, як гриби. Йому, цьому політику, потрібно ще завоюювати собі авторітет. Пройти, як Юля, крізь вогонь, воду, та мідні труби. Тим паче, що  навколо нього багато туману, чуток, неоднозначності. Ми, думаю, пам'ятаємо супернационаліста з КУН, Івченка. Який полюбляв міняти мерседеси ледве не щомісяца. Це для нього виявилося головне. Не держава, і не нація.
                І тому, я, поки що Юлі вірю. Саме Юлі, а не партії. У партії, ще попереду становлення. В цьому ми відрізняємося, на жаль, від європейськіх країн. Які вже пройшли цей шлях, і лідерськіх партій там нема. Точніше є, як виключення. Як атавізм. Їх вплив дуже малий, та тимчасовий.
                Повернуся до тих двох напрямків. Кримінального та політичного. Звісно, я не фаховий дослідник. Не слідчий, і не політолог. Я, звичайний обиватель. І ось, з точки зору обивателя, без цифр, спробую викласти, що я бачу, і що стосовно того, що бачу, думаю.
                  Стосовно того, що Юля щось крала. Знов запитую, що вона вкрала? Може, хто-небуть тицьнути пальцем, і сказати, ось, оце вона вкрала? Або надати номери рахунків в іноземних банках? Реальні номери, а не зі стелі.
                  Те, що в неї є гроши, і вона може дозволити собі відпочити на дорогих курортах, так я хочу нагадати, що в політику вона прийшла з бізнесу. А як працює наш бізнес, в яких умовах, по яких правілах ( вірніше при їх відсутності), які наши суди, міліция, прокуратура, мабуть всі знають. Набагато більший бізнес робиться саме там.
                  Допускаю, що вона ухилялась від податків, допускаю, що давала хабарі. А скажить, хто з бізнесменів, та навіть зі звичайних підприємців, цього не робив? І це не їх провина. Це провина держави, що вона не створила цивілізованих умов для ведення бізнесу. Це провина чиновників.Це і наша провина, що ми обирали таких політиків, які приймали на роботу таких чиновників.
                  Так, Кучма в свій час знищив її головний бізнес. Але, я не думаю, що вона  настільки наївна, щоб не зберегти хоч якусь частину грошей. Та і деякий бізнес в неї залишився. Наскільки я знаю, їй підконтрольний АТБ, і ще щось. Даю майже 100%, що зараз, при цій владі, вони працюють прозоро, без будь-яких порушень. Інакше, самі розумієте, що би, з ними, вже було.
                   Потім, вона вже працювала тільки на державній службі. Так, підтверджую, зараз це клондайк для крадіїв. Але, скажить, як вона використала цей клондайк? Де її Межигір'я? Де її палаци в Криму? Пам'ятаю, колись журналісти їздили в Крим з метою знайти палаци Януковича та Тимошенко. Палац Януковича знайшли, а Юлін ні.
                   Так, що, поки я сам не побачу, що саме вона вкрала, то буду вважати подібні твердження, як "богословщину". Прошу не пов'язувати цей термін з Богом. Хіба що зі словом. З брудним словом.

                             Далі, політична складова. Щодо того, що Юля в усьому винна, що вона всіляко заважала Ющенку.
                             Давайте з самого початку. Буду намагатися стисло, думаю, що навіть якісь факти загублю.
                   2004 рік. Осінь. Вибори Президента. Юлія Тимошенко знімає свою кандидатуру на користь Ющенка. Вірніше, вона навіть і не балотувалася. Одразу почала працювати на його перемогу. Це тут вона йому заважала?
                  Отруєння Ющенка. Чи хрен його знає, що там було. Тим не менш, Ющенко в лікарні, і повністю позбавлений можливості вести виборчу кампанію. Юля все це бере на себе, і майже місяць, їзде по всій країні, замість Ющенка, агітуючи за Ющенка. Можливо вона тут йому заважала?
                   Ющенко Президент. Це тільки зараз я уявляю, яких душевних мук, та  з якими матюками, він призначив Юлю прем'єр-міністром. І в той же час, призначає Генпрокурором Піскуна. Ставленніка Януковича. Тим самим дезавуювавши своє головне гасло на виборах - "Бандитам - тюрми!" Тут Юля винна?
                   Мало того, Ющенко похерял і всі свої решта обіцянок. Ці, так звані, 10 кроків. Якщо щось з них виконувалося, так це робила Юля. Це так вона йому заважала?
                   Окрім того, Ющенко створює паралельний уряд в Раді Безпеки. Начолі з Порошенко.І почав потихеньку гадити Юле. Поки потихеньку. Через декілька років він буде це робити відкрити, неприховано, з ненавистю та люттю. Це Юля винна. так?
                   Порошенко попався на корупції. Ющенко звільняє його. І чомусь, з незрозумілих причин (враховуючи, що перед цим він казав, що Юлін уряд, найкращий уряд, який був в Україні), звільняє прем'єр-міністра Тимошенко. І тут Юля винна?
                   В той час, коли Юля повертала, по суті, вкрадену у держави Криворіжсталь, Ющенко провадив оборутку з Януковичем по Межигір'ю. Вивів її з підпорядкування ДУСі, передав в уряд, де в той час прем'єр-міністром вже був повністю підконтральний йому Ехануров, ну і далі відповідними махінаціями Межигір'я опинилося під Януковичем. Знов Юля винна?
                   Але перед тим, Ющенко, звільнивши Юлю, домовляється з Януковичем,  фракція ПРУ голосує за Еханурова. Яким боком тут Юля?
                   Пишуть текст задовгий.
                   Більша, але ще не повна версія тут -
http://getbanditiwtaokupantiv.blogspot.com/




счетчик посещений
35

Коментарі

111.06.11, 22:56

однієї фото достатньо й не читати всього щод зрозуміти зміст і не псувати собі нерви........

    211.06.11, 22:57Відповідь на 1 від Andy-Chief

    однієї фото достатньо й не читати всього щод зрозуміти зміст і не псувати собі нерви........Ага, там спогади не дуже приємні.

      311.06.11, 22:59

        411.06.11, 23:02

        анімашка

          511.06.11, 23:03Відповідь на 4 від _A-S_

            611.06.11, 23:07

            їхні червоні пики, що заплили жиром, нагадують мавп'ячи зади

              711.06.11, 23:11Відповідь на 6 від Francisk02

              їхні червоні пики, що заплили жиром, нагадують мавп'ячи задиХіба ні? Можливо ще є більш влучне визначення. Відразливі харі.

                811.06.11, 23:13

                Розумніша - це точно. "Краще з мудрим загубити, ніж з дурнем знайти"

                  анонім

                  911.06.11, 23:14

                  интересно это к чему "комуно-бандитська" она не коммунист а Б****
                  Нечего приписывать того чего нету (не сейте ложнуюинформацыю! )
                  тридцять сребреників мы вроде живем в 21м веке и подобной валуты уже как с век нету (не теряйтесь во времени господа! )
                  ___________________________________
                  Остальной текст перебирать не стал

                    1011.06.11, 23:16Відповідь на 9 від анонім

                    интересно это к чему "комуно-бандитська" она не коммунист а Б****
                    Нечего приписывать того чего нету (не сейте ложнуюинформацыю!)
                    тридцять сребреників мы вроде живем в 21м веке и подобной валуты уже как с век нету (не теряйтесь во времени господа!)
                    ___________________________________
                    Остальной текст перебирать не стал
                    Ну, і не треба. Йдіть собі з Богом. Або з бісом.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна