Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

У Києва відкрили фото-виставку,до річниці ув'язнення Ю.Тимошенко

КИЇВ. 5 серпня. УНН. У наметовому містечку опозиції в Києві на Хрещатику відкрилася фото-виставка, присвячена річниці перебування лідера ВО "Батьківщини", екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко за ґратами. Про це УНН повідомили у прес-центрі Київського регіонального штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина".

До експозиції увійшли 365 фотографій із хронології протистояння незаконному судочинству  та боротьбі опозиційних сил із репресивним апаратом влади.

За словами керівника столичного штабу опозиції Юрія Одарченка, сьогодні Юлія Тимошенко засуджена до семи років позбавлення волі, але це не позбавляє її впливу на політичні процеси як в  Україні, так і у світі.

Біля входу до Печерського суду опозиціонери випустили в небо 365 голубів. Як пояснили у штабі, по птаху за кожний день, проведений Юлією Тимошенко в неволі.

Для виставки використані світлини з архівів Всеукраїнського Об’єднання "Батьківщина" та  Київського осередку партії. Експозиція демонструватиметься в наметовому містечку протягом місяця.

unn

4

Коментарі

15.08.12, 21:51

Свободу Юлії Тимошенко!

    25.08.12, 22:39Відповідь на 1 від Alter ego*