Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Втеча Юлії Тимошенко з в’язниці? Цікава провокація!


 
Станіслав Овчаренко

Цікава ця провокація із втечею не сюжетом чи планом, не методами – ні, а саме бездарністю замислу та складом учасників такої провокації.

Тут ми бачимо дві складові:

 

1.  Мрія, щоб САМА Юлія Тимошенко наразилася на провокацію, після якої вона б фізично загинула «випадково».

Ми раніше, у минулому році писали, що влада ладна убити лідера опозиції (єдиної дійсно дорослої людини в опозиційному середовищі) – але ПІСЛЯ її тимчасового визволення. Тимчасового – тобто від моменту визволення до фізичного знищення щоб було мало часу. І загибель повинна бути «випадковою».

Але кваліфікації у людей Януковича обмаль через тотальну деградацію силових органів в Україні. Як у чекістів Леніна та Сталіна не вийде – ті керувалися послугами ще дореволюційних професіоналів.

Саме тому зараз з чиєїсь мудрої голови вирішили залучити цілий загал провладних ЗМІ, включаючи електронні, до сповіщення, що Об’єднана Опозиція хоче силою вирвати Юлію Тимошенко з в’язниці – і почали вже розкривати сценарії та методи такої втечі. Це – «Сегодня», «Главком», «Главред» та інші.

Навіть Мустафа Найєм долучився.

Це було необережно: усі ці видання та автори виявили себе як проплачені провокатори, які керуються з одного центру (одночасним та гучним виступом). Найєм, як «чесний» журналіст (є така категорія – не забули?) навіть дорікнув українцям, що росіяни більше хочуть силового визволення Юлії Тимошенко, ніж слабосилі українські опозиціонери…

Але наша читацька публіка вже навчена довгою історією інформаційних провокацій – і знає, чого влада хоче від ЮВТ: щоб та підставилася – а потім її «при попытке к бегству…».

 

2. Але наші «чесні та неупереджені» не були б самі собою – якби навздогін не кинули грудку бруду: Юлія Тимошенко мусила б тікати… в Росію!

Не на Захід, де її природне середовище і де її рідні та однодумці – а саме в путінську Росію.

Цим Найєми та інші «Главкоми» видали себе з головою:диктаторський режим Путіна схожий з режимом Януковича і вони залюбки допомагають ожин одному у відлові противників режиму Путіна та Януковича.

Ми якось забули (така вже коротка українська історична пам’ять) – що Україна екстрадувала двох кавказьких супротивників Путіна у Росію на смерть. Як раніше Ющенко віддав 11 узбецьких опозиціонерів Карімову – теж на смерть.

І що – Путін буде переховувати Тимошенко і не віддасть Януковичу? Це думка достойна саме Найєма та якогось Кушнірука.

 

3. Дуже красиво – якщо не вбити – так заплямувати репутацію перед виборами «співпрацею з Москвою» лідера демократичної опозиції ЮВТ перед українською громадськістю.

Те, що це не вдалося – не заслуга «чесних» та «об’єктивних». Це –

а) зрілість української спільноти та

б) низька кваліфікація помічників Януковича зі ЗМІ.

 

4. Нагадаємо загальновідомі факти:

- партія регіонів співпрацює з «Єдиною Росією» та Комуністичною партією Китаю

- «Батьківщина» Юлії Тимошенко співпрацює з Європейською народною партією, де ЮВТ вважають своєю

- за часів Януковича українській армії заборонено вести контррозвідувальні заходи проти Російської Федерації

- Юлія Тимошенко свого часу надрукувала у іноземному журналі «Стримати Росію!». Вона ніколи не пропагувала себе як прибічниця інтеграції у «Русскій мір»….

- ні російське керівництво, ні російське населення не висловлювало співчуття ув’язненій Юлії Тимошенко – там вистачає власних політв’язнів.

 

5. Це – не складно розуміти, але крапки над і треба ставити весь час – бо замутити голову досить легко навіть людині зі здоровим глуздом.

Якщо людей багато, у натовпі – це зробити набагато легше – вступає у дію принцип «масового зараження» (див. Ле Бона чи Ортега-і-Гассета). 

Станіслав Овчаренко

svetiteni

8

Коментарі

Гість: Світанок

129.07.12, 22:27

Україна екстрадувала двох кавказьких супротивників Путіна у Росію на смерть. Як раніше Ющенко віддав 11 узбецьких опозиціонерів Карімову – теж на смерть - це всі вже знають, та не так страшні ці Главкоми, Наєми і друга вся проплачена нечисть, як свої продажні яничари, які за шмат гнилої ковбаси і батька рідного продадуть.

    229.07.12, 22:28Відповідь на 1 від Гість: Світанок

    Україна екстрадувала двох кавказьких супротивників Путіна у Росію на смерть. Як раніше Ющенко віддав 11 узбецьких опозиціонерів Карімову – теж на смерть - це всі вже знають, та не так страшні ці Главкоми, Наєми і друга вся проплачена нечисть, як свої продажні яничари, які за шмат гнилої ковбаси і батька рідного продадуть.

      Гість: lyo Dnepr

      329.07.12, 23:04

      Мустафа - засланный сучонок. Хорошо его Портников "отхлестал" у себя на политклубе

        430.07.12, 01:06Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Мустафа - засланный сучонок. Хорошо его Портников "отхлестал" у себя на политклубеУ цієї категорії "митців" особливим шиком є вийти перед "гоями" з неголеною мармизою, щоб підкреслити своє призирство до бидла.

          530.07.12, 08:10Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          ???
          я что то пропустила... за какое числио?

            Гість: lyo Dnepr

            630.07.12, 08:41Відповідь на 5 від ir-ris

            25,07

              730.07.12, 09:01Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              спасибо! поищу...