Презентація відеокліпу на пісню "Дж...Ангел" від гурту ТАРТАК

В суботу, 24-го січня, з 16.30 до 17.30, в залі "Солодке життя" кінотеатру "Жовтень", що на Подолі, всі бажаючі можуть подивитися новий кліп групи "Тартак" - на пісню "Дж...ангел"! Кінотеатр знаходиться недалеко від станції метро Контрактова Площа, за адресою: вул. Костянтинівська, 26. Вхід вільний! Сподіваємося, вам сподобається!

33%, 2 голоси

67%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як ми їздили на Рок Фест Гніздо 2008

Сиділа я якось на улюбленій роботі та займалась своєю улюбленою справою, аж раптом натрапила на оголошення, що такого-то і такого-то відбудеться супер-пупер мега фест Гніздо 2008, якому вже виповнилось 5 років і відбудеться це дійство в м Біла Церква. Прочитавши про ЧУДОВУ транспортну розв"язку з Києва до Білої Церкви в день фестивалю, я кинула сестрі в асьочку слово "Хочу" та посилання на афішу.
   
 Виконавці на фесті мали бути суперовими, всі ті кого люблю я, і моя сетра, тож не дивно що вона погодилась, але сказала своїм що їде на Чайку (щоб не хвилювались) - тобто форсмажорам і ночівлі середполя (або в готелі)))) - Категорично НІ!!!!


Домовившись перед тим, що спочатку ми заїдемо в парк Олександрія погуляєм, а ввечері на концерт, ми взяли з собою ще одну подругу (яка сказала що їде просто погулять на Майдан))))) і попхались в Білу Церкву. По приїзду. відчувши перші ознаки голоду, зайшли в найперший ліпший не зовсім супермаркет Юр"ївський та накупили всякого, вибачаюсь, їстівного лайна, і запхавши ото усьо собі до рота пішли насолоджуватись парком "Олександрія"



Парк був дійсно прекрасним, купивши на вході карту за 1,60 грн, ми ходили виключно по ній, а коли стратили і зрозуміли, що вона не зовсім корректно написано, почали гуляти навпростець. Спочатку було тихо та спокійно, поки ми не почали наштовхуватись на молодят яких були сотні, тисячі, мільйони і які всі хотіли сфоткатись в парку за будь-яку ціну, причому вони були скрізь, біля дерев, біля квітів, біля кущів, біля різних арочок-будиночків, що дещо ускладнило наш маршрут))) такий собі живий весільний каталог))))
Ніщо не могло зіпсувати нашої прогулянки, навіть годинний пошук туалету, який був один на весь парк, і той ми знайшли по запаху)))), варіант туалет-туристичний не проканав - бо скрізь були молодята та фотографи з фотоаппаратами))))


Так от, насолодившись свіжим повітрям та краєвидами, ми довольні та трохи змучені від прогулянки пішли шукати місце проведення фестивалю, дізнавшись перед цим, що з Білої Церкви маршрутки до Києва ходять лише до 8 вечора. Сподіваючись на "Гарну транспортну розв"язку" - як було написано на сайті, від місця фестивалю, ми поїхали в Холодний Яр. Добравшись до місця призначення як шпротина. бо бажаючих було дофіга, на фест, ми побачили шо ніяких маршруток нема і не буде, і ніхто нічого про це не знав і навіть не підозрював. А оскільки нам необхідно було повернутись до києва в той же ж день, бо ми ж тіпа на Чайку поїхали, то ми зайшли на майданчик, подивились на сцену, сфоткали її, дізнались що таксі до Києва коштує 350 грн і не факт що це остаточна ціна, Ми, як три лохушки ПОЇХАЛИ ДОДОМУ. 



Важливі поради для тих хто збирається відвідати парк "Олександрія"

 №1- перед тим як купувати їжу біля парку Олександрія в супермаркеті Юр"ївський уважно подивіться на термін її зберігання, бо будите як коні бігати по парку шукаючи туалет (а як ми уже знаєм він там один)))))))
 №2 - найближча аптека від парку "Олександрія" знаходиться в районі 2 км, так шо треба швиденько бігти))))
 №3 - купивши таблетки від діареї і випивши зразу 4 штуки, щоб подіяло, обов"язково почитайте перед тим інструкцію-вкладиш - на моїй було написано таке - "Побічні ефекти - ПОСИЛЕННЯ ДІАРЕЇ", ну прямо ржунімагу

Важливі поради для тих, хто збирається на фестивалі
№1 Якщо є номер телефону або мило то бажано уточнювати про наявність чи відсутність транспортної розв"язки
№2 Кажіть краще що ви поїхали не на Чайку, а до подруги і залишитесь, можливо, на ніч, якщо вже так хочете приховати фак вашої присутності на фесті

Чудові фото з цієї ж подорожі в розділі фото як завжди))))

Як ми їздили на Рок Фест в Славське а вийшло екстрим шоу

  • 30.07.08, 15:34



Погода була в Києві чудовою, і ми навіть не підозрювали, що вона зіпсується в Славському, але на всякий випадок я взяла з собою трохи теплих речей))))

Подзвонили в готель и забронювали не самий дорогий номер за 145 грн, мали ночувати один день. а тоді роздуплилися. що в місцевих жителів це можна зробити за 40 грн і вирішіли їхати на 2 дні. Потулили здавати квитки на вокзал, як виявилось на п"ятницю до Славського квитків не було. хтось дуже добрий підказав Їхати через Львов, ми дурепи і попхались. Бо нам сказали. що зі Львова маршрутки ходять шогодини, НЕ ВІРТЕ!!!!! Були маршрутки і електрички але приблизно в 12,3-13,00, подумавши, що маршруткою скорше поїхали маршруткою в 12,30, а ТОДІ виявляється що марщрутка їхала 4 години. а ЕЛЕКТРИЧКОЮ можна було б за 2 години. Я вже мовчу про місцевих жителів які сказали шо маршрутки на Славське, ще ходять зі стрійського автовокзалу, попхались ми туда, ПЕРЕКОНАЛИСЬ що не ходять и поїхали назад витративши годину дорогоцінного часу. Але з цього ми зробили висновок, не вірити нікому, окрім тьотічок які продають квитки і їздити тіко прямими маршрутами))))



Благо добрались до 5 години вечора, і Іван - чувак у якого ми мали жити, зустрів нас на уазіку і повіз - ВЕРТИКАЛЬНО ВГОРУ ЇХАЛИ!!!!!! Яке там екстрим-шоу, якщо ви не катались з Іваном в уазіку))) До речі наші апартаменти були шикарні, і лиш єдине омрачало так сказать нас, те що була скажена злива і деяких майже залило, та ми жили на горі, нам було пофіг))))


Першого дня ми пішли на фестиваль не підготовлені, було мокро і холодно, (бідні всі ті хто спали в наметах) тому пробули ми там не довго, але дізнались що де і як і зареєструвались за 25 грн на 3 дні, отримали зелені браслети що дають право ходити де завгодно, адже програма фестивалю мала бути насиченою - квести, катання на конях, квадрациклах, майстер класи по малюванню і т д.

Ми йшли додому назад, мокрі і змучені, поївши перед тим в ресторані Максім - суп з грибами 12 грн, і величезний шмат форелі, який я не доїла (не знаю що думала офіціантка коли його відрізала, така тендітна дівчина як я не з"їла б в житті такий шмат), але за нього я виложила - 80 грн. Але то не саме страшне, ми не могли знайти де нам звертати, лив дощ, було темно і мокро, майже не повпісювались од страху, благо я сфоткала трансформатор і ми його надибали і знайшли наш поворот!!!!! Прийшовши додому відходили від переляку і слухали концерт вже з вікна будинку, спала я погано, бо мій шлунок не сприйняв ту довбану форель, мусила вночі походити по будинку та знайти ліки. Тим самим перелякавши людей які жили по сусідству, бо вони думали що якщо серед ночі я вийшла з покорченим від болю лицем, покуйовдженим волоссям і склянними від неспання очима то я або напилась або божевільна. Сусіди намагались мене переконати що мені треба активоване вугілля, але я таки домоглася свого, випросила фесталу і довольна пішла досипать. Мораль - завжди беріть з собою ліки в дорогу і ніколи не їжте більше ніж можете))))

Далі нас приємно здивувало принесення нам в номер на 2 поверх сніданку - який коштував 15 грн, але був офігенно смачний (і корисніше ніж макфлурі+лате в Макдо за ті ж самі 15 грн))))
Ми поїли, і в прямому сенсі "ЗІЙШЛИ З ГІР". І почалапали на кунцерт, по дорозі купивши калоші, бо чоботи розібрали а нових не завезли, а дорогу розмило і машина з Чернівців з резиновими чоботами не приїхала((((( Також придбали мусорні пакети - готувались на вечірню сцену, бо людській фантазії немає межі. Повітря в горах розкішне, спочатку голова паморочиться від перенасичення кисню, а тоді звикаєш))) Пів годинки ми пішли помалювали торби фарбами для тканини - обіцяний майстер клас - мені сподобалось, але сестра сказала, шо фантазія у мене як у шизофреніка(((( Та торби я забрала з собою в Київ всерівно. Подарю подрузі



На вечірню сцену ми підготувались добре - носки. тоді мусорні кульки, по 5 штук на ногу, зав"язочками зав"язала, а тоді калоші, зверху дощовики, які ще зранку коштували 5 грн. а ввечері вже 15грн те саме і з калошами з 10 грн до 30 грн)))) Схожі ми були на кого завгодно, тільки не на нормальних-адекватних дівчат. Надворі лило як з відра, з криком "Діточки, куда ж ви!!!" господиня зі смутком в очах подивилась нам вслід. Ми були настроєні на РОК!!!!!!

А зреліще було дійсно феєричне, як співає Сашко Положинський (якого до речі дуже не вистачало на фесті(((( "Танцюйте покидькі - це ВАШЕ СВЯТО" всі були в багнюці. В деяких тіко очі блищали)))) Короче справжній екстрим. Грітись бігали до повітряної кулі, і перший раз за життя я пошкодувала шо не вживаю алкоголю, бо було б не так холодно)))))) а дощ усе падав і падав. падав і падав, не витримавши ми потулили додому. Дерлися вгору майше вертикально, бо вода розмила дорогу, в сестри було по 3 пакети на нозі то вона промокла а в мене по 5. але можна було б і по 10, тоді взагалі було б сухо. візьму на озброєння))) Так от видерлись насилу, але дослухати концерт не вдалося, я лягла почитати книжку під музику, але сусідки вийшли на балкон і почали голосно розмовляти. Поховавши надію дослухати концерт, я проти своєї волівислухала все про Олю, яка любила то Діму то ще когось))))

Наступного дня погода була офігенно чудовою. ми з сестрою навіть розстроїлись що така погода не була ні в п"ятницю ні в субботу. Але ми сходили в ліс, в горах. знайшли гриба та поїли малини (не знаю чи то від малини чи ще від чогось, але я почала помічати, що навколо ну дуже вже багато гарних та симпатичних молодих чоловіків)))))))))). Погуляли, послухали музику на денній сцені, помалювали ще раз, забрали свої шедеври і поїхали додому))))

Настрій був чудовий, ідея фестивалю була суперовою, шкода лише що не всі задуми реалізувались як от відкрита ніч - показ фільмів під зоряним (НЕ ДОЩОВИМ) небом. наступного року ми обов"язково приїдемо знову на фест - але перед тим ретельно вивчимо прогноз погоди)))) Хоч після пригод, ми тепер сміло можемо брати участь у будь-яких екстемальних шоу))) А ще дуже гарні господарі нас приймали, їм як то кажуть повага від нас))))

І ще, решта фоток можна побачити в розділі фото))))
Лише жаль що в мене батарея сіла(((
Також величезна подяка моїй любій сестричці, бо це вона придумала їхати на фест))))