хочу сюди!

Альона

46 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Там безліч артефактів

10

Коментарі

13.03.26, 11:47

23.03.26, 11:59

крім того - одну з таких "пташок" запустили в аеродинамічну трубу і вона там чудово літала...

33.03.26, 14:40Відповідь на 1 від Mr_Mister

43.03.26, 14:40Відповідь на 2 від Южный Соус

крім того - одну з таких "пташок" запустили в аеродинамічну трубу і вона там чудово літала... Так

53.03.26, 15:26

слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?

64.03.26, 06:34

74.03.26, 11:09Відповідь на 5 від Anne

слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...

84.03.26, 15:06Відповідь на 7 від Голубка

слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...Цікава інформація... пошукаю.

94.03.26, 15:08Відповідь на 7 від Голубка

слухала сьогодні історію про стародавню порцеляну..... історія ховає багато загадок і незрозумілостей... Чи зможемо ми колись дізнатися правду про себе... Хто ми?Ми - зіркове насіння. У нашому ДНК суміш елементів з інших інопанетних жителів - ліріанців, венеріанців, арктуріанців, рептилоїдів та інших. Доречі - Земля- справжнє ім*я- Гайя - це не наша планета, ми тут гості. Ми всі - експеремент більш розвинутих інопланетних рас...Про це можна говорити довго ...Чому вони нас покинули і не контактують з нами зараз?Чи може скажете, що й зараз вони живуть серед нас?
                  Я зустрічала доволі дивних людей.....

105.03.26, 07:23