Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Мурашки по шкірі...

  • 25.11.23, 09:04

Сьогодні ми зібрали колекцію найцікавіших фотознімків, що ламають звичні стереотипи. У повсякденності ми бачимо певні стандарти, а коли нам зустрічається щось, що виходить за межі, це змушує мозок «вибухнути». Наприклад, дуже великі об’єкти, які дивують і можуть навіть шокувати. А є категорія людей, яким небезпечно перебувати поряд із мега-предметами, бо це небезпечно для їхнього здоров’я. Таких людей називають мегалофобами. Ця добірка їх точно стривожить.

Гігантська підводна скульптура, яка лякає своїми розмірами

 

Малюсенька фігурка біля бороди цього велетня, яку не одразу й побачиш на знімку, — дайвер. 

[ Читати далі ]

Митець України...

  • 23.11.23, 09:08
 

Український художник, член Національної спілки художників України, Дмитро Добровольський

[ Читати далі ]

Хитрі знімки...))))

  • 21.11.23, 04:53

Часто люди бачать тільки те, що хочуть бачити. А коли в житті не так багато цікавих подій, щось можна і вигадати. Головне, щоб був привід. Так, старе дерево в лісі може перетворитися на іншопланетянина, а в нічному тумані то тут, то там розгулюють привиди. Якщо так веселіше жити, то нічого поганого тут не бачимо, головне – не захоплюватися надто сильно. Отож, до Вашої уваги добірка фотографій речей, які на перший погляд здаються не тим, чим є. Давайте перевіримо себе.

Уявляєте, якщо натрапити на це дерево вночі

 

 Природа спеціально створила це, щоб нас налякати...[ Читати далі ]

Втрачені для людства назавжди...

У світі налічуються сотні порід собак. Всі вони мають свої унікальні особливості, за які ми їх обожнюємо та цінуємо, а також захоплюючі, повні загадок, історії походження. Любителі собак роблять все можливе, щоб зробити життя вихованців максимально комфортним і зберегти їхню різноманітність для майбутніх поколінь.

Однак, на жаль, деякі різновиди свійських собак виявилися назавжди втрачені. Іноді вимирання траплялося з вини людей, інколи ж з вини підступних обставин, які поставили представників дивовижних порід під удар. Так, ми не можемо повернутися в минуле та спробувати щось виправити. Однак завдяки нечисленним фото і відомостям, що збереглися, у нас хоча б є можливість подивитися, як виглядали ці тварини, і трохи дізнатися про їх неповторні риси.

Альпійський мастиф

Є предком сучасних мастифів та сенбернарів. Цих величезних собак (а їхня вага, на секундочку, сягала майже 150 кілограмів) використовували для порятунку людей, які потрапили під снігову лавину. Тварини мали чудовий нюх і могли легко знайти людину навіть під пристойними завалами. Передбачається, що порода з’явилася у Північній Європі до 500 року до н. е.

Норфолк-спанієль...[ Читати далі ]

Cвальний гріх...

  • 15.11.23, 12:03

Жителі якої країни найрідше вступають в інтимний зв’язок? Чи було колись статевий акт скоєно у космічному просторі? Чому комахи шумлять ночами? Читайте найцікавіші факти про сеkс у нашій новій добірці!

Адольф Гітлер вважав себе сеkс-символом нації та підтримував імідж одинака для політичної вигоди


Єва Браун та Адольф Гітлер

Німецький народ не знав про його стосунки з Євою Браун аж до кінця війни.

[ Читати далі ]

Після удару блискавки ...

,,,


Найдорожче місто для життя - Сінгапур...


[ Читати далі ]

Спантеличили весь Інтернет

  • 12.11.23, 11:41

Усі ми колись знаходили речі, походження та застосування яких було нам невідоме. Раніше доводилося дізнаватися про це у мам, тат, бабусь та дідусів, які часом і самі розводили руками. Зараз же в Інтернеті багато людей, які знають про все на світі і готові прийти на допомогу.

“Мама знайшла це у тата в шафці. Що це взагалі таке?!”


Відповідь: Класична модель міксера Sunbeam Mixmaster оснащувалась соковижималкою – чашею, яка кріпилася до верхньої частини міксера. З неї виливався сік. У ній також знаходилося невелике ситечко для відокремлення м’якоті від соку. 

[ Читати далі ]

Сучасні знаменитості та їх копії...

  • 10.11.23, 09:29

Хіба ці знаменитості та історичні особи не схожі? Їх розділяють роки чи навіть століття, але зовнішність цих людей є абсолютно ідентичною! І це вражає!

Сильвестр Сталлоне дуже схожий на Папу Григорія IX