хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Інформаційний бюлетень

Випуск № 30 від 11 серпня 2011 року



Суддя федерального суду США – Україна на межі прірви

Суддя Федерального суду США Богдан Футей заявляє, що Україна опинилися на межі прірви. За його словами автори Конституції України розуміли, що система, в якій виконуються забаганки однієї людини, система, в якій певне коло осіб може порушувати Закон – не може називатися демократичною.

«Процесуальні порушення в судовому процесі над Юлією Тимошенко ставлять питання за рамками вини чи невинуватості особи, яка є лідером опозиції», - пояснює Богдан Футей, - «Постає питання захисту основних свобод, закріплених у Конституції».

«На тлі цих порушень», - пише Богдан Футей, - «Я хочу запитати: де українська юридична громадськість, де Пленум Верховного суду України?» Після цих подій, на думку Федерального судді США, Україна опинилися на межі прірви з пошкодженим іміджем.

«Якщо ж Конституцію розглядають, як щось, що можна порушити в незручній ситуації, то такий закон є лише словами на папері і не зможе забезпечити свободи, за які боролися українців. Без цих свобод, майбутнє України, як демократичної нації, є в небезпеці», - підсумовує свою заяву Богдан Футей.

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/ru/news/view/178245/amerikanskiyi_sudya_ukraina_okazalas_na_grani_propasti


Апеляційний суд підтримав репресії проти Тимошенко

Апеляційний суд Києва відмовив у перегляді рішення судді Кіреєва про арешт Юлії Тимошенко. Апеляція навіть не була взята до розгляду на підставі відсутності норми в Кримінальному кодексі, яка б дозволяла переглянути рішення судді під час проведення судового процесу

«Єдина можливість добиватися звільнення з під варти Тимошенко – постійно клопотати про зміну запобіжного заходу перед Родіоном Кіреєвим», - сказав журналістам адвокат Микла Сірий і пообіцяв, що захист це робитиме постійно.

Більше про цю новину читайте: http://nbnews.com.ua/news/7900/

http://gazeta.ua/articles/politics/_prokuror-poyasniv-chomu-apelyacijnij-sud-vidmoviv-timoshenko/394642


Європейський оглядач: Україна перетворюється в напівдиктатуру

Відомий європейський журналіст Конрад Шулер вважає, що наша країна перетворюється у напівдиктатуру. «Раніше Євросоюз реагував на сповзання України до авторитаризму попередженнями, котрі швидше виглядали занепокоєнням, ніж насправді чинили опір», - вважає журналіст і уточнив, що м`якість європейців пояснюється тиском Росії.

«Однак арешт найважливішого опозиційного політика України змінив ситуацію, - вважає Конрад Шулер, - «Європі доводиться відстоювати довіру до себе і якщо зараз вона буде вести себе, ніби нічого не відбулося, тоді в Білорусі та інших місцях радісно вкажуть на те, як демократи дозволяють купувати свої принципи»

«Україна, в якій буде царювати авторитаризм, без працюючих судів, без гарантій дотримання законності для інвесторів не буде мати жодної цінності для Європи… терпимість до цього режиму сьогодні нічого не принесе, - підсумовує журналіст і закликає Європу до дій, до санкцій проти окремих представників режиму.

Більше про цю новину читайте: http://www.aif.ua/politic/news/38327


Переговори Януковича і Медведєва – очікуваний провал

Переговори Януковича і Медведєва в Сочі закінчилися нічим. Період стабільності в російсько-українських відносинах закінчився, - пишуть ЗМІ. Сторони не змогли дійти згоди ні по газовому питанню, ні з питання держаних кордонів.

Газета «Комерсант ъ » прогнозує, що уряди двох країн вже готується до нового газового протистояння.

Київ вимагає від Москви зниження ціни на газ, а Москва готова йти на поступки лише в обмін на газову трубу і приєднання України до Митного союзу. Газета «Московськие новости» відзначає, що в якості інструменту тиску на партнерів українське керівництво розглядає судовий процес над Юлією Тимошенко.

Більше про цю новину читайте: http://dengi.ua/news/85233_Peregovory_Yanukovicha_i_Medvedeva_v_Sochi_zakonchilis_nichem_.html
11

Коментарі

112.08.11, 12:48

    Гість: Світанок

    212.08.11, 13:20

    Дякую Тарасе. Проплюсую і відправляю друзям. Стаття вчасна і вельми корисна.

      312.08.11, 13:59

      Санкції до представників режиму - дуже дієвий засіб. Хвоти попіжимають одразу.
      Накшталт Росії - нмд навіть нинішня влада все більше і більше усвідомлює, що краще мати 10 ворогів, ніж одного такого "друга". До них починає доходити, шо хапнути на тлі хороших відносин з Росією не вийде, тому залишаєтся одне - шлях до Європи.
      А з Тимошенко по кінцівці все буде нормально, ось побачиш.

        412.08.11, 15:43

        Що посієш - те й пожнеш.

          512.08.11, 15:47Відповідь на 3 від Танк_

          А можете пояснити, чому Тайвань може самотужки дати раду з Китаєм і при тому не ставати рабом США, а ось Україна має до когось у прийми проситись?
          Ми є країна надможливостей! Коли вже це зрозуміють???
          Геть від Росії і нафік ту дурнувату Європу!

            Гість: Лагуз

            612.08.11, 15:58

            Дякую за, як завжди, чудово викладені новини

              712.08.11, 16:01Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Тайвань САМОТУШКИ? Це вас хтось обдурив, я перепрошую...
              Накшталт раші слова не скажу, але чим вам Європа не догодила? Ви за політику ізоляціонізма, чи що? Це вже ідеологією чучхе пахне. Поодинокі країни приречені у глобалізованому світі. Навіть такі могутні, як Китай або США. І взагалі, ви про міжнародний розподіл праці чули? Майже неможливо забезпечити себе всіма необхідними товарами належної якості. Тому треба навести лад в своїй хаті, знайти свою унікальну нішу, та ставати поруч з розвиненими країнами у вирішенні глобальних проблем - екологія, зміна клімату і тепе. Рівними серед рівних. Ось якою має бути мета.

                812.08.11, 17:19

                Почерпнула для себе новини. Дякую за статтю.

                  Гість: Рус с kija

                  912.08.11, 17:22

                    Гість: Деферио

                    1012.08.11, 17:36

                    Европе и Сша надоело жать руку насильнику!Идиоту Яныку .Свободу Украине!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна