хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Вони здатні зцілювати людину...

П’ять тварин, що здатні зцілювати людину...

Ті часи, коли людина поклонялась тварині як божеству, опинились далеко позаду. Але певний слід таки залишився. Навіть сьогодні, коли, здавалось би, наука опинилась на тому п’єдесталі, на якому раніше стояв ідол, міфи з минулого надалі є частиною наших буднів. А от міфи це чи ні — будемо розбиратись разом.

Один із них — лікувальні властивості тварин. Як правило, господарі домашніх улюбленців переконують, що ті лікують їх від усіх недуг. А от люди, що ніколи в оселі тваринки не мали, запевняють, що це все порожні балачки. Але що стосовно цього кажуть науковці? Єдине, що не викликає жодних сумнівів — це корисний вплив хімічних речовин, що виробляють тварини. Той же мед, молоко та, навіть, зміїна отрута здатні позитивно впливати на організм людини.

Ще один фактор — тварини як терапія. Зовсім не обов’язково, щоб лікувальні здібності поширювались на фізичне самопочуття людини. Адже наші домашні улюбленці відмінно пораються і із іншим аспектом здоров’я — почуттям духовним, себто психічним. І практика заводити тварин у ролі «підтримки» при таких недугах, як епілепсія, депресія, Альцгеймер та багатьох інших давно як стала звичною. І цей список тільки розширюється.

Відтак, дослідники з галузі біології поставили собі за завдання виявили, які з тварин врешті є тими «найкориснішими». До вашої уваги — ТОП-5 таких природних лікарів.


Коні...
Коти

Коти не поступаються своїм опонентам, собакам, у вміннях позитивно впливати на здоров’я своїх господарів. Ці пухнастики не тільки допомагають людям долати депресії, вони ще й унеможливлюють виникнення неврозів і депресивних станів. Кошатники із впевненістю заявляють, що перебування поруч з кішками активізовує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує тиск і серцебиття. Тож, медики із впевненістю назвали кішок універсальними помічниками. І означили лікування за допомогою котів фелінотерапією.

Бджоли

Із пет-терапією розібрались, тепер переходимо до лікувальних здібностей тварин, що містяться у їхніх хімічних речовинах. І, звісно, ми не могли забути про бджіл. Лікування цими комахами уже нікого не здивує. Медицина давно як застосовує бджолину отруту при лікуванні м’язових болей.

Зрештою, не менш корисні й ті речовини, які бджоли виробляють. Лише мед можна без жодних сумнівів назвати одним із найдосконаліших продуктів на землі. Годі й складати списки хвороб, які здатний вилікувати цей диво-продукт. Загалом, до бджіл найчастіше «звертаються» при таких недугах, як невралгія, склероз, ревматоїдний артрит.


Змії

Знову ж таки, тварина не є лікарем. А от речовини, які вона виробляє, цілком заслужено можна назвати природним медикаментом. Зміїна отрута широко використовується при виготовленні різноманітних препаратів. А також — гелів та мазей, що лікують судини та суглоби. Отрута змій смертельна — скажете ви. Ми ж додамо, що кількість вилікуваних зміями суттєво перевищує показник отруєних.

Джерело: cikavopro.com


7

Коментарі

127.09.22, 20:34

    Гість: Inna_19

    227.09.22, 20:48

    П'явки

      327.09.22, 22:12

      Ну шо со мной не так? Прочитала зацiлувати..може вiрус?)

        427.09.22, 22:13

        Акваріумні рибки

          527.09.22, 22:13Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

          П'явкиТочно

            628.09.22, 08:59

            Как странно, что все эти группы "целителей" неизменно страдают от рук человеческих. Нещадно эксплуатируют лошадей. Обижают собак. Больно видеть бездомных собак и кошек.

              728.09.22, 09:02Відповідь на 1 від WalKing

                828.09.22, 09:02Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

                П'явки Точно, про них забули

                  928.09.22, 09:03Відповідь на 3 від Манго

                  Ну шо со мной не так? Прочитала зацiлувати..може вiрус?)Все так

                    1028.09.22, 09:03Відповідь на 4 від NoTaRь

                    Акваріумні рибкиЯк заспокійливе, точно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна