Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Занурення в самобутню природу нашого світу...

  • 16.10.23, 10:58
Природа демонструє всю свою міць: сокира просто вмерзла в річку, тому що її забули на поверхні льоду



Є така робота — діставати м’ячі, закинуті школярами на дах...[ Читати далі ]

Вже використовують у побуті...

  • 14.10.23, 09:35
З такою подушкою у ванній кімнаті тепер зручно і сидіти, і дивитися смартфон одночасно

  

Зелений чай перед сном?

  • 12.10.23, 13:21




Зелений чай перед сном - відмінний спосіб сприяти спалюванню калорій вночі!


Дивні конфісковані речі...

  • 11.10.23, 12:45

Усі знають, що не треба намагатися пронести на борт літака ніж чи гранату, але як щодо дворучного лицарського меча? Чи живого пітона? А якщо річ суто нешкідлива, але дуже дивна її можна? Управління транспортної безпеки США періодично публікує фото незвичайних знахідок, які довелося відібрати у надто жвавих мандрівників. І залишається тільки гадати, навіщо вони намагалися це провезти?

Це репліка, детальна копія бомби на ноутбуці. На щастя, вона не працює

 

Нелегальний кіт у валізі – власник багажу заявив, що не знає його...[ Читати далі ]

Пам*ятай, завжди пам*ятай....

  

Бахмут. Ще одне місто України з «населенням 0 осіб».
Бахмута більше не існує. Те, що ви бачите на фото — залишки колись справді гарного міста з досить розвиненою інфраструктурою та приємною архітектурою.
Фото та відео: Костянтин та Влада Ліберови.

[ Читати далі ]

Природа показала людям, хто тут головний...

  • 09.10.23, 08:13

Змії та комахи часом, не питаючи запрошення, пробираються до наших домівок і лякають нас. А ясне небо за кілька миттєвостей може швидко перетворитися на загрозливу темну хмару. Навіть звичайнісінькі навколишні речі, здатні зіграти злий жарт з нашою уявою, варто природі тільки захотіти.

Ні, це не навала іншопланетян, а просто перевернуте листя алое, яке викинуло на берег

 

Може здатися, що це цунамі, але насправді це хмари...[ Читати далі ]

Це не лише невід’ємна частина нашого життя,

  • 07.10.23, 12:41

Їжа — це не лише невід’ємна частина нашого життя, а й предмет постійного вивчення та відкриттів. Виявляється, що навіть найпростіші продукти, які ми використовуємо майже кожен день, можуть розповісти про себе безліч дивовижних фактів. Деякі з них звучать кумедно, деякі дико і навіть неправдоподібно. Це ще один доказ того, що ми з вами живемо у неймовірному світі, в якому дививижне буквально все!

Чверть світових запасів фундука використовують для приготування Нутелли!



Проблеми сучасного суспільства...

  • 05.10.23, 11:11

Професійний ілюстратор показує всі реальні проблеми сучасних людей в артах, які змушують затримати погляд та замислитись. Тут є над чим задуматися.

Знайомтесь, Даніель Гарсія (Daniel Garcia) – професійний ілюстратор та дизайнер з 10-річним стажем співпраці з компаніями та брендами на чотирьох континентах. Він неймовірно захоплюється соціальними, політичними та людськими питаннями, тому демонструє їх у своїх роботах.

“Моя мета  змусити вас забути про перебір барвистих, але німих зображень, почуттів та інформації, яким ви піддаєтесь від ранку і до вечора. Змусити вас замислитись над важливими питаннями”, – ділиться Даніель.

Проблеми сучасного суспільства у гострих ілюстраціях - фото 357810[ Читати далі ]

Нерозгадано, а знати хочеться...))

Досі на нашій планеті знаходять дивовижні споруди, вік яких налічує не одну тисячу років. Особливо вражають ті знахідки, походження яких досі не розгадане, починаючи від матеріалів, з яких їх зводили, технології створення, незрозумілих химерних архітектурних форм, і закінчуючи таємничими написами і неймовірними зображеннями на кам’яних брилах.

1. Комплекс могильних споруд долини Бру-на-Бойн (Ірландія)

 


[ Читати далі ]