Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Замальовки. Прогулянка в Голосіїво

  • 07.05.23, 20:01

По вівторках маю досить велику перерву між заняттями. Тому намагаюся надолужувати те, на що зазвичай не вистачає часу. Я гуляю парком. Намагаюся ходити багато (тож проходжу 5-7 км), не заглядати до телефону – бути на одинці з собою і природою. Скажу, мені це легко вдається. А осінь видалася теплою і яскравою, тому я отримувала справжнє естетичне задоволення, милуючись барвами, спостерігаючи за грайливими білками, сварливими птахами, тихою водою в озерах, яку тільки дикі качки бовтали. У час війни і побутових труднощів різнобарвні листочки, повільні слимачки, синє небо дуже заспокоюють і нагадують про цінність самого життя!

Але це парк! Тож люди трапляються))) Хтось вигулює своїх чотирилапих друзів, хтось дітей, дехто займається спортом або прогулюється, як я. Завжди любила спостерігати за людьми і на підставі спостережень придумувати мініісторії про них.

Ось молоді люди йдуть: вони обережно, але допитливо дивляться один на одного, весь час ніжно посміхаються, не можуть впоратися з деякою скутістю. Можна не сумніватися: нещодавно познайомилися і прагнуть сподобатися один одному.

А ці пані щоранку вигулюють своїх песиків і розмовляють про все-все. Вони вже добре знають одна одну і потребують цих ранкових прогулянок, як філіжанки кави.

А цей десь 45-річний заможний чоловік (одяг, доглянутість) вирішив тримати себе у формі і займатися скандинавською ходою. Робить це не самотужки – працює з тренеркою. Так, з молодою вродливою тренеркою. Це легко зрозуміти: їхні розмови спортивно-ділові, тон стримано зацікавлений; вона показує і пояснює - він повторює рухи. Думаю, чи їхні стосунки перетнуть межу спортивного інтересу? Симпатична пара!

20.11.2022


8

Останні статті

Коментарі

17.05.23, 20:13

З теплотою згадую, як я там колись навчався в УСГА.

    27.05.23, 20:49Відповідь на 1 від Микола Казкар

    Тепер і я згадуватиму з теплотою Голосіївський ліс)

      312.05.23, 21:29

      Минулого року в кінці літа та в осени я робив велопрогулянки околицями по 15 -25 км. А цьогоріч вже два місяці й кожного дня прогулююсь пішки по 5 км, а іноді по 10-15 км теж лісом, щоправда не Голосіївським.