хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Чому Клеопатра вбивала чоловіків?

Особистість єгипетської правительки до сих пір викликає величезний інтерес у дослідників. Відомо, що вона була дуже велелюбною жінкою. Актуальним і сьогодні залишається питання, чому Клеопатра вбивала своїх коханців.

У пісні з мюзиклу «Нотердам де Парі» була фраза: “Я душу дияволу віддам за ніч з тобою” .

Вона, як не можна краще, характеризує ситуацію, яка відбувалася в оточенні Клеопатри. Чоловіки, немов метелики на світло, тяглися до правительки, хоча знали, що за ніч любові доведеться розплатитися життям. Але така висока ціна їх не лякала. Царицю бажали всі від малого до великого: від раба до Гай Юлія Цезаря. Абсолютно всі. Сама ж єгипетська правителька була дуже велелюбною, тому чоловіки в її ліжку змінювалися постійно. Багато життів загубила Клеопатра. Навіщо ж вона так чинила?



Чому Клеопатра вбивала своїх коханців...

Фактів, які дозволили б дати точну відповідь на це питання, у єгиптологів на даний момент немає. Однак є кілька припущень. Клеопатра вибирала для свого дозвілля тільки найкрасивіших, мужніх, хоробрих чоловіків, в яких просто було неможливо не закохатися. Ймовірно, боязнь втратити голову від ніжних почуттів доходила у цариці до параної, тому вона страчувала чоловіків, які розділяли з нею ложе до того, як встигала відчути до них любов.



Ще одна версія – з випадковими коханцями, яких Клеопатра відбирала на одну ніч, вона дозволяла собі будь-які сеkсуальні збочення, але при цьому боялася, щоб її репутація не була зіпсована, тому відразу страчувала чоловіків, яким довелося дізнатися таємні інтимні вподабання правительки.



Справжні мотиви Клеопатри: версія езотериків

Клеопатра вбивала своїх коханців тому, що знала про будову всесвіту. Вона розуміла, що сеkсуальний партнер після першої ночі на енергетичному плані назавжди пов’язаний з нею і буде підживлюватися її енергією. Єдиним способом для збереження власної енергії після ночі кохання була страта чоловіка.



І тут же закономірне питання виникає у багатьох – чому вона не вбила після першої ночі Цезаря або Марка Антонія, а інших чоловіків стратила? Тут справа, ймовірно, в тому, що ці чоловіки були корисними їй і єгипетському народу. Таким чином, найбільш правдоподібними здаються дві версії – цариця вбивала чоловіків, з якими дозволяла собі сеkсуальні збочення, щоб її нахили не розкрилися, або правителька страчувала рядових коханців, щоб не віддавати їм свою енергію.


 
Чому ж чоловіки погоджувалися розлучитися з життям за ніч з Клеопатрою?

За ніч з Клеопатрою чоловіки були готові віддати життя, оскільки вже при одному погляді на фатальну красуню з величезною чарівністю і рідкою переконливістю промов вони відразу ж втрачали голову. Крім цього цариця створила навколо своєї особистості цілком єгипетський культ. Хто ж із земних чоловіків відмовиться від ночі з богинею? В ті часи можливість опинитися в ліжку з Клеопатрою була межею мрій.

Джерело


11

Коментарі

113.05.21, 08:42

А чи справді вона їх вбивала?

    213.05.21, 08:45

    Меня терзают смутные сомнения. Красоткой-то она вовсе не была.

      313.05.21, 09:02

      "Секс-це не привід для любові" (с)

        413.05.21, 09:23

          513.05.21, 09:58

          чорна вдова!

            613.05.21, 12:09Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

            "Секс-це не привід для любові" (с)Взагалі то- для знайомства!

              713.05.21, 12:42Відповідь на 1 від Gen-Nik

              А чи справді вона їх вбивала?ЦІкаве запитання...

                813.05.21, 12:43Відповідь на 2 від GalinaKiev

                Меня терзают смутные сомнения. Красоткой-то она вовсе не была.Хто знає, як воно було насправді...

                  913.05.21, 12:43Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

                  "Секс-це не привід для любові" (с)

                    1013.05.21, 12:43Відповідь на 4 від Андрій1961

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна