Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Проблеми сучасного суспільства...

  • 05.10.23, 11:11

Професійний ілюстратор показує всі реальні проблеми сучасних людей в артах, які змушують затримати погляд та замислитись. Тут є над чим задуматися.

Знайомтесь, Даніель Гарсія (Daniel Garcia) – професійний ілюстратор та дизайнер з 10-річним стажем співпраці з компаніями та брендами на чотирьох континентах. Він неймовірно захоплюється соціальними, політичними та людськими питаннями, тому демонструє їх у своїх роботах.

“Моя мета  змусити вас забути про перебір барвистих, але німих зображень, почуттів та інформації, яким ви піддаєтесь від ранку і до вечора. Змусити вас замислитись над важливими питаннями”, – ділиться Даніель.

Проблеми сучасного суспільства у гострих ілюстраціях - фото 357810[ Читати далі ]

Нерозгадано, а знати хочеться...))

Досі на нашій планеті знаходять дивовижні споруди, вік яких налічує не одну тисячу років. Особливо вражають ті знахідки, походження яких досі не розгадане, починаючи від матеріалів, з яких їх зводили, технології створення, незрозумілих химерних архітектурних форм, і закінчуючи таємничими написами і неймовірними зображеннями на кам’яних брилах.

1. Комплекс могильних споруд долини Бру-на-Бойн (Ірландія)

 


[ Читати далі ]

Ексцентрична пані з Фінляндії...

 


Дженні Хілтунен -   яскрава та ексцентрична художниця з Фінляндії, відома своїми картинами, що відображають сучасну культуру.
 
Вона добилася слави завдяки оригінальному стилю, де живопис поєднується з відео, а кольори контрастні та сповнені енергії. Постійною темою у її творчості є «культура позування», створена соціальними мережами та інтернетом.
 
За останні роки Хілтунен брала активну участь у виставках як у Фінляндії, так і за кордоном. Її роботи представлені у Державній художній колекції, Фінській художній асоціації та у низці приватних колекцій.

[ Читати далі ]

Витонченічть і досконалість...

   


1,10,1794 року народився німецький живописець Карл Йозеф Бегас....
[ Читати далі ]

Геологічний феномен ...

   

Рухливі камені — геологічний феномен, виявлений на поверхні висохлого озера Рейстрек-Плая в Долині Смерті, США. Камені поволі рухаються глинястим дном висохлого озера, про що свідчать довгі сліди, які залишаються за ними. Вага каменів доходить до декількох сотень кілограмів. Сліди, що тягнуться за ними, мають довжину кількох десятків метрів, ширину від 8 до 30 см і глибину менше 2,5 см.Камені приходять в рух всього один раз за два або три роки, причому більша частина слідів зберігається 3–4 роки. Камені з грубою нижньою поверхнею залишають пряміші сліди, а камені, що лежать на плоскій стороні, блукають з одного боку в інший. Іноді камені перевертаються, що відбивається на розмірі їх сліду.Теорії, яка пояснювала б, чому камені, що стоять поряд, можуть пересуватися в різних напрямках, а деякі стоять на місці, поки немає. Також незрозуміло, чому камені «розкидані» по всьому дну озера, тоді як регулярні вітри переміщали б їх до одного з його країв.

[ Читати далі ]

Український художник

 


Український художник Юрій Пацан.


[ Читати далі ]

Озеро скелетів ..

 


Озеро скелетів Роопкунд в Індії.
..
[ Читати далі ]