хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Вони вибрали спосіб життя, який може здатися дивним жартом,...

Кожна людина – особистість. Вона самостійно вирішує, як їй розпоряджатися своїм життям. І в цьому немає нічого дивного чи протизаконного. Нам залишається лише поважати та приймати чужий вибір.

Деякі люди вважають за краще відмовитися від нудної повсякденності на користь чогось незвичайного. Одні втілюють свої дитячі мрії і стають казковими істотами, інші йдуть у ліс, щоб сховатися від міської метушні, треті переносяться у минуле. Однак у цьому фантазія героїв цієї добірки не обмежується.

Жінка-кішка та її 1000 пухнастих вихованців


Історія Лінеа Латтанціо почалася з того, що в дитинстві мама не дозволила їй завести кішку як домашнього вихованця. Любов до котячих не згасла. Подорослішавши, вона відкрила притулок у власному будинку. Сьогодні жінка поселяє у ньому врятованих тварин, які з різних причин опинилися на вулиці.

П’ятикімнатний готель розташовується на 12 акрах землі в штаті Каліфорнія. Вусаті постояльці ні в чому не потребують і почуваються добре. Після нетривалої перетримки у Латтанціо вони вирушають до постійних господарів. За весь час Лінея врятувала понад 19 000 тварин.

Чоловік і дружина, які живуть, начебто вони у вікторіанській епосі...

.[cut text="Читати далі"

]  


Сара Крісман та її чоловік Габріель живуть життям вікторіанської доби. Вони свідомо відмовилися від сучасних благ і анітрохи про це не шкодують. Подружжя приймає душ за допомогою глечика з водою, самостійно шиють одяг з натуральних тканин, не водять машину і користуються лише олійними лампами для освітлення будинку.

Житель Британії одягається в костюм пса


Хлопець на ім’я Том у вільний час одягається в костюм собаки і поводиться як тварина. Він любить гратися собачими пищалками, їсти з миски та гуляти на вулиці. Як зізнається хлопець, незвичайне хобі пов’язане з бажанням втекти від реальності та повернутися до первісних основ.

Людина, яка понад 30 років носила за спиною хрест


Ліндсей Хамон понад 30 років носив гігантський хрест на своїй спині та розповідав людям про Бога. Чоловік обійшов пішки понад 19 країн. Він не має наміру зупинятися на досягнутому. Проповідництвом Хамон зайнявся 1987 року.

Хлопець, що шалено любить тарганів


Кайл Канділанн – молодий хлопець, який не уявляє свого життя без тарганів. Він тримає їх не лише як домашніх вихованців. Деякі різновиди комах підходять для годування птахів та тварин, тому Кайл розводить їх для подальшого продажу. У середньому хлопець тримає приблизно 200 000 тарганів одночасно. У його колекції налічується близько 130 видів.

Коли любов до кольору переросла у спосіб життя

 


Бабуся-цвіркун на ім’я Елізабет Розенталь обожнює зелений колір, тому що він робить її щасливою. Художниця веде незвичайний спосіб життя понад 25 років. Весь її одяг, аксесуари, меблі, косметика і навіть волосся пофарбовані в різні відтінки зеленого.

Дівчина втілила свою фантазію та стала русалкою


Кассія Шеллс ще з дитинства колекціонувала хвостатих ляльок — русалок. До 29 років любов до міфологічних красунь переросла на щось велике. Дівчина одяглася в костюм і стала вважати себе русалкою. Її будинок скоріше нагадує підводне царство – скрізь відтінки синього, луска та русалочі хвости.

Мік Додж – самітник зі стажем, який раніше був піхотинцем


Втомившись від міської метушні та сучасного суспільства, Мік Додж вирушив жити далеко від цивілізації. Він влаштувався в лісі Хох. Чоловік навчився самостійно добувати їжу, спати просто неба, чистити зуби шишками.

Додж прожив у лісі понад 30 років. Після того, як National Geographic зняли про Міка документальний фільм, він став неймовірно популярним в інтернеті.

Канадська сім’я відмовилася від сучасних благ і повернулася у 1986 рік


Блер Макміллан та його родина живуть, наче на дворі 1986 рік. Вони не користуються сучасними пристроями, інтернетом. Навіщо така радикальність? Батько двох дітей стурбувався тим, що його сини виростуть залежними від сучасних технологій.

У сім’ї не використовується техніка, винайдена після 1986 року, пошук інформації здійснюється через енциклопедії та довідники. Діти не засиджуються подовгу перед телевізором, воліючи займатися творчістю чи активними іграми.

Аму Хаджі – людина, яка не милася 60 років


Іранський волоцюга Аму Хаджі прославився своєю нелюбов’ю до гігієни. Чоловік не мився останні 60 років. Іранець стверджує, що похід у душ обернеться для нього справжньою катастрофою, оскільки він одразу занедужає та загине.

Аму веде дуже примітивний спосіб життя. Він часто спить чи просто гріється на сонці. Головний скарб чоловіка – водопровідна труба, яка замінює йому курильну трубку. Також старий принципово відмовляється від свіжої їжі та води. За дивним бродягою наглядають місцеві жителі села Дежга.

(з мережі)

[/cut]

8

Коментарі

Гість: _Сонечко_

110.12.22, 12:04

крім першої людини всі інші якісь збоченці....
притулок для тварин - цим нікого не здивуєш. шана та подяка. напевне, дозволяють кошти...

Блер Макміллан та його родина для пошуку інформації користуються енциклопедіями та словниками.... виникає питання про пік видання цих словників та енциклопедій. Теж написаних до 1986 року? без оновленої інформації? ну-ну..

релігійні фанатики чи люди з проблемами психічного здоров'я...

    210.12.22, 12:13

      310.12.22, 13:35

      Бродяжка Аму помер місяць тому у віці 94 роки ( скільки достеменно - невідомо). Їв тільки мертвечину і пив з калюж. Помер після миття

        410.12.22, 13:42Відповідь на 1 від Гість: _Сонечко_

        Ееее... знаю про одного багатія, вже раз згадував
        Цей кадр жив ( живе?) у 1970х роках. Телевізор стилізований під ламповий Електрон, показував тільки записи ютубу програми Время і інших радянських передач. У шафах леніни , сталіни і енциклопедії навіть не 1986 року.

          510.12.22, 13:44Відповідь на 1 від Гість: _Сонечко_

          крім першої людини всі інші якісь збоченці....
          притулок для тварин - цим нікого не здивуєш. шана та подяка. напевне, дозволяють кошти...

          Блер Макміллан та його родина для пошуку інформації користуються енциклопедіями та словниками.... виникає питання про пік видання цих словників та енциклопедій. Теж написаних до 1986 року? без оновленої інформації? ну-ну..

          релігійні фанатики чи люди з проблемами психічного здоров'я...

            610.12.22, 13:45Відповідь на 3 від NoTaRь

            Бродяжка Аму помер місяць тому у віці 94 роки ( скільки достеменно - невідомо). Їв тільки мертвечину і пив з калюж. Помер після миттяЦе ж треба таке...

              710.12.22, 13:50

              У мене вдома такий касетник , тільки чорний, працюючий
              Годинник Монтана, джинси 1970 року. Якісні речі просто робили

                810.12.22, 15:37

                Классно что получилось, не у всех получилось конечно, но таке. Есть такое мнение что так люди абстрагируются от реальности, замыкаясь в своем мире, такая вроде терапия получается

                  910.12.22, 16:21Відповідь на 7 від NoTaRь

                  У мене вдома такий касетник , тільки чорний, працюючий
                  Годинник Монтана, джинси 1970 року. Якісні речі просто робили
                  Так, це правда

                    1010.12.22, 16:22Відповідь на 8 від MV1

                    Классно что получилось, не у всех получилось конечно, но таке. Есть такое мнение что так люди абстрагируются от реальности, замыкаясь в своем мире, такая вроде терапия получается ясно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна