слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?
слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...
слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...Цікава інформація... пошукаю.
слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...Чому вони нас покинули і не контактують з нами зараз?Чи може скажете, що й зараз вони живуть серед нас?
Я зустрічала доволі дивних людей.....
Коментарі
Mr_Mister
13.03.26, 11:47
Южный Соус
23.03.26, 11:59
крім того - одну з таких "пташок" запустили в аеродинамічну трубу і вона там чудово літала...

Голубка
33.03.26, 14:40Відповідь на 1 від Mr_Mister
Голубка
43.03.26, 14:40Відповідь на 2 від Южный Соус
Anne
53.03.26, 15:26
слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?
nebosklon
64.03.26, 06:34
Голубка
74.03.26, 11:09Відповідь на 5 від Anne
Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...

Anne
84.03.26, 15:06Відповідь на 7 від Голубка
Цікава інформація... пошукаю.
Anne
94.03.26, 15:08Відповідь на 7 від Голубка
Чому вони нас покинули і не контактують з нами зараз?Чи може скажете, що й зараз вони живуть серед нас?
Я зустрічала доволі дивних людей.....
Lady Fox
105.03.26, 07:23