Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Резолюція XI з’їзду ВО «Батьківщина»

Резолюція XI з’їзду ВО «Батьківщина» «Про припинення політичних репресій в Україні та звільнення політичних в’язнів – Юлії Тимошенко та Юрія Луценка»

РезолюціяXI з’їзду ВО «Батьківщина»
«Про припинення політичних репресій в Україні та звільнення політичних в’язнів – Юлії Тимошенко та Юрія Луценка»
 
Ось уже два роки поспіль Україною править не влада, а організоване злочинне угрупування на чолі із президентом Януковичем. Методи його політики нічим не відрізняються від бандитських. Фактично при владі перебуває кримінал, який злився із державним апаратом та олігархами в небезпечному і катастрофічному для України симбіозі.
 
Ця банда грабує державу, її народ, знищує все національне, в них немає почуття відповідальності за країну, відсутній патріотизм, поняття національного інтересу, їм чужі українська мова та культура, європейська перспектива, права людини та моральність в політиці.
 
Результати своєї діяльності вони оцінюють між собою лише за одним параметром – сумою вкрадених і виведених за кордон бюджетних коштів, кількістю золотих унітазів, величиною та розкішністю маєтків, побудованих на вкрадені в народу гроші.
 
Саме за допомогою бандитських методів кримінально-олігархічний режим Януковича намагається заткнути рота опозиції, знищити її лідерів та прихильників за будь-яку ціну та в будь-який спосіб. Основним каральним загоном бригади Януковича стала судова та правоохоронна система, яка сьогодні не виконує своїх законних і конституційних функцій по захисту прав громадян, а лише обслуговує репресивні забаганки режиму.
 
За особистої вказівки Януковича, через сфальсифіковані кримінальні справи за гратами опинилися лідер Об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко, інші опоненти чинної влади, зокрема Юрій Луценко.
 
Беззаперечний факт наявності політичних репресій та політичних в’язнів в Україні було офіційно визнано рішенням Європейського суду з прав людини у справі Юрія Луценка. Переконані – це не перше і не останнє рішення, яке викриває протизаконні механізми розправи над політичною опозицією в Україні зі сторони влади Януковича.
 
Однак вже всім очевидно, що скільки б не було винесено об’єктивних рішень Європейського суду по справах політичних в’язнів в Україні, як би сильно не поглиблювалася міжнародна ізоляція нашої держави –  схаменутися та повернутися на демократичний шлях розвитку ця влада не здатна за визначенням.
 
Саме тому, ми вже не звертаємося до цього кримінального режиму з вимогою справедливого судочинства, оскільки розуміємо, що він до тремтіння у колінках боїться Юлії Тимошенко та Юрія Луценка на свободі. Саме тому, ми вже не вимагаємо від Януковича звільнити політичних в’язнів, оскільки розуміємо, що наскрізь злочинна діюча влада на це ніколи не піде.
 
Ми просто попереджаємо: що після того, як Об’єднана опозиція «Батьківщина» переможе на парламентських виборах та сформує демократичну більшість у Верховній Раді, усі хто винен в політичних репресіях в Україні, усі хто займався фальсифікацією кримінальних справ будуть покарані по всій суворості закону.
 
Ми гарантуємо, що Юлія Тимошенко, яка є політичним лідером Об’єднаної опозиції, Юрій Луценко, інші політичні в’язні будуть звільнені та повністю реабілітовані. Ми відновимо в країні законність і справедливість для кожного громадянина, незалежно від його політичних та релігійних поглядів, фінансового і соціального статусу.
 
Усі незаконні та антиконституційні рішення органів влади, зокрема, Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Конституційного Суду та інших судів будуть переглянуті та скасовані.
 
Ми повернемо Україну на європейський і демократичний шлях розвитку та виведемо її із міжнародної ізоляції.
 
Українці матимуть справедливу державу, чесну владу та гідне життя!

4

Коментарі

130.07.12, 14:00

Ця банда грабує державу, її народ, знищує все національне, в них немає почуття відповідальності за країну, відсутній патріотизм, поняття національного інтересу, їм чужі українська мова та культура, європейська перспектива, права людини та моральність в політиці.

    Гість: Світанок

    230.07.12, 17:28Відповідь на 1 від Aмaзонка*

    Бо в них одна звивина у мізках і та запрограмована на грабіж, але ми всі винуваті, що допустили до такого.

      330.07.12, 17:32

      Нинішні гілки влади (парламентська та президентська) не є легітимними. Парламентська тому, що час її повноважень сплив ще у 2011 році, президентська тому, що народ обирав президента з ІНШИМ колом повноважень, аніж ті, які він зараз присовокупив.

      Тож чи варто приймати участь у засіданнях ВР та інших заходах нелегітимної влади.

        430.07.12, 17:39

        "Українці матимуть справедливу державу, чесну владу та гідне життя!"
        Допоможемо?

          530.07.12, 18:31

          Влада достойні нащадки Золотої орди. Вся їх поведінка це повністю скопійована поведінка монголо-татар, які століттями грабували нашу землю.Янукович отримавши ярлик на правління улусом Україною від хана Путіна, за підтримки (рускіх) татарського та фінського етносів Донбасу, повинен сплачувати данину орді, (в 2010 було сплачено харківськими угодами),адже в країні налагоджено поголовний збір податей опричниками(міліцією) з "підйомом" грошей "на верх". І в мене таке враження що "великий князь", прокрався, і тепер якщо ми не завадимо, то хан, як це вони робили раніше, буде вимушений послати своїх басаків навести лад.