Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Смажена яєчня в Україні вартістю у...




Активістку, що смажила яєчню на Вічному вогні, випустили на підписку про невиїзд

Активістку Анну Сінькову, яку було затримано за приготування яєчні на Вічному вогні у грудні 2010 року, звільнено на підписку про невиїзд. Про це у своєму блозі пише журналістка Олена Білозерська.
На сьогоднішньому засіданні суду прокурори заявили клопотання про об'єднання справи Сінькової зі справою Донець — іншої дівчини, яка підозрюється у смаженні разом з нею яєчні. Знову було заявлено клопотання захисту про взяття Сінькової на поруки народних депутатів, обласних депутатів і громадських організацій.
Засідання суду продовжиться о 14:00. Суддя - Родіон Кірєєв.
Як повідомлялося, 20 червня троє молодих людей на знак протесту проти «свавілля влади і чиновників» готували яєчню на Вічному вогні у київському Парку Слави. Таким чином вони висловили підтримку активістці «Братства» Ганні Сіньковій, яка у грудні минулого року здійснила подібний вчинок і перебувала під вартою до 30 червня.
Нагадаємо, 16 грудня двоє інспекторів патрульної служби помітили чотирьох невідомих, які намагалися приготувати яєчню і сосиски на Вічному вогні, при цьому свої дії фіксували на відеокамеру.
22 грудня слідчий відділ Печерського райуправління міліції порушив кримінальну справу за статтею «хуліганство» проти дівчини, яка брала участь у смаженні яєчні на Вічному вогні в Києві.
http://news.dt.ua/articles/83595

Богдан Рясне
Які ж "розумні"-зарозумілі коменти тут зібрало товариство рускоє, що і відповідати немає що і кому.
Відповім невідомому читачу: на символічному вогні смажилась символічна яєчня як знак протесту до влади, а не знак наруги над полеглими. Влада яко шанує мертвих і брутально не шанує ще живих, за яких "щасливе мирне життя" ці герої і погинули. Що тут не зрозуміло?
Три місяці тримати людину в тюрмі за протестну акцію означає тільки одне - влада дійсно боїться.
Я особисто щиро здивований тою бадьорістю духу, яку демонструє дівчина після перебування за гратами - приклад мужності багатьом чоловікам, які тільки патякати здатні.
Молодець Ганна Сінькова! Так і треба! Тому що ми:
Не випрошуємо - вимагаємо! Свого - не чужого!
Знайте: українці - не раби! Не корились зайдам і коритись не будуть!

http://video.i.ua/user/2513455/29281/297203/
відео по темі

За яєчню на вічному вогні затримано двох хлопців

У п’ятницю, 1 липня 2011 року у Києві було затримано виконувача обов’язки прес-секретаря Київської міської організації партії «Свобода» Кирила Бабенцова та активіста «Чорного комітету» Богдана Тицького, повідомляє прес-служба партії.
Хлопців затримано як підозрюваних у справі щодо другого смаження яєчні на вічному вогні у київському Парку слави 21 червня 2011 року.
За повідомленням Олени Білозерської у її блозі, 1 липня близько 14:00 у хлопців були проведені обшуки, вилучено комп'ютери і всю оргтехніку, вилучили навіть сковорідки з кухні і одяг. Після обшуку їх доставили до райвідділку. До них не допускали адвокатів та батьків.
Адвокат Кирила Бабенцова «свободівець» Олег Бондарчук повідомив, що з приводу смаження яєчні на вічному вогні створена слідча група. Її керівником є слідчий Печерського РУГУ МВС Дмитро Цуркан. Також адвокат повідомив, що, за словами заступника начальника Печерського РУГУ МВС, проти К.Бабенцова вже порушено кримінальну справу. Однак міліціонер відмовився показати справу адвокату.
О.Бондарчук у коментарі О. Білозерській зазначив: «У хлопця поки що статус підозрюваного, він затриманий на 72 години. Чи буде слідчий просити про запобіжний захід у вигляді взяття під варту — він сказав, вони ще не вирішили. Ми з Сидором Кізіним через чергову частину подали заяву про негайний допуск нас до зустрічі з нашими підзахисними. Звісно, ніхто її не задовольнив».
О.Бондарчук підтвердив, що все сказане про К.Бабенцова стосується і Б.Тицького. Був ще третій затриманий хлопець, його, за словами пана О.Бондарчука, допитали і відпустили.
Нагадаємо, що 30 червня, Ганну Сінькову, яку 3 місяці утримували у СІЗО за смаження яєчні на вічному вогні, випустили з-під варти.
http://news.dt.ua/articles/83755

Богдан Рясне
Відверто кажучи я не дуже тішусь з подібних акцій громадської непокори над різними некрополями у Києві чи Львові, але тримати три місяці дівчину за подібне правопорушення - це огидно щодо дій наших умовно названих "правоохоронців", які зумисно акції громадської непокори і протесту кваліфікують як акти вандалізму і наруги, що є дуже і дуже різні речі. Тому допоки влада буде застрашувати нас дурістю застосування репресій - я за подібні вчинки громадянського протесту і супротиву.
До речі, підривників справжніх не знайдено ні в Запоріжжі, ні в Макіївці - все покрито туманом, який розвіють нові вибухи. Дуже небезпечний шлях обирає для себе теперішня влада: ремікс Помаранчової скорше всього мирним не буде... 

88%, 28 голосів

6%, 2 голоси

6%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
28

Коментарі

13.07.11, 01:01

    23.07.11, 01:18

    Ця дівчина надихнула мене на відновлення роботи над своїм співтовариством

      33.07.11, 01:18

      За полеглих потрібно молитись, а не вогнища розпалювати за наші гроші!!!! А акцією показано справжнє призначення вогню!!!

        Гість: З-емел-я

        43.07.11, 02:01

        Звісно, те, що робили дівчата дитячі забавки та дурниці. Але винні в тому, що це їм таке спало на думку, владні провокатори, які і роздмухали істерію навколо війни, яка закінчилась майже сімдесят років тому. Тут власно, була спроба дати відсіч тим, хто намагається нав'язати українцям своє бачення історії та розділити нас на добрих та поганих, та "добрих" записати до себе в союзники.
        Кремль та Банкова, тут виступають єдиним фронтом проти патріотичної України, що звичайно, викликає огиду та обурення у молоді. Що тут дивного? Нав'язування нам своїх поглядів Москвою вже так остогидло, що кожне її подібне втручання, та допомога їй у цьому нашої влади, викликає в суспільстві все більш і більш рішучі протести. Мабуть треба цій владі вже вибирати кому подобатись - Кремлю чи власному народу.

          53.07.11, 06:18

            63.07.11, 06:58

            поддерживаю на 80%, если бы не связано с погибшими, то на 100%. Девчонка немного не продумала, можно было бы красивее провести акцию.

              73.07.11, 10:11

                83.07.11, 11:15Відповідь на 6 від Hudson Hawk

                поддерживаю на 80%, если бы не связано с погибшими, то на 100%. Девчонка немного не продумала, можно было бы красивее провести акцию.Мені теж це не дуже подобається.Всі ці акції нічогісінько не дають.Гра з владою, не більше.Боротьба повинна бути ЕФЕКТИВНОЮ.Час це доказав - Україна 300 літ під п'ятою москаля.

                  93.07.11, 11:18Відповідь на 4 від Гість: З-емел-я

                  Все більш і більш рішучих протестів не бачу, а хотілось би.
                  А для цієї влади українці не власний народ,а кріпаки.

                    103.07.11, 11:44

                    ...цікаво, що би понаписували та наробили, як би ту яєчню підсмажили на монументі бандери?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна