Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Небезпечна Амазонка...

Тропічні ліси Амазонки давно отримали славу найнебезпечніших місць, де водиться величезна кількість дивних і дивовижних істот, зустріч з якими не обіцяє нічого хорошого. Втім, загроза таїться не тільки в лісі. Води річки Амазонки нітрохи не менш страшні. Тільки подивися, які монстри там мешкають – мільйон разів подумаєш, перш ніж відправитися туди!


Чорний кайман

 

Можна сказати, що це алігатор на стероїдах, їх м’язи значно більші, а виростати вони можуть до шести метрів в довжину. Це, безсумнівно, вищі хижаки річки Амазонки, місцеві королі, які без розбору їдять всіх, хто попадається їм на шляху.


Анаконда [ Читати далі ]

Факти про Нову Зеландію...))

До того, як Пітер Джексон почав знімати трилогію «Володар кілець», про Нову Зеландію знали хіба що моряки та географи. А серед місцевих навряд чи набрався б десяток, хто знав про хобітів, ельфів та інших мешканців казкового Середзем’я. Тепер все навпаки, фентезійні персонажі стали національними символами країни, а туристи валять натовпом погуляти серед розкішних краєвидів. Але в чомусь Нова Зеландія так і залишилася сама собою!


Птах, що не літає, ківі — емблема ВПС Нової Зеландії. Це все, що потрібно про них знати, але ківі взагалі дуже популярний звір у місцевих. Не як їжа, а як дух-покровитель замість всяких орлів та інших півнів.

[ Читати далі ]

«Дракула» - дивовижний...

Зустрічайте дивовижну пташку з Папуа-Нової Гвінеї – орлиноголового папугу. Це дуже рідкісний вид з унікальним забарвленням – фотографії з ними абсолютно не потребують штучного збільшення яскравості або контрасту. Міць орла і яскрава краса папуги роблять його справжньою окрасою природи.

Друга назва цієї прекрасної і трохи лякаючої птиці – папуга «Дракула». Якщо ви ніколи про неї не чули і не бачили, то фотографії вас не розчарують. Це дійсно диво дивне!

Це орлиний папуга – вид птахів з Папуа-Нової Гвінеї


Їх друга назва – папуга «Дракула»...

[ Читати далі ]


Чарівні роботи...

  

Олександр Іванюк,1972р.н. - український художник із Дніпра.  
[ Читати далі ]

Захоплюючі контрастні порівняння...

  • 03.11.23, 17:25

Так уже вийшло, що для того, щоб зрозуміти масштабність деяких речей, краще подивитися на них у порівнянні з чимось. Так і з предметами із цієї добірки. Тільки так ми й зможемо вам продемонструвати різницю між новим і старим, хворим і здоровим, стандартним та величезним, навіть узимку та влітку.

Рука дорослої людини проти листка вікового дуба, що росте у дворі


 Вам доводилося бачити білого яка хоча б на фото? Привіт із Тибету...[ Читати далі ]

Старі будинки зберігають багато секретів...

Старі будинки зберігають багато секретів. Найчастіше люди, які в них живуть, навіть не підозрюють про те, що зовсім поряд схований якийсь скарб. Ну, а коли приходить час робити ремонт, такі дрібниці знаходяться — і щасливчики із задоволенням діляться фотографіями в мережі.

«Знайшов у старому будинку. Зважаючи на все, це сільничка і перечниця»


 «Знайшов скрипку в стіні будинку 1965 року. Вона зберігалася тут близько 50 років»...[ Читати далі ]


Осінь по-львівськи.

   


Осінь по-львівськи.
Відчуйте цю атмосферу та душевну гармонію.


[ Читати далі ]

Пікантне минуле...

У сучасному суспільстві у молодят значно більше свободи, ніж було кілька століть тому, адже можна провести своє весілля як заманеться. А раніше існувало безліч обмежень та правил. Наприклад, було не прийнято одружуватися в суботу і одягати під вінець білу сукню. А свідком найчастіше призначався зовсім не найкращий друг і навіть не родич. Ми покопалися в традиціях минулого у пошуках найнесподіваніших весільних чудасій.

Шафером був не близький друг і не родич, а найкращий фехтувальник


У давнину як шафер (він же свідок з боку нареченого) часто виступав не друг і навіть не родич. Виконувати цей обов’язок запрошували справжнього професіонала — найкращого фехтувальника. Його завдання полягало в тому, щоб запобігти можливому зриву весілля.

Можна було взяти пробний шлюб...[ Читати далі ]


Такого ще не бачила...))

  


Картини з павутини Андраніка Аветисяна.

[ Читати далі ]

Український художник із Київщини.

  


Володимир Цигичко,1955р.н. - український художник із Київщини.


[ Читати далі ]